Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises daagt zichzelf uit om u naar `s werelds meest verbazingwekkende plekken te brengen. In het bijzonder gebieden die onbereikbaar zijn voor grotere schepen, waaronder diverse havens in Italie of kleinere havens in Griekenland. Als 1 van de weinige bereikt u met een Azamara schip de stad Bangkok.

Azamaras vloot bestaat uit twee schepen, te weten de Azamara Quest en de Azamara Journey. Elk schip biedt een keuze uit 6 verschillende eetgelegenheden. Genieten van speciale diner, heerlijke wijnen en lekkernijen in een scala aan restaurants en cafés, waaronder Discoveries restaurant, The Patio, Aqualina, The Wine Cellar, Windows Cafe en Mosaic cafe. De Cabaret Lounge, het casino, `white night`-feesten en winkels maken dat uw cruise een zeer vermakelijke zal zijn.

Zodra u aankomt in een haven vindt u de tijd om dingen te ontdekken waarvoor u tijdens andere cruises veelal geen tijd heeft. Azamara richt zich op `Destination Immersion`, wat betekent dat er meer tijd wordt besteed in elke aanloophaven dan bij elke andere cruiserederij ter wereld . Deze `no rush` aanpak stelt u in staat elke haven met een voldaan gevoel te verlaten, overtuigd dat u in staat bent gesteld om de cultuur, de keuken, landschap, monumenten en de lokale bevolking van het gebied volledig te ervaren.

Alle Azamara Cruises Alle Azamara Cruiseschepen
   

 

Cruise keuzewijzer

  • Kids-free cruisen (geen faciliteiten voor kinderen).
  • Luxe schepen & verzorging.
  • Goede excursie mogelijkheden.


Bijkomende kosten (ter indicatie)

Wi-Fi

Diverse internetpakketen mogelijk; 60 minuten $ 36

Maaltijden  

 

Inbegrepen; afhankelijk van hutcategorie geldt een toeslag van $ 30 pp
voor de specialiteiten restaurants Prime C & Aqualina.

Fooien

Inbegrepen.
Tax is inclusief ( m.u.v. Premium drankjes + 18% )

Drankjes
Inbegrepen van speciaal menu; tevens diverse drankenpakket.
Bierpakket $ 14,95 pppd
Sterke drank $ 15,95 pppd
Wijnpakket $ 29,95 pppd

Spa

Ritual of Extravagance (220min), facial, halfbody massage,manicure & pedicure $ 378 pp


Alle Azamara cruises