Cruises met Costa Cruises


De Italiaanse rederij Costa Cruises is erg populair in Nederland in het bijzonder vanwege de Italiaanse sfeer aan boord, die is terug te vinden in hun samenwerking met de Italiaanse merken zoals Barilla, Illy Caffe, Nutella en Ferrari wijnen. Het rijke decor aan boord van de Costa schepen en de regionale wijnen zijn onderdeel van de focus op de Italiaanse keuken. Costa Cruises geniet de voorkeur bij degenen die op voordelige wijze willen genieten van een fantastische internationale sfeer door het reizen met individuen met een verscheidenheid van talen, culturen en gewoonten.

Costa Cruises Cruise entertainment bij Costa Cruises Uitstekende verzorging Costa Cruises Verken de wereld met Costa Cruises


In- & exclusief bij Costa Cruises

Er is een grote verscheidenheid aan cruisebestemmingen en cruiseduur. Costa biedt voornamelijk reizen in Noord-Europa, Middellandse Zee, Azië, het Caribisch gebied, Trans-Atlantische cruises, maar ook de Indische Oceaan. Costa Cruises staat bekend om zijn aantrekkingskracht op een breed scala cruiseliefhebbers van elke leeftijd, variërend van onervaren first-time cruisers tot gepensioneerde cruise fanaten. Costa biedt leuke en actieve mogelijkheden waarvan ook families met kinderen profiteren. Activiteiten aan boord zijn het levendige entertainment en luxe faciliteiten, waaronder ook de Samsara Spa, dat bekend staat als één van de beste op zee.

Pas de zoekcriteria (reisperiode, bestemming)  bovenaan de pagina aan om de gewenste resultaten te krijgen.