Seadream Yacht Club

Seadream Yacht Club

Met een oorsprong die teruggaat tot 1987, is Seadream Yacht Club een all-inclusive, met vijf sterren bekroond, familiebedrijf, met twee innovatieve megajachten, SeaDream I en SeaDream II. Het all-inclusive concept omvat alle gastronomische maaltijden, fooien, open bar, wijn bij de lunch en diner en nog veel meer zodat u kunt ontspannen zonder de zorg van extra kosten.

SeaDream heeft sinds 2010 meerdere prijzen elk jaar gewonnen voor zijn uitmuntendheid en het winnen van titels als "Best Summer Cruises" in 2015. Een cruise met SeaDream belooft uitstekende service, unieke excursies aan wal, zoals zeiltrips, ontsnappen in een prive-jet of zelfs een Afrikaanse safari en sensationele cuisine.

SeaDream cruises zijn bij uitstek geschikt voor koppels en cruisers op zoek naar een verfijnde, relaxed cruisen ervaring. Romantisch dineren is ingesteld op echtparen met veel tafels voor twee. Geniet van uitstekende gastronomische gerechten en beste selectie van wijnen uit vakkundig ontworpen menu`s. `s Nachts kunnen passagiers onder een sterrenhemel naar de bioscoop op het dek. Verwen uzelf in de spa of geniet van de zon op een Balinese droombed op het dek. Het maakt niet uit welke belevenis u zoekt, of het nu een Middellandse Zee, het Caribisch gebied, Transatlantisch of een Afrikaanse avontuur is, SeaDream zal u nooit teleurstellen.

Alle SeaDream Cruises Alle SeaDream Cruiseschepen
   

 

Cruise keuzewijzer
Kids-free cruisen (geen faciliteiten voor kinderen).
Luxe kleine schepen & uitmuntende verzorging.
Goede excursie mogelijkheden.

Bijkomende kosten (ter indicatie)

Wi-Fi

$ 35 per dag

Maaltijden
 

Inbegrepen.

Fooien

Inclusief.
Tax is inclusief.

Drankjes

Inbegrepen.

Spa

Thaise massage (60min) $ 158 pp

Alle SeaDream cruises