Star Clipper Cruises

Star Clipper Cruises

Star Clippers streeft ernaar om uw cruise zo avontuurlijk mogelijk te maken en u te mee te nemen naar de ongerepte wonderen van de wereld. Met Star Clippers, gaat het allemaal om de zeilervaring in plaats van de faciliteiten zodat u uw cruise, onconventioneel als een echte zeeman beleefd, zonder de extravagantie van andere cruises.

Voel de wind de zeilen vullen en kom tot rust in de ongedwongen sfeer aan boord als je het Caribisch gebied, westerse en oostelijke Middellandse Zeegebied, Cuba, Azië of het Panamakanaal zeilt. Degenen die hunkeren naar een echt avontuur kunnen tweemaal per jaar een transatlantische oversteek mee maken, als de schepen zich verplaatsen tussen de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. Om de zeilervaring te verbeteren zijn er informele lessen over nautische onderwerpen zoals knopen leggen of sterrennavigatie.

Star Clippers heeft trots prachtige `tall ships` met inbegrip van de Flying Clipper en Royal Clipper. Indrukwekkend, Star Flyer en Star Clipper hebben de hoogste masten in de wereld. Maak optimaal gebruik van een overvloed aan entertainment en activiteiten, met watersporten die centraal staan bij elke cruise, waaronder gratis snorkelen, kajakken, zeilen en waterskiën. Maaltijden zijn een internationale mix en de voedselbereiding wordt begeleid door Jean-Marie-Meulien, een top Franse chef-kok met veel Michelin-sterren.

Alle Star Clipper Cruises Alle Star Clipper Cruiseschepen
   

 

Cruise keuzewijzer

  • Kleine, unieke schepen geven eenmalige ervaring.
  • Publiek bestaat veelal uit stellen. `s Avonds is voor heren een overhemd met lange mouwen gewensd. Er zijn weinig tot geen kinderen aan boord.
  • Goede watersport mogelijkheden vrijwel allen inbegrepen.

Bijkomende kosten (ter indicatie)

Wi-Fi

Geen.

Maaltijden

Inbegrepen.

Fooien

8,00 € per persoon per dag.
15% taks wordt in rekening gebracht bij uw aankopen.

Drankjes

Niet inbegrepen ter plaatse te betalen.

Spa

Geen.

Alle Star Clipper Cruises