Cruiseprogramma

Dag
Haven
Aankomst
Vertrek
Hoofdstad van Catalonië en de stad van Gaudi, Barcelona. Barcelona is een grote havenstad in het noord-oosten van Spanje. Al jaren is deze stad een druk bezochte toeristische bestemming en een paradijs voor shopaholics en cultuurliefhebbers. Ook voor liefhebbers van lekker eten en drinken zijn er tal van mogelijkheden met goede restaurants en gezellige (tapas)bars. 

Bezienswaardigheden

 • Sagrada Familia. Gaudi`s onvoltooide kerk met een hoogte van 112 meter is het symbool van Barcelona
 • Ramblas. De bekendste straat van Barcelona waar het altijd leeft.
 • Park Guell. Een van de mooiste stadsparken ontworpen door Gaudi. Vanaf het park heeft u een geweldig uitzicht over de stad.
 • Picasso Museum. Het museum met de grootste collectie en werken van deze wereldberoemde schilder.
 • Camp Nou Stadion. Breng een bezoek aan het stadion en museum van de wereldberoemde voetbalclub FC Barcelona
 • Montjuïc. De heuvel met vele musea en het centrum van de Olympische Spelen van 1992.
 • Barri Gotic. De gotische wijk met een doolhof van kleine steegjes en eeuwenoude gebouwen.

Alle cruises naar Barcelona

 

Vandaag is een zeedag, kans om uw schip nog beter te verkennen en gebruik te maken van alle faciliteiten aan boord. U kunt natuurlijk ook ontspannen en lezen in het boek dat u voor de reis heeft meegenomen of u bereidt zich voor op de komende bestemming(en).
Met drie miljoen inwoners is Casablanca de grootste stad van Marokko. De stad bestaat uit twee delen, het nieuwe moderne gedeelte met de belangrijkste hotels, en het oude gedeelte dat voor een groot deel nog steeds is omringt door stadsmuren. De grote havenstad Casablanca is één van de belangrijkste handelssteden van Marokko. U kunt niet zonder een bezoekje aan één van de vele souks, dit zijn plaatselijke markten waar u diverse lokale handelswaren kunt verkrijgen. In de wijk Corniche kunt u diverse cilinaire hoogstandjes vinden, u kunt hier terecht voor een heerlijk diner, een lekkere snack of ga ´s avonds een drankje drinken in één van de vele bars.

Bezienswaardigheden

 • Hassan 2 moskee, de één na grootste moskee van de wereld.
 • Boulevard de la Corniche, deze gezellige boulevard ligt aan de zee en loopt vanaf de Hassan 2 moskee tot aan de vuurtoren van Casablanca.
 • Ancienne Medina, hier vind u een wir war aan kleine straatjes met een lokaal aanbod.
 • Cathédrale Sacré-Coeur, u vind deze kathedraal in het hartje van Casablanca centrum.
 • Centrale markt van Casablanca, hier kunt u echt alles vinden, verse groeten en fruit, vlees, kleding en schoenen.

Alle cruises naar Casablanca

 

Vandaag is een zeedag, kans om uw schip nog beter te verkennen en gebruik te maken van alle faciliteiten aan boord. U kunt natuurlijk ook ontspannen en lezen in het boek dat u voor de reis heeft meegenomen of u bereidt zich voor op de komende bestemming(en).

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden.Dit `grotteneiland` zoals Tenerife door middeleeuwse schrijvers werd genoemd heeft bergen, uitgestrekte bossen, woestijnen en brede zandstranden. De meeste toeristen kennen Tenerife als strandbestemming, maar het eiland heeft zoveel meer te bieden. Het binnenland is prachtig, ruig maar ook weer pittoresk.

Uw cruiseschip meert aan in Santa Cruz de Tenerife, de grootste stad van het eiland. In het centrum  van de stad ligt het plein de Plaza de España met het monument Monumento a los Caídos.  Breng zeker een bezoek aan het Parque Municipal García Sanabria, dit stadspark heeft een indrukwekkende hoeveelheid inheemse en geïmporteerde planten. Daarnaast vindt u er behalve intieme wandelpaden en romantische laantjes waar u heerlijk kunt wandelen. Wilt u genieten van een adembenemende vergezichten, neem dan de  Kabelbaan Explanada Tivoli. Deze kabelbaan neemt u in ca 12 minuten mee naar een grote hoogte vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op de kust van Marokko en de Rots van Girbraltar.

Bezienswaardigheden

 • Museo de la Natureleza y el Hombre, in het gebouw van een voormalig ziekenhuis.
 • Kabelbaan Explanada Tivoli (Arroyo de la Miel)
 • Bananera El Guanche, minibananenplantage met veel inheemse en exotische planten en cactussen
 • Parque Nacional del Teide

Nuttige tips

 • Ligplaats cruiseschip Het centrum is op loopafstand van uw cruiseschip. U loopt de haven uit, gaat de trap op of u gaat onder weg door en volgt vervolgens de borden. U komt dan vanzelf in het centrum. 
 • Winkelen U kunt taxfree winkelen in de grootste winkelstraat van de stad de Calle del Castillo. De Calle de Pilar is een chique winkelstraat.houdt u rekening met de siësta van 13.00-16.30 uur.
 • Autohuur Tenerife is perfect te verkennen per huurauto. Informeer aan boord naar de mogelijkheden.

Alle cruises naar Santa Cruz, Tenerife

 

Las Palmas, hoofdstad van Cran Canaria heeft een lang stadstrand, Playa de las Canteras genaamd. Het is een prachtig goudgeel strand midden in de stad. Hier vindt u een grote concentratie hotels, bars, restaurants en ijszaken. Op de brede boulevard beweegt zich een bonte verzameling van joggers, skaters en fietsers. De meeste toeristen kiezen voor de zuidelijke stranden in Playa del Inglès of Maspalomas, maar de inwoners van Las Palmas geven de voorkeur aan hun stadstrand. De winkelstraten zijn Calle Mayor de Triana en Léon y castillo. Ten zuiden van Calle Mayor de Triana ligt de markthal.

Las Palmas werd op 24 juni 1478 gesticht door kapitein Juan Rejón, in naam van de regering van koningin Isabella van Castilië en koning Ferdinand van Aragon, bijgenaamd de katholieke koningen. De kapitein zette voet aan wal in de Isleta Baai (waar nu de haven Puerto de la Luz is) en richtte zijn kamp in aan de monding van de Barranco de Guiniguada bij een uitgestrekt palmenbos, vandaar dat hij zijn lagerkamp La Palma noemde.

Het klimaat wordt grotendeels bepaald door de noordoostpassaat (de alisio), een constant waaiende wind uit het noordoosten. Dankzij deze passaatwind is de temperatuur op Gran Canaria het gehele jaar door gelijkmatig: ?s winters gemiddeld 19 graden; zomers gemiddeld 24 graden. Het plaatselijk klimaat wordt beïnvloed door het Cumbre-gebergte in het midden van het eiland. Het zuiden van Gran Canaria ligt in de regenschaduw van de bergen met als gevolg dat het daar vaak zonnig en droog blijft. Gran Canaria telt ruim 675.000 inwoners. De inwoners van Gran Canaria zijn overwegend rooms-katholiek. Kenmerkend in de kunst en architectuur zijn de fraaie beelden, houten plafonds en barokke hoogaltaren in de kerken en de houten balkons en omsloten patio´s van de Canarische huizen. In veel kerken op Gran Canaria kunt u werk van de in Guía geboren beeldhouwer José Pérez (1756 - 1815) vinden.

Bezienswaardigheden

 • Vegueta Vegueta is de historische wijk van Las Palmas.
 • Casa de Colón De ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus woonde in 1492 in Las Palmas, waar zijn schepen in gereedheid werden gebracht voor zijn eerste reis naar de nieuwe wereld. In Calle de Colón vindt u het witgepleisterde Casa de Colón, de gouverneurswoning waar Columbus logeerde. Het uit de 15de eeuw daterende huis is gerestaureerd en doet nu dienst als museum. De toegang tot het overzichtelijke museum is gratis. In de zalen staan schaalmodellen van de Santa Maria (het vlaggenschip), de Pinta en de Niña, de drie schepen waarmee Columbus zijn eerste reis naar Amerika maakte. Pronkstuk is het op ware schaal nagebouwde achtersteven van de Niña. Het interieur wordt gevormd door een kleine bedstede, een houten kast met stoel en een olielamp. Verder ligt er navigatiemateriaal uitgestald met een opengeslagen kopie van het logboek.
 • Kapel Iets verder staat de witgepleisterde kapel waar Columbus bad voor hij naar zee vertrok.
 • Cáthedral de Santa Ana Vakbij het Casa de Colón staat de Cáthedral de Santa Ana met barokke, gotische, neoklassieke en renaissancistische bouwstijlen. De bouw van de kathedraal begon in 1497. Het gebouw staat continue in de steigers. In blauw gestoken nonnen komen hier hun gebed doen.
 • Plazoleta de los Alamos en het Plaza del Pilar Nuevo Achter de kathedraal liggen schaduwrijke pleinen zoals het Plazoleta de los Alamos en het Plaza del Pilar Nuevo. De pleinen zijn omgeven door okergele huizen met de typisch Canarische houten balkons.
 • Triana Triana is de moderne wijk van Las Palmas. Hier vindt u vele winkels.
 • Parque de Santa Catalina Dit is een groene oase in het noorden. Het is echt een stadspark omgeven door terrassen en vlakbij het chique hotel Santa Catalina.

Alle cruises naar Las Palmas, Gran Canaria

 

Op het prachtige bloemeneiland Madeira, ligt de havenstad Funchal. Madeira ligt in de Atlantische Oceaan, 580 kilometer voor de kust van Noord-Afrika en hoort bij Portugal, dat 1000 kilometer verderop ligt. Madeira is een aparte, autonome provincie van Portugal. De provincie bestaat uit slechts twee bewoonde eilanden: Madeira zelf en het 35 km verderop gelegen Porto Santo. Madeira heeft 280.000 inwoners met 326 per km². In de hoofdstad Funchal woont een derde van de in totaal 300.000 inwoners. 

Het is geen wonder dat Madeira het bloemeneiland wordt genoemd. Op dit vulkanische subtropische eiland hebben de Portugezen het sinds 1419 weliswaar officieel voor het zeggen, maar de natuur is er de baas. Driekwart van Madeira bestaat uit bos, afgewisseld met bananenplantages en wijngaarden. Het zachte klimaat en de vriendelijke bevolking zijn een extra reden om dit mooie eiland te bezoeken. Geniet van alles wat de natuur u hier te bieden heeft of proef het op de Mercado dos Lavradores. Madeira is erg vruchtbaar met exportproducten als bananen, suikerriet en vele exotische vruchten en groententeelt als tabak, koffie, vlas en kruiden. Het is een vulkanisch eiland en wordt van oost naar west gevormd door een bergrug. De hellingen dalen vaak steil naar zee af en eindigen daar als rotsen.

De temperatuur schommelt zo rond de 20 graden Celsius, iets kouder in de winter en iets warmer in de zomer. De schone, heldere zee is het hele jaar door geschikt voor snorkelen, zwemmen, vissen en waterskiën.

Geschiedenis

De inwoners van Madeira stammen af van zeevaarders, soldaten en fortuinzoekers die het eiland door de jaren heen bezochten. De inwoners van Madeira zijn erg gehecht aan hun cultuur en de taal van de Portugezen.
In 1419 werd het eiland ontdekt door de Portugezen Joao Gonçalves en Tristao Vaz Teixeira die het Madeira hebben genoemd, hetgeen "houten eiland" betekent.

Madeira werd in 1566 veroverd en geplunderd door de Franse piraat Bertrand de Montluc. 14 jaar later kwam Portugal onder Spaanse overheersing. Madeira werd 60 jaar lang bezet, maar uiteindelijk werd Madeira heroverd door Portugal. Na het huwelijk van Catharina van Bragança met de Engelse Charles II in 1662, gaf Portugal Engeland allerlei handelsprivileges in Madeira. Britse wijnhandelaren vestigden zich hier. In 1801 stuurde Engeland troepen naar Madeira om de bewoners te beschermen tegen een eventuele Franse aanval. Na de invasie van Napoleon in Portugal gingen de Engelse troepen weer naar huis. De Fransen bleven 7 jaar lang.

De tweede helft van de 19de eeuw werd gemarkeerd door rampen: branden vernietigden de wijnstokken en de aardappeloogst in 1852, vier jaar later stierven duizenden mensen aan cholera en in 1873 werden de wijngaarden vernietigd door insecten.
In 1902 werd Madeira zelfstandig. Gedurende de Eerste Wereldoorlog viel een Duitse onderzeeër geallieerde schepen aan in de haven van Funchal. Portugal raakte niet betrokken bij de Tweede Wereldoorlog, maar de oorlog bracht wel schade toe aan de handel met Madeira.
In 1949 werd een luchtverbinding tot stand gebracht en sinds die tijd bloeit het toerisme.

Funchal, een sprookje

Funchal is een fascinerende stad. De ligging aan zee en de steil naar alle kanten opgaande rotsen is uniek, het overvloedige groen en de rijkdom aan bloemen, ook in de dichtbebouwde wijken, is betoverend. Het centrum van Funchal wordt gemarkeerd door de Se, de in 1516 gewijde kathedraal van de stad. Deze is in Manuelstijl gebouwd en heeft een prachtige cederhouten plafond dat deels is ingelegd met een mozaïek van ivoor maar ook veel houtsnijwerk heeft. Bloemen en dieren uit nieuw ontdekte werelddelen staan in fraai contrast met de Moorse elementen van het plafond dat waarschijnlijk werd bewerkt door in Portugal achtergebleven Moslims. Het wereldse karakter van Portugal in de 16de eeuw wordt ook benadrukt door een Vlaamse schildering boven het hoogaltaar, die diende ter betaling van door Madeira geleverd rietsuiker. In de hoger gelegen deel van de voetgangerszone tussen de kathedraal en de haven, vormen een aantal van de op Madeira zo zeldzame straatcafés een geliefd ontmoetingspunt voor de inheemse bevolking en vreemdelingen.

Bezienswaardigheden

Er zijn veel gebouwen die herinneren aan de Portugezen en Engelsen, zoals de St. Lawrence Fortress, Palacio do Governo Regional (het administratieve hoofdkwartier), Praça do Municipio (een stadsplein), Igreja do Colegio (barok kerk uit de 17de eeuw) en het mooie Camara Municipal (stadshuis).

 • Quinta des Cruzes
 • Mercado dos Lavradores
 • Cabo Girao
 • Camara de Lobos
 • Monte
 • Kabelbaan
 • Pico do Ariero
 • Ribiero Frio
 • Pico de Barcelos
 • São Vincente
 • Camera de Lobos
 • Botanische tuinen

Nuttige tips

 • Stranden: Stranden zijn er vrijwel niet; de enkele die er zijn, bevinden zich bij riviermondingen en zijn erg smal. Verder daalt het eiland steil af in zee. Het ontbreken van stranden heeft men getracht op te vangen door het aanleggen van lido?s (zoutwaterzwembaden) bij de hotels langs de kust. Er is één zandstrand op Madeira en die ligt in het oosten op São Lourenço.
 • Eten en drinken: er is een overvloed aan vers fruit, groente en vis. In Madeira wordt alleen vlees gegeten bij speciale gelegenheden, vis is het hoofdbestanddeel van het menu. De meest gegeten groente is maïs en inhame (zoete aardappelen). De boomgaarden voorzien Madeira van de gewone fruitsoorten zoals appels, pruimen, vijgen en kersen, maar ook de exotische fruitsoorten zoals de guava’s en passievruchten en meloenen. Als nagerecht: een plakje bolo de mel (cake), met als belangrijkste ingrediënten suikerstroop, fruit, noten en kaneel. "Have some Madeira m`dear, it`s very much nicer than beer...". Maar het bier op Madeira is heel goed te drinken, of het nu gaat om het lokaal gebrouwen of het geïmporteerde bier. Natuurlijk heeft Madeira veel wijnsoorten. Alhoewel het leidingwater op Madeira goed te drinken is, prefereren de inwoners van Madeira toch het bronwater van Port Santo.
 • Winkelen. Een bezoek aan de twee verdiepingen tellende markthal is de moeite waard, met de folkloristische azulejos bij de hoofdingang en de vele bonte kraampjes waar bloemen, exotische vruchten, aardappelen, groenten, rietwaren, vlees, kaas en vis worden verkocht. In de nabije omgeving van de markthal bieden de kleine bars een smakelijke maaltijd aan. De winkels zijn geopend van maandag tot vrijdag van 09.00-13.00 uur & 15.00-19.00 uur. Op zaterdag van 09.00-13.00 uur.
 • Souvenirs: borduurwerk, gobelins, keramiek, gevlochten manden, juwelen, antiek, likeuren (van tropische vruchten zoals maracuja, ananas of cherimoya) en natuurlijke de bekende Madeira wijn. (de Madeira Wine Company in het hartje van Funchal is het beste adres voor een fles zeer oude en goede Madeira wijn. Hier kunt u in de schatkamer van het historische gebouw eerst de heerlijkste wijnen proeven voordat u tot aankoop overgaat: enkele wijnen zijn bepaald niet goedkoop).
 • Vervoer. Taxi’s maken binnen Funchal gebruik van de meter, verder zijn er een vastgestelde prijzen. Deze staat aangegeven op een tabel die in iedere taxi aanwezig dient te zijn. Bijna alle bussen op het eiland hebben hun eindstation aan de Avenida do Mar bij de haven van Funchal, vooral in het oostelijke deel dat parallel loopt aan de Rua José Luis Branco. Vanuit Funchal rijden de bussen relatief vaak en stipt. Informatie over de dienstregeling is te verkrijgen bij de kantoren van de busmaatschappijen aan de Avenida do Mar. Een gedrukte dienstregeling van één van de drukke lijnen is te verkrijgen bij het toeristeninformatiebureau in Funchal. Het is mogelijk een auto te huren op het eiland. Het nationale rijbewijs is voldoende om een auto te kunnen huren.
 • Ligplaats schip: het is ongeveer 15 à 20 minuten lopen vanaf het schip naar het centrum van Funchal. U loopt als het ware om de haven heen.

Alle cruises naar Funchal

 

Vandaag is een zeedag, kans om uw schip nog beter te verkennen en gebruik te maken van alle faciliteiten aan boord. U kunt natuurlijk ook ontspannen en lezen in het boek dat u voor de reis heeft meegenomen of u bereidt zich voor op de komende bestemming(en).

Hoofdstad van de Costa del Sol is wel Malaga. Het is vooral een gezellige en levendige stad met mooie parken en pleinen, smalle straatjes boordevol restaurants en bodega`s. De stad aan de voet van de heuvel Gibralfaro, die het handelsmerk van Málaga is, strekt zich over een groot gebied uit tussen de bergen en de zee. Vrijwel alle bezienswaardigheden liggen in de oude binnenstad. 

Uw cruiseschip ligt in de haven van Malaga, op een 5 minuten loopafstand van het centrum (rechtdoor de haven uitlopen). Wanneer u linksaf slaat en de brug oploopt, komt u bij het grote warenhuis El Corte Ingles.

Bezienswaardigheden

 • Plaza de Toros  in de Plaza de Toros kunnen elke zondag 14.000 mensen de stierengevechten en de prestaties van de  erfgenamen van Joselito en Manolete gadeslaan.
 • Alcazaba van het Gibralfaro loopt een wandelpad naar het lager gelegen Alcazaba, een van oorsprong Moorse vesting, gebouwd op Romeinse fundamenten uit de 11de eeuw. In 1931 werd het tot nationaal monument uitgeroepen en geheel gerestaureerd.
 • Gibralfaro een goed punt om uw bezichtiging van Málaga te beginnen is de top van deze 130 meter hoge, met bomen begroeide heuvel.
 • Kathedraal de kathedraal ligt midden in het centrum en heeft niet minder dan vijfentwintig altaren en vijftien zijkapellen en een rijkelijk versierd koepelplafond. De kathedraal wordt ook wel de Manquita (de manke of eenarmige) genoemd, omdat van de oorspronkelijk twee geplande torens er maar een is afgebouwd.
 • Paseo del Parque
 • Museo de Bellas Artes (Museum van de Schone Kunsten).

Alle cruises naar Malaga

 

Alicante ligt niet ver van Benidorm aan de Costa Blanca. De stad heeft een Moors verleden wat maakt dat men hier naast drukke, kosmopolitische plaatsen, onaangetaste natuur ook kan kiezen voor culturele bezienswaardigheden.

Het kustgedeelte van de provincie Alicante bestaat uit twee duidelijk verschillende landschapssectoren: in het noorden, parallel met de zee, een op sommige punten steil aflopende bergketen; in het zuiden, zandvlaktes, zoutpannen en palmbomen, die de stranden omzomen. In ieder geval toont de omgeving het landschap dat men karakteristiek noemt voor de Middellandse Zeekust: valleien, die met hun terrasvormige bouwgronden de herinnering levend houden aan het Moorse verleden.

Alle cruises naar Alicante

 

Hoofdstad van Catalonië en de stad van Gaudi, Barcelona. Barcelona is een grote havenstad in het noord-oosten van Spanje. Al jaren is deze stad een druk bezochte toeristische bestemming en een paradijs voor shopaholics en cultuurliefhebbers. Ook voor liefhebbers van lekker eten en drinken zijn er tal van mogelijkheden met goede restaurants en gezellige (tapas)bars. 

Bezienswaardigheden

 • Sagrada Familia. Gaudi`s onvoltooide kerk met een hoogte van 112 meter is het symbool van Barcelona
 • Ramblas. De bekendste straat van Barcelona waar het altijd leeft.
 • Park Guell. Een van de mooiste stadsparken ontworpen door Gaudi. Vanaf het park heeft u een geweldig uitzicht over de stad.
 • Picasso Museum. Het museum met de grootste collectie en werken van deze wereldberoemde schilder.
 • Camp Nou Stadion. Breng een bezoek aan het stadion en museum van de wereldberoemde voetbalclub FC Barcelona
 • Montjuïc. De heuvel met vele musea en het centrum van de Olympische Spelen van 1992.
 • Barri Gotic. De gotische wijk met een doolhof van kleine steegjes en eeuwenoude gebouwen.

Alle cruises naar Barcelona

 

Dag
Haven
Aankomst
Vertrek
Dag 1 Barcelona, Spanje 18:00
Dag 2 Dag op zee
Dag 3 Casablanca, Marokko 08:00 18:00
Dag 4 Dag op zee
Dag 5 Santa Cruz de Tenerife, Spanje 08:00 18:00
Dag 6 Las Palmas, Gran Canaria, Spanje 08:00 16:00
Dag 7 Funchal, Portugal 08:00 16:00
Dag 8 Dag op zee
Dag 9 Malaga, Spanje 07:00 17:00
Dag 10 Alicante, Spanje 08:00 15:00
Dag 11 Barcelona, Spanje 05:00

Wat kunt u verwachten bij NCL?

Cruise keuzewijzer

 • Luxe schepen & verzorging, tegen redelijk tarief.
 • Publiek op de grotere schepen is jonger en er zijn meer families met kinderen.
  Op de middelgrote schepen is het publiek bij cruises langer dan een week ouder.
 • Goede excursie mogelijkheden.

Bijkomende kosten (ter indicatie)

Wi-Fi

Ultimate Cruiseplan; ongelimiteerd $ 29,99 per dag

Maaltijden  

 

Inbegrepen; afhankelijk van hutcategorie geldt voor enkele specialiteiten restaurants een toeslag.
Toeslag verschilt per restaurant en ligt tussen $ 7 - 35 pp. In sommige specialiteiten
restaurants betaald u een a la carte toeslag.

Fooien

Inbegrepen.
15% taks wordt in rekening gebracht bij uw aankopen.

Drankjes

Alle cruises van Norwegian Cruise Lines zijn op basis van Premium All Inclusive

Spa

Balinese massage (80min) $ 140 pp (+18%)
Steenmassage (80min) $ 185 pp (+18%)

NCL Cruises Specials

 

Boekingsperiode  t/m 31 oktober 2017
Aanbiedingen
Tijdens de oktober = cruisemaand zijn er extra verlaagde prijzen op alle Norwegian Cruise Lines cruises. De juiste prijzen vindt u terug op onze website.

Premium All Inclusive Plus aanbieding op geselecteerde afvaarten van 10 dagen en langer: ontvang als extra  nu ook korting op uw excursies, ontvang een WiFi pakket, ontvang telefoon tegoed en ontvang korting op uw hotelreservering

Details

Voorwaarden:

 • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief.
 • Norwegian Cruise Lines behoudt zich het recht voor op elk moment afvaarten uit te sluiten en op ieder moment deze actie te beëindigen.
 • Dit aanbod mag alleen op de Nederlandse markt worden gepromoot.
 • Alle boekingen voor deze actie dienen uiterlijk 31 oktober 2017 om 23.59 uur ingeboekt te staan in het Norwegian Cruise Lines reserveringssysteem.
 • Deze aanbieding is niet van toepassing op garantiehutten !

 Cruise overzicht alle cruises met Norwegian Cruise Line

 .

Norwegian Spirit

Norwegian Spirit

Norwegian Spirit

Norwegian Spirit vaart al vrij lang voor Norwegian Cruise Line, Het interieur van dit schip is gebaseerd op kunst, geschiedenis en architectuur. U heeft aan boord van de Norwegian Spirit maar liefst de keuze uit 11 restaurants en 9 bars en lounges. U kunt als doorgewinterde golfer  uw  energie kwijt op de driving-range. En voor een potje basketbal kunt u terecht op het basketbalveld. De kleine cruise reizigers hebben de tijd van hun leven in het Buccaneer’s Wet & Wild 

Hutten
Aan boord van de Norwegian Spirit vindt u stijlvolle en zeer ruime accommodatie. Er zijn binnenhutten, buitenhutten,  balkonhutten en suites. Elke hut is smaakvol ingericht.  Welke hut u ook kiest, ze staan allemaal garant voor een fijne tijd aan boord.

Eten en Drinken
De in totaal elf restaurants, diverse bars en cafés die  tot uw beschikking staan, bieden een gevarieerde keuken.  Zo is er een steakhouse, een Aziatisch restaurant en een Franse keuken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van waar u heerlijk kunt eten.  Ze bieden u allemaal een uitgebreide keuze en de internationale topkoks  maken elke dag hun beste gerechten voor u klaar. Uw drankjes zijn bovendien via het Premium All Inclusive reeds inbegrepen!

Entertainment
Een dagelijks afwisselend programma staat garant voor een gevarieerd animatieprogramma.  In het Stardust Theater dat doet denken aan een Europees operahuis,kunt u genieten van diverse shows in Broadway stijl. Een gokje wagen kunt u in het Maharadja’s casino met een potje poker, black jack of roulette. Zing uw favoriete nummers in de Karaoke Bar of geniet van een heerlijk glas champagne in de Champagne Bar.

Sport & Welness
Laat u verwennen in de Romeinse Spa en geniet hier van de vele behandelingen of massages.  In het Fitness Center kunt u een heleboel fitnessapparatuur vinden voor menig uurtje actief bezig zijn.  Doet u dit liever in de frisse buitenlucht, dan kunt u terecht op de grote atletiekbaan, het basketbalveld of de driving range met een golf oefennet.

Winkelen
Bezoek de Galerij Winkels waar u naar hartenlust kunt winkelen. Er is een ruime keuze aan mode en accessoires.

Dresscode
Voor overdag adviseren wij u om makkelijke kleding mee te nemen voor als u van boord gaat. Voor ’s avonds kunt u casual kleding meenemen. Dat is het voordeel van Freestyle Cruisen.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Hospitaal  
Bars & Lounges 12
Dekken/Liften 10 dekken / 9 liften
Kinderen Guppies 6 maanden-2 jaar
Turtles 3-5 Jaar
Seals 6-9 Jaar
Dolphins 10-12 Jaar
Entourage 13-17 Jaar
Speelruimte (binnen en buiten), Teenager Discotheek, Kinderclub, Teenerzone, Videogames, Kinderzwembad, Kinderopvang
Creditcards VISA, MasterCard, American Express, Traveller Cheques
Winkels/Shopping Shop / Souvenirshop / Winkelpromenade / Boutique / Duty Free-Shops  
Restaurants
Windows (Hoofd restaurant) Inclusief
The Garden Room (Hoofd restaurant) Inclusief
Raffles Court & Terrace (Buffetrestaurant) Inclusief
Le Bistro (Frans Restaurant) Niet Inclusief
Shogun (Aziatisch Restaurant) Inclusief
Teppanyaki (Teppanyaki) Niet Inclusief
Sushi Bar (Sushi Bar) Niet Inclusief
La Trattoria (Italiaans Restaurant) Niet Inclusief
Cagney`s Steakhouse (Steakhouse) Niet Inclusief
Blue Lagoon (Snacks) Inclusief
Bier Garten Grill (Snacks) Inclusief
Pizza 24/7 (Pizza-bezorgservice) Niet Inclusief
The Café (Snacks) Niet Inclusief
Henry`s Pub (Pub) Inclusief  
Overige Boordfotograaf / Wi-Fi / Business-Center / Reisburo / Strijkservice / Kunstgalerie / Conferentieruimte / Wasserij / Fotogalerie / Bibliotheek / Internetcafé / Kaartkamer
Sport Fitnesscentrum / Pilates / Spinning / Aerobic / Volleyball / Tafeltennis / Basketballveld / Sportveld / Jogging-Parcours
Zwembad(en) 2
Entertainment Shows / Showkeuken / Boordprogramma / Live-Muziek / Speelautomaten / verschillende Lounges / Discotheek/Nachtclub / Casino / Theater
Wellness Mandara Spa 
Kapsalon / Manicure/Pedicure / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Solarium  
Whirlpool(s) 4
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  


Cruise rederij Klasse Bouwjaar Passagiere / Personal
Norwegian Cruise Line Middelgroot schip 3+ 1998 2018 /
Beoordeling 8,0
Tonnage 75,904 BRT
Bouwjaar 1998
Lengte 268 meter
Breedte 32 meter
Snelheid 24 knopen
Hutten / Passagiersdekken 1009 / 10
rolstoeltoegankelijk 5
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord US dollar
Voertaal Engels
Vlag Bahamas
Dek
Dek 4
Dek 5
Dek 6
Dek 7
Dek 8
Dek 9
Dek 10
Dek 11
Dek 12
Dek 13
Binnenhut
Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel.
Binnenhut
Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Sommige hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.
Binnenhut
Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Sommige hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.
Binnenhut
Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.
Midscheepse binnenhut
Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.
Ruime binnenhut
Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.
Midscheepse binnenhut
Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.
Familie binnenhut
Oppervlakte: 16,3 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.
Familie binnenhut
Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.
Buitenhut
Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: patrijspoort, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel.
Buitenhut met patrijspoort
Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: patrijspoort, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Sommige hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.
Midscheepse buitenhut
Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed. Centrale midscheepse ligging.
Buitenhut
Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.
Midscheepse buitenhut
Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed. Centrale midscheepse ligging.
Buitenhut
Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.
Buitenhut
Oppervlakte: 20,9 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.
Familie buitenhut
Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: patrijspoort, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon in bovenbed.
Buitenhut met balkon
Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Deze hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.
Buitenhut met balkon
Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Sommige hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.
Buitenhut met balkon
Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Sommige hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.
Midscheepse buitenhut met balkon
Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Sommige hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed. Centrale midscheepse ligging.
Midscheepse buitenhut met balkon
Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Sommige hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed. Centrale midscheepse ligging.
Familie buitenhut met balkon
Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Sommige hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.
PenthouseSuite met balkon
Oppervlakte: 38,5 m² (Veranda 8,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, ruim balkon met zitje en ligstoelen, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, drie interactieve flatscreen satelliettelevisies, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel.
Extra services Suite/penthouse-concept: butler & concierge service, minibar en cappucino-machine in de hut, champagne, water en fruitmand bij inscheping, 24u roomservice, badjas, slippers en exclusieve badproducten, keuze van linnen en kussen menu, voorrang bij in- en ontscheping, voorrang bij tendervervoer.
PenthouseSuite met ruim balkon
Oppervlakte: 40,5-51,6 m² (Veranda 8,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, ruim balkon met zitje en ligstoelen, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, drie interactieve flatscreen satelliettelevisies, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel.
Extra services Suite/penthouse-concept: butler & concierge service, minibar en cappucino-machine in de hut, champagne, water en fruitmand bij inscheping, 24u roomservice, badjas, slippers en exclusieve badproducten, keuze van linnen en kussen menu, voorrang bij in- en ontscheping, voorrang bij tendervervoer.
PenthouseSuite met ruim balkon
Oppervlakte: 40,5-51,6 m² (Veranda 8,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, ruim balkon met zitje en ligstoelen, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, drie interactieve flatscreen satelliettelevisies, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel.
Extra services Suite/penthouse-concept: butler & concierge service, minibar en cappucino-machine in de hut, champagne, water en fruitmand bij inscheping, 24u roomservice, badjas, slippers en exclusieve badproducten, keuze van linnen en kussen menu, voorrang bij in- en ontscheping, voorrang bij tendervervoer.
Eigenaarssuite met balkon
Oppervlakte: 56,2 m² (Veranda 7,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, Balkon met zitje en whirlpool, twee bedden te converteren tot queen size bed, aparte woonkamer en zitgedeelte met sofabed, apart toilet, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, badkamer met bad en/of douche, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut.
Extra service van het Suite/Penthouse-concept: concierge en 24u butlerservice, voorrang bij in- en uitschepen, voorrang bij tendervervoer, voorrang bij entertainment en dinerreserveringen, uitnodiging exclusieve cocktailparty, champagne, water en fruitmand bij inscheping, badjas en slipper, luxe badartikelen, keuze van bedlinnen en kussenmenu, expresso/cappucinno machine in de hut.

Binnenhut


Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel.

Midscheepse binnenhut


Oppervlakte: 13,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.

Familie binnenhut


Oppervlakte: 16,3 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), badkamer met douche en toilet, zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon op slaapbank en/of bovenbedden.

Buitenhut


Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: patrijspoort, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel.

Buitenhut


Oppervlakte: 20,9 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.

Familie buitenhut


Oppervlakte: 14,6 m²
Kenmerken: patrijspoort, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel. Deze hutten hebben plaats voor 3e en 4e persoon in bovenbed.

Buitenhut met balkon


Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Deze hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.

Midscheepse buitenhut met balkon


Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Sommige hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed. Centrale midscheepse ligging.

Familie buitenhut met balkon


Oppervlakte: 18,7 m² (Veranda 3,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen deur, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut. Sommige hutten hebben plaats voor 3e persoon in bovenbed.

PenthouseSuite met balkon


Oppervlakte: 38,5 m² (Veranda 8,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, ruim balkon met zitje en ligstoelen, twee bedden te converteren tot queen size bed, thermostaat instelbare airconditioning, drie interactieve flatscreen satelliettelevisies, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel.
Extra services Suite/penthouse-concept: butler & concierge service, minibar en cappucino-machine in de hut, champagne, water en fruitmand bij inscheping, 24u roomservice, badjas, slippers en exclusieve badproducten, keuze van linnen en kussen menu, voorrang bij in- en ontscheping, voorrang bij tendervervoer.

Eigenaarssuite met balkon


Oppervlakte: 56,2 m² (Veranda 7,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, Balkon met zitje en whirlpool, twee bedden te converteren tot queen size bed, aparte woonkamer en zitgedeelte met sofabed, apart toilet, thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, badkamer met bad en/of douche, haardroger, kluisje, minibar, roomservice en wifiverbinding (tegen betaling), zeepjes en douchegel en thee/koffie faciliteit in de hut.
Extra service van het Suite/Penthouse-concept: concierge en 24u butlerservice, voorrang bij in- en uitschepen, voorrang bij tendervervoer, voorrang bij entertainment en dinerreserveringen, uitnodiging exclusieve cocktailparty, champagne, water en fruitmand bij inscheping, badjas en slipper, luxe badartikelen, keuze van bedlinnen en kussenmenu, expresso/cappucinno machine in de hut.