Hurtigruten voordeeldatum MS Nordnorge - 12-Dagen

  • Inscheping Bergen, Noorwegen
  • 12-Dagen
  • Noord Europa
Eerstvolgende vertrekdatum Binnenhut Buitenhut Balkonhut Suite
Meer data

Overzicht

Hurtigruten voordeeldatum MS Nordnorge - 12-Dagen

  • Inscheping Bergen, Noorwegen
  • 12-Dagen
  • Hurtigruten

MS NordNorge

Hurtigruten is anders dan andere rederijen en aan boord valt als eerste de bemanning op, vrijwel alle bemanning is namelijk Noors, wat bijdragt aan een authentieke reis langs de Noorse kust. Maaltijden bij Hurtigruten zijn aangepast aan de streek waar u zich op dat moment bevind volgens het Coastal Flavors idee. Hurtigruten geeft een unieke belevenis langs de Noorse kust, die u van erg dichtbij mee maakt.


Waarom deze cruise boeken?

U reist met een klein, gemoedelijk 3,5 sterren cruiseschip

Hurtigruten bestaat sinds 1893, is als geen ander thuis langs de Noorse kust en biedt zeereizen zonder ´upsmuck´.
Lees hier wat is inbegrepen bij Hurtigruten.

Deze Noord-Europa cruise neemt u mee naar een aantal schitterende cruisebestemmingen, waar u verschillende interessante bezienswaardigheden, maar ook fraaie landschappen zult ontdekken.

Een vaste vertrekdatum voor een vaste prijs. Deze extra voordelige zeereis langs de Noorse kust is in elk jaargetijde uw kans om voordelig de kust van Noorwegen te verkennen. Geniet van dit voordeel, bezoek de Noordkaap en ga op jacht naar het Noorderlicht.

Lente - ontwaken van de natuur
Na de lange, veelal koude winter, keert de warmte terug aan de Noorse kust, waar het zonlicht weer leven in de natuur blaast. De zon werkt overuren om dit bevroren land te ontdooien en klimt elke dag hoger boven de horizon. Reis met ons mee en beleef 3 seizoenen in vijf dagen tijd en maak het ‘Arctische ontwaken’ van de Noorse kust mee.

Zomer - middernachtzon
Zodra de zomer komt doet het ‘Land van de middernachtzon’ haar naam eer aan. Het intense daglicht, dat boven de poolcirkel de klok rond aanwezig is, vult elke Noorse avond met vreugde en warmte. In feite moet u zichzelf waarschijnlijk naar bed dwingen.

Herfst - Indian summer langs de kust
Bonte herfstkleuren onder het spectaculaire Noorderlicht. Hurtigruten vaart het seizoen van heldere kleuren tegemoet. Als de zomer verdwijnt, merkt u de overgang van het ene jaargetijde naar het volgende langs de Noorse kustlijn. Langs de kust van Noorwegen versterkt de scherpe, heldere lucht de rode, gele en oranje kleuren waarmee de bergwanden, heuvels en bossen getooid gaan. De eerste koele avonden roepen de kleuren van de herfst op.

Winter - Op jacht naar het Noorderlicht
Een winterse expeditie langs de kust van Noorwegen is een prachtige ervaring. Het landschap is bedekt met pure witte sneeuw; de lucht is vers, zuiver en knapperig. In kleine nederzettingen langs de kust stralen huizen een gezellige, warme gloed en op de achtergrond prachtige besneeuwde bergen die de Arctische schemering weerspiegelen.

Exclusieve Noorderlicht belofte!
Als u tijdens de 12 daagse Noorderlicht reis in januari, februari, maart, november of december niet het Noorderlicht heeft mogen aanschouwen krijgt u van ons nog een kans. We geven u dan GRATIS een 6 daagse of 7 daagse Hurtigruten reis! Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Een vaste vertrekdatum voor een vaste prijs. Deze extra voordelige zeereis langs de Noorse kust is in elk jaargetijde uw kans om voordelig de kust van Noorwegen te verkennen. Geniet van dit voordeel, bezoek de Noordkaap en ga op jacht naar het Noorderlicht.

Reisprogramma

Dag 1 Inscheping Bergen, Noorwegen - Dag 2 Ålesund - Kristiansund - Dag 3 Trondheim - Rørvik - Dag 4 Nesna - Svolvær (over de poolcirkel) - Dag 5 Harstad - Tromsø - Dag 6 Havøysund - Berlevåg (Noordkaap) - Dag 7 Kirkenes - Dag 8 Hammerfest - Tromsø - Dag 9 Harstad - Stamsund (Raftsund & Trollfjord) - Dag 10 Nesna - Rørvik (Poolcirkel, Torghattan) - Dag 11 Trondheim - Kristiansund - Dag 12 Bergen

Het schip - MS NordNorge

MS NordNorge

Expeditie schip MS Nordnorge is treffend vernoemd naar de noordelijke deel van Noorwegen, waarvan hetgrootste deel ten noorden van de poolcirkel ligt.

Tussen 2002 en 2007 gaf MS Nordnorge haar gasten memorabele ervaringen in Antarctica. Vandaag is ze een van de drie expeditie schepen, waarbij de gasten op meer actieve reizen langs de Noorse kust varen. Het interieur weerspiegelt een Art Nouveau en Art Deco invloed. Op het bovendek vindt u een zonnedek, een observatie lounge en een panorama lounge, waardoor de gasten een spectaculair uitzicht op de natuur hebben.

Scheepsfaciliteiten:

Medische verzorging Ziekenboeg / 1e hulp uitrusting
Bars & Lounges 2
Dekken/Liften 6 dekken / 2 liften  
Creditcards VISA, MasterCard, American Express, Diner`s Club, 
Winkels/Shopping Shop
Restaurants
Torget (Hoofdrestaurant) Inclusief
  Multe (Patisserie)
  Kysten (Lokaal)
Brygga (Snacks)
Overige Wi-Fi / Conferentieruimte / Wasserij 
Sport Fitnesscentrum
Wellness Sauna
Whirlpool(s) 2
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegenbetaling te gebruiken!  
Beoordeling
Tonnage 11.384 Brt
Bouwjaar 1997
Lengte 123,3 meter
Breedte 19,5 meter
Snelheid 15 knopen
Hutten / Passagiersdekken 211 / 6
rolstoeltoegankelijk 3
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord Noorse kroon
Voertaal Noors, Engels, Duits
Vlag Noorwegen

De hutten

Foto's & Video's

Stel hieronder uw reis samen (voor offerte of reservering)

Vertrekdatum Binnenhut Buitenhut Balkonhut Suite
Meer data
Loading...

Klik hier voor de polisvoorwaarden.

Premie: 5,5% van de reissom + € 3,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting.

Verzekeringen

Klik hier voor de polisvoorwaarden.

Verzekeringen
Uitbreiding verzekeringen
De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds Reizen bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen).
Klik hier voor meer informatie o.a. over het Calamiteitenfonds

Standaard reserveringskosten bedragen € 25 per boeking.

Het HCC Comfortpakket kosten € 35 per boeking (max. 4 personen).
Hierbij is o.a. inbegrepen verzorging door Holland Cruise Center van de online check-in bij de rederij (indien mogelijk), toezending van reisdocumenten per post. Bij afname van het HCC Comfortpakket vervallen de standaard reserveringskosten.
Klik hier voor meer informatie over het HCC Comfortpakket

HCC Afhandeling
Op alle bij Holland Cruise Center gereserveerde reizen zijn onze Reis- en boekingsvoorwaarden van toepassing. Door het verzenden van de boekingsaanvraag verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden en gelden de van toepassing zijnde annulerings- en wijzigingskosten. Klik Die hier om de Holland Cruise Center Reisvoorwaarden te lezen. Ik heb kennisgenomen van bovenstaande boekings- en annuleringsvoorwaarden en verklaar mij hiermee akkoord door het verzenden van deze boekingsaanvraag. Ik heb begrepen dat er in de prijsopgave voor sommige reisonderdelen wordt uitgegaan van het laagst mogelijke tarief en deze (voor boekingen op aanvraag) dus onder voorbehoud van beschikbaarheid zijn. Mochten er hierdoor prijsveranderingen optreden, dan neemt Holland Cruise Center contact met mij op.
Overzicht
  • 1,- vanaf Totaal
    Actuele prijs