Cruiseprogramma

Dag
Haven
Aankomst
Vertrek

Valparaiso is de havenstad van Santiago de Chili, dat op 70 kilometer afstand ligt. Door de moeilijke bouwsteil op heuvels krijgt men een schitterend uitzicht van bovenaf over deze pittoreske havenstad. Valparaíso is de grootste havenstad van Chili. De stad is tevens regeringszetel.

Valparaíso wordt beschouwd als één van indrukwekkendste steden van Latijns-Amerika. De stad ligt op meerdere steile hellingen die uitkomen in de Grote Oceaan. In de binnenstad vindt men veel architecturaal en cultureel erfgoed. Valparaíso staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Valparaíso is gebouwd op veertien heuvels(cerros) die langs een enorme baai liggen. Het is één van de meest pittoreske havensteden ter wereld met zigzaggende straatjes en zinken, veelkleurige huizen uit vergeten tijden. De huizen zijn zo steil gebouwd, dat trappen of kabelbanen (ascensores) de stegen vervangen. Langs de zee ligt ook de zakenwijk.

Het centrum van de stad ligt op een kleine vlakte tussen de heuvels en de zeerand. Dit is ook het financiële kwartier. De heuvels bestijgt men met liften en men geniet een schitterend panorama. Het nachtleven van Valparaiso eindigt nooit en terzake is het de fun-hoofdstad van het land. Op 31 december zakken duizenden naar de baai af voor het grootste vuurwerk van Chili. Langs de Panamericana Norte bereikt men het nationale park La Campana. Dit is een merkwaardige verzameling vol Chileense palmen die 1000 jaar oud kunnen worden en 30 meter hoog. In het park leven vele vogels en reptielen.

De kabelbanen van Valparaiso behoren tot de attracties in de stad. De oudste is de Cerro Baron, die aan de Avenida Espana vertrekt. Zij werd 108 jaar geleden aangelegd. De langste is de 163 m metende Mariposa en de steilste is de Cordillera. Zij heeft een hellingsgraad van maar liefst 70%. De Polanco tot slot loopt doorheen een 150 m lange tunnel.

Alle cruises naar Valparaíso, Chili

 

Vandaag is een zeedag, kans om uw schip nog beter te verkennen en gebruik te maken van alle faciliteiten aan boord. U kunt natuurlijk ook ontspannen en lezen in het boek dat u voor de reis heeft meegenomen of u bereidt zich voor op de komende bestemming(en).

Heerlijk vertoeven in zo`n mooie omgeving. Om een beetje sfeer te proeven van Puerto Montt is de vismarkt van Angelmo aan de haven een goede plek. Deze vismarkt ligt ten zuidwesten van het centrum.

Puerto Montt is een gemeente in de Chileense provincie Llanquihue in de regio Los Lagos en telt bijna 176.000 inwoners. Het is van oudsher een visserstadje. De stad ligt aan het water en vormt tegenwoordig een belangrijk knooppunt. Zowel voor de lokale economie als voor het toerisme. Het is het startpunt voor de Navimag Ferries langs de Chileense fjordenkust naar Puerto Natales en ook degenen die een bezoek willen brengen aan Chiloé eiland doen dit vaak vanuit Puerto Montt.

Het stadje zelf is ook best de moeite waard. Ook kunnen vanuit Puerto Montt verschillende mooie dagexcursies worden gemaakt zoals tochten naar de Osorno vulkaan, de Petrohue watervallen en het Alerce Andino National Park. Medio negentiende eeuw vestigden Duitse kolonisten zich in Puerto Montt. De stad kenmerkt een midden Europese architectuur met hoge daken en sierlijke balkons. Het oudste gebouw van de stad bevindt zich op de plaza van de stad en is de Redwood Kathedraal, deze dateert uit 1856.

De nabijgelegen haven van Angelmó en het Eiland Tenglo bieden een meer ontspannen atmosfeer aan. Angelmó heeft een uitstekende ambachtenmarkt en wonderbaarlijke zeevruchten.

Bezienswaardigheden:

 • Petrohue Watervallen
 • Alerce Andine National Park
 • Chiloe Eiland
 • Osorno Vulkaan
 • Tenglo Eiland

Alle cruises naar Puerto Montt, Chili

 

Cruise in de moderne luxe door de Straat van Magellan, een natuurlijke passage, die de Atlantische Oceaan verbindt met de Stille Oceaan.
Vandaag is een zeedag, kans om uw schip nog beter te verkennen en gebruik te maken van alle faciliteiten aan boord. U kunt natuurlijk ook ontspannen en lezen in het boek dat u voor de reis heeft meegenomen of u bereidt zich voor op de komende bestemming(en).

Van oorsprong was naam "Sandy Point," deze meest zuidelijke hoofdstad in Chili had zijn nederige begin als afgelegen strafkolonie in de buurt van de Straat van Magellan. Vandaag de dag wordt Punta Arenas beschouwd als een geopolitieke bezienswaardigheid gezien de strategische ligging als een toegangspoort tot het Antarctisch Schiereiland.

Alle cruises naar Punta Arenas, Chili

 

Magellan noemde het Tierra del Fuego, "het Land van Vuur", na vlammen gezien te hebben opstijgen van verduisterde eilanden. Al meer dan drie eeuwen sloeg angst in de harten van de zeelieden. Huilende tegenwind, bergachtig zeeën en rotskusten maakten een plotseling einde aan vele reizen. Vandaag de dag fungeert Ushuaia, een voormalige Argentijnse strafkolonie, als toegangspoort tot deze woestijn waar de met sneeuw bedekte bergen afdalen tot de ijzige wateren van het Beagle Kanaal.

In de late 19e eeuw is dominee Thomas Bridges jarenlang bezig geweest met het samenstellen van een woordenboek uit de Yaghan taal van lokale stammen. Het werk overleefde de Yaghan: aan het begin van de 20ste eeuw, waren ze bezweken aan ziektes.

Alle cruises naar Ushuaia, Argentinië

 

Vandaag is een zeedag, kans om uw schip nog beter te verkennen en gebruik te maken van alle faciliteiten aan boord. U kunt natuurlijk ook ontspannen en lezen in het boek dat u voor de reis heeft meegenomen of u bereidt zich voor op de komende bestemming(en).

Op de vlucht voor de economische verwoesting van Engeland`s industriële revolutie, emigreerden Welsh kolonisten naar Argentinië, op zoek naar goedkope grond. Onder leiding van Burggraaf Madryn, zeilde een groep kolonisten naar Patagonië en richten de kleine stad Puerto Madryn in 1865 op. Het leven in Patagonië, was echter niet gemakkelijk. Er waren eenzame prairies, brutaal koude winters en een niet aflatende wind. De kolonisten overleefden en tegenwoordig kunnen bezoekers nog steeds hun erfenis in Puerto Madryn en de omliggende gemeenschappen zien.

Vlakbij Puerto Madryn ligt één van Zuid-Amerika`s grootste leefgebieden van vogels en zoogdieren in het Tombo National Reserve.

Opmerking: De temperaturen schommelen sterk in Patagonië. Kleed in warme lagen, draag stevige wandelschoenen en breng een waterdichte jas, hoed en een fles water.

Alle cruises naar Puerto Madryn, Argentinië

 

Vandaag is een zeedag, kans om uw schip nog beter te verkennen en gebruik te maken van alle faciliteiten aan boord. U kunt natuurlijk ook ontspannen en lezen in het boek dat u voor de reis heeft meegenomen of u bereidt zich voor op de komende bestemming(en).

Punta del Este is de vermaarde badplaats in Uruguay. The rich and famous vieren hier hun vakantie. Waarom? De schoonheid van Punta del Este is ongeevenaard. De winkels zijn er fantastisch. De stranden zijn er heerlijk. Het uitgaansleven bruisend.

Punta del Este heeft schilderachtige kusten en stranden. Er zijn twee kust soorten, de Brava en de Mansa. De Rio de la Plata aan de ene kant en de Atlantische Oceaan, aan de andere kant. Elk strand van het schiereiland is toegangkelijk voor publiek. Er zijn rustige stranden en stranden met sterke golven. La Barra is populair voor de nautische sporten en het sportieve vissen. Andere stranden zijn: El Tesoro, Montoya strand, Bikini strand en Manantiales strand. Dit gebied is uitgegroeid tot een belangrijk toeristisch centrum met tal van diensten die aan de behoefte van de bezoekers voldoet.

In deze stad staat de moderne architectuur in contrast met de koloniale architectuur. Punta del Este heeft, moderne gebouwen en diverse grote en luxueuze huizen met tuinen beplant met planten uit alle delen van de wereld, brede boulevards en een kwaliteit van het leven die moeilijk te vinden is in andere Zuid-Amerikaanse steden.

Bezienswaardigheden

 • Gorlero Avenue De belangrijkste avenue van Punta del Este met zijn galeries, restaurants, bioscopen, casino?s, winkels en nog veel meer attracties. Ook vind u aan deze avenue de populaire ambachtelijke markt met zijn vele kraampjes waar u handgemaakte nijverheid vind van materialen zoals leder, steen, metaal, glas.
 • Casa Pueblo Dit icoon van Punta del Este is een kunstwerk gemaakt door de Uruguayaanse schilder en beeldhouwer Carlos Páez Vilaró. Casa Pueblo ligt boven op Punta Ballena, met zijn unieke architectuur is dit een van de belangrijkste attracties van het schiereiland.  
 • Punta del Este Vuurtoren Deze vuurtoren is gebouwd in 1860 door Tomas Libarona met de bedoeling de scheepvaart te gidsen op de Atlantische Oceaan en de la Plata rivier.  Voor de bouw is een mengsel van vulkanische bodem uit Rome gebruikt, dat is blijkbaar harder dan beton en dus de reden waarom het vandaag de dan in zulke goede staat verkeerd. De vuurtoren is 45 meter hoog lang en de kristallen panelen die deel uitmaken van haar verlichtingssysteem zijn meegenomen uit Europa, Frankrijk enwerken op elektriciteit. In geval van nood, wordt acetyleen gas gebruikt. Het is mogelijk om de spiraalvormige trap van 150 treden te beklimmen.
 • Gorriti Island Dit eiland met een oppervlakte van 21 hectare wordt dagelijks bezocht om te genieten van de natuur Er zijn twee stranden, Tuin Port en Honda strand. Het eiland is als een natuurlijke haven "cares" vele schepen kunnen hier voor anker. Het is een populair gebied om watersport te beoefenen.   
Montevideo is de hoofdstad van Uruquay en werd in de 18de eeuw alleen gesticht om voor Spanje als voorpost tegen de Portugese ambities te dienen. De weelderige stijl waarin Montevideo gebouwd is Belle Époque, rococo verleent haar een zekere charme en komt Europeser over dan die van Buenos Aires. Ook de levendigheid op de straten en in de cafés en de vriendelijkheid van de bevolking hebben in grote mate bijgedragen aan dit beeld van de stad.

De stad bestaat uit de Oude Stad, dit is het gedeelte rondom het Plaza Matriz, het Plaza Independencia en de Avenida 18 de Julio en de Nieuwe Stad  met enkele mooie villawijken en aantrekkelijke parken. 

De Uruguayaanse hoofdstad is tevens een haven met in haar verlengde, in oostelijke richting, vlakbij zee, fraaie zomercentra. Pocitos, Malvin, Playa Honda en Carasco (waar de luchthaven zich bevindt) leiden van de drukke badplaatsen geleidelijk naar mooie villas in Baskische stijl, die verscholen liggen in de verlaten eenzaamheid van pijnbomen en eucalyptusbomen. 

Bezienswaardigheden

 • De Oude Stad ligt dichtbij de haven en het commerciële centrum, gelegen bij de Plaza Independencia naar het oosten toe.
 • La Puerta de la Ciudadela is de toegangspoort tot het koloniale gedeelte van Montevideo.
 • Op het Plaza Independencia (onafhankelijkheidsplein), het grootste plein van Montevideo, staat het Mauseleo de Artigas, met een enorm standbeeld van de nationale held.
 • Palacio Salvo met 26 verdiepingen en daarmee het hoogste gebouw in Zuid-Amerika toen het in 1927 gebouwd werd en nu is nog steeds het hoogste gebouw van de stad.
 • Plaza Constitución (plein van de Constitutie), ookwel bekend als het Plaza Matriz, staat het neoklassieke Cabildo (1808) en de kerk Iglesia Matriz, het oudste gebouw van de stad (1799).
 • Museo Histrorico Nacional (het nationaal historische museum)
 • Museo del Gaucho y de la Moneda, welke een indrukwekkende verzameling handwerken uit de gaucho (cowboy) geschiedenis toont.
 • De Port Market uit 1868 is een gezellig trefpunt met vel restaurant en terrasjes. Vooral op zaterdagen dragen artiesten en straatmuzikanten bij tot een bont en kleurrijk schouwspel. Sinds 1896 schenkt men hier in Café Roldos de populaire Medio y Medio, een witte mousserende wijn.
 • El Teatro Solis stamt uit 1856 en is de oudste en bekendste theaterzaal van het Teatro de Montevideo, waar artiesten optreden met internationale naamsbekendheid.
 • El Cordon: De bekendste straat van Montevideo is de Straat van de 18e Juli met winkelcentra, La Biblioteca Nacional en de Universidad de la Republica.
 • In het Intendencia Municipal de Montevideo is het Museo de Arte Precolombino en het Centro de Exposiciones gevestigd.
 • De Feria de Triston Narvaja is een openlucht markt, waar u etenswaren aantreft, maar ook antiek en souvenirs.
 • Pocitos: El Barrio de los Pocitos bestaat uit de Rambla (boulevard), die langs de gehele kust loopt met een schitterend uitzicht over de zee en de stranden. Hier vindt u vele restaurants met naast de lokale keuken ook de internationale keuken.
 • Montevideo Shopping Center
 • El Prado: Museo Blanes uit 1930 herbergt de schilderijen van o.a. Juan Manuel Blanes, Pedro Figari en andere Uruguayaanse schilderaars.
 • IJardin Botanico (de botanische tuin) u vindt hier vele verschillende soorten planten en bomen.
 • Semana Criolla is een feest in het Prado van Montevideo. Het Pradopark is een schitterend park met een prachtige rozentuin.
 • Carrasco: Hier bevindt zich het Hotel Casino Carrasco uit het jaar 1921 en dit is één van de drie casino?s van Montevideo.
 • Parque Rodo
 • Teatro de Verano is een openlucht theater.
 • Museo de Artes Plasticas y Visuales heeft een rijke verzameling kunstwerken van o.a. Torres Garcia, Juan Manuel Blanes en Pedro Figari.
 • Barrio Reus: In 1993 is de Escuela Nacionale de Bellas Artes een restauratie- en schilderproject gestart in de Calle Emilio Reus.
 • La Aguada: Palacio Legislativo is gebouwd in 1925 en sinds 1975 bevindt zich hier het Nationaal Historisch Monument. Tevens herbergt het belangrijke kunstwerken van de belangrijkste schilders uit Montevideo.
 • Villa del Cerro: De vele immigranten hebben voor de cosmopolische sfeer gezorgd en tevens voor de namen van de straten (Grecia, Barcelona, Francia, Ecuador, Polonia, Mexico).
 • Vanaf de Cerro de Montevideo heeft u een goed uitzicht over de stad en wanneer u door de poort gaat, komt u bij het Fortaleza del Cerro, een oud Spaans militair fort. Sinds 1916 is dit fort het Museo Militar (Militair Museum).
 • Montevideo-heuvel: Hiervandaan heeft u een fraai uitzicht op de baai en het koloniale fort.

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en met ca. 3 miljoen inwoners is het de grootste stad van het land. Buenos Aires is sterk beïnvloed door de Europese cultuur en staat daarom bekend als het "Parijs van Zuid-Amerika". U vindt er imposante gebouwen, brede boulevards,  grote pleinen, neo-klassieke architectuur en vele duizenden restaurants en bars. De stad heeft wel een rijke historie, maar barst niet uit zijn voegen van de bezienswaardigheden. In Buenos Aires snuift u gewoon lekker sfeer in vaak een aangename temperatuur. En natuurlijk danst u hier de tango, want de roots van deze passievolle dans ligt in Buenos Aires.

Bezienswaardigheden

 • Avenida 9 de Julio, de breedste straat ter wereld. 
 • Plaza de Mayo, vernoemd naar de stichters van de Argentijnse Republiek en beroemd vanwege de Dwaze Moeders die hier protesteerden tegen de gruweldaden van het militaire bewind in de jaren zeventig.
 • Recoleta kerkhof. Hier vindt u het graf van Evita Peron.
 • San Telmo. In deze wijk is de tango ontstaan.
 • La Boca. Midden in deze havenwijk staat het stadion  La Bombonera, thuishaven van de beroemde voetbalclub Boca Juniors.
 • Palermo, de hippe en trendy wijk waar het ´s avonds allemaal gebeurd.

Alle cruises naar Buenos Aires

 

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en met ca. 3 miljoen inwoners is het de grootste stad van het land. Buenos Aires is sterk beïnvloed door de Europese cultuur en staat daarom bekend als het "Parijs van Zuid-Amerika". U vindt er imposante gebouwen, brede boulevards,  grote pleinen, neo-klassieke architectuur en vele duizenden restaurants en bars. De stad heeft wel een rijke historie, maar barst niet uit zijn voegen van de bezienswaardigheden. In Buenos Aires snuift u gewoon lekker sfeer in vaak een aangename temperatuur. En natuurlijk danst u hier de tango, want de roots van deze passievolle dans ligt in Buenos Aires.

Bezienswaardigheden

 • Avenida 9 de Julio, de breedste straat ter wereld. 
 • Plaza de Mayo, vernoemd naar de stichters van de Argentijnse Republiek en beroemd vanwege de Dwaze Moeders die hier protesteerden tegen de gruweldaden van het militaire bewind in de jaren zeventig.
 • Recoleta kerkhof. Hier vindt u het graf van Evita Peron.
 • San Telmo. In deze wijk is de tango ontstaan.
 • La Boca. Midden in deze havenwijk staat het stadion  La Bombonera, thuishaven van de beroemde voetbalclub Boca Juniors.
 • Palermo, de hippe en trendy wijk waar het ´s avonds allemaal gebeurd.

Alle cruises naar Buenos Aires

 

Dag
Haven
Aankomst
Vertrek
Dag 1 Valparaíso, Chili 21:00
Dag 2 Dag op zee (AZA/CEL)
Dag 3 Puerto Montt, Chili 10:00 19:00
Dag 4 Cruise Chileense Fjorden
Dag 5 Straat Magellaan
Dag 6 Dag op zee (AZA/CEL)
Dag 7 Punta Arenas, Chili 07:00 17:30
Dag 8 Ushuaia, Argentinië 10:00 19:00
Dag 9 Schilderachtige cruise langs Kaap Hoorn 06:00 08:30
Dag 10 Dag op zee (AZA/CEL)
Dag 11 Puerto Madryn, Argentinië 08:00 17:30
Dag 12 Dag op zee (AZA/CEL)
Dag 13 Punta del Este, Uruguay 09:00 19:00
Dag 14 Montevideo, Uruguay 07:00 17:00
Dag 15 Buenos Aires, Argentinië 05:00
Dag 16 Buenos Aires, Argentinië

Wat kunt u verwachten bij Celebrity?


Cruise keuzewijzer

 • Luxe schepen & verzorging, tegen redelijk tarief.
 • Publiek op de grotere schepen is jonger en er zijn meer families met kinderen.
  Op de middelgrote schepen is het publiek bij cruises langer dan een week ouder.
  Kleine Xpeditie schepen kennen eigen publiek.
 • Goede excursie mogelijkheden.

Bijkomende kosten (ter indicatie)

Wi-Fi

Xcelerate snel internet. Diverse internetpakketen mogelijk; ongelimiteerd 5-7 dagen € 100

Maaltijden  

 

Inbegrepen; afhankelijk van hutcategorie geldt voor specialiteiten restaurants een toeslag.
Toeslag verschilt per restaurant en ligt tussen € 25 - 40 pp. In sommige specialiteiten
restaurants betaald u een a la Carte toeslag.

Fooien

12,95 US$ per persoon per dag
15% taks wordt in rekening gebracht bij uw aankopen

Drankjes
Niet inbegrepen; er zijn diverse drankenpakket mogelijk.
Softdrinkspakket € 8,10 pppd
Standaard drankenpakket € 40,50 pppd
Premium drankenpakket € 58,50 pppd

Spa

Aromatherapie (80min) $ 150-200 pp
Steenmassage (80min) $ 209-157 pp

 

Celebrity Cruises Specials

 

Boekingsperiode

tot en met 2 oktober 2017, of zo lang de voorraad strekt.

Aanbiedingen


Boekt u een buitenhut of beter, dan kiezen de eerste 2 gasten in de hut 2 extra`s uit het Go Big, Better, Best programma of kies in plaats hiervan voor een korting tot 400 euro per persoon.

Geldig op geselecteerde afvaarten !

Details

 

 

 

Voorwaarden:

 • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief.
 • Celebrity Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment afvaarten uit te sluiten en op ieder moment deze actie te beëindigen.
 • Alle boekingen voor deze actie dienen uiterlijk 2 oktober 2017 23.59 uur ingeboekt te staan in het Celebrity Cruises reserveringssysteem.

Cruise overzicht alle cruises met Celebrity Cruises

Celebrity Infinity

Celebrity Infinity

Celebrity Infinity

Celebrity Cruises heeft sinds 2001 de Infinity in de vaart en dit schip biedt nog meer ruimte voor de passagiers. De Infinity is een luxe 5-sterren schip met een onovertroffen service. Een cruise met de Infinity is een cruise waar u nog veel over zal praten en waar u nog vaak aan terug zal denken. Het Atrium is spectaculair met maar liefst elf verdiepingen.

Op culinair gebied wordt u alleen het beste aangeboden via prachtige menu`s die bereid worden door de sterrenkoks van Celebrity. Beroemde en wereldbekende winkels hebben een plekje weten te bemachtigen aan de boulevard waar u heerlijk kunt winkelen. Muzikale ontspanning treft u aan in de muziekbibliotheek van de Infinity met duizenden digitale opnamen. Deze beluistert u op persoonlijke systemen in een high-tech omgeving. Verder hoeft het u aan niets te ontbreken op dit prachtige schip.

Hutten
Alle hutten aan boord van de Celebrity Infinity zijn ruim en comfortabel ingericht. De suites zijn ruimer en bieden ook een butlerservice. Alle hutten zijn naar de normen van 5-sterren hotels en voorzien van een zithoek. In uw hut kunt u via uw interactieve televisie de excursies bekijken en reserveren. Tevens kunt u 24 uur per dag, zonder toeslag, zowel drankjes als maaltijden bestellen. Begin de dag dus heerlijk ontspannen met een ontbijt op bed.

Eten en Drinken
Dineren kunt u bijvoorbeeld in het 2 verdiepingen tellende hoofdrestaurant of geniet van het specialiteitenrestaurant waar meester-koks uw gerechten bij u aan de tafel maken. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in verschillende cafés, In het theehuis is er een prachtige selectie van allerlei theesoorten, koffiespecialiteiten, gebak en bonbons.

Entertainment
Het wordt moeilijk kiezen hoe u de avonden gaat doorbrengen want aan entertainment en activiteiten heeft u een ongekende keuze deze cruise. U kunt uiteraard een goed boek lezen in de grote bibliotheek maar een keuze maken uit de vele biersoorten in de Michael’s Club is ook een mogelijkheid waar u kunt ontspannen en genieten van live pianomuziek. Een gokje wagen in het  grote casino of een bezoek aan het drie verdiepingen tellende theater, de keuze is aan u. In het theater wordt u onder andere een show van Cirque du Soleil aangeboden.

Sport & Wellness
Geniet in een whirlpool of onderga een Thalasso behandeling. Kies een uitgebreide behandeling in de schoonheidssalon met verschillende spa-en wellness aanbiedingen. Ontspannen in de sauna, uw bruine kleur bijwerken in de solarium of toch liever sporten in het fitnesscentrum of op de atletiekbaan?

Winkels
De winkelboulevard heeft talrijke bekende en minder bekende winkels en bieden u ongekend veel mogelijkheden om te winkelen met vele leuke aanbiedingen.

Dresscode
Voor het verblijf op de Celebrity Infinity wordt voor overdag sportieve, casual kleding geadviseerd. Wat meer elegante avondkleding voor de avond is aanbevolen. Degenen die meer interesse hebben in een informele avond kunnen dineren in het zelfbedieningsrestaurant.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 9
Dekken/Liften 11 dekken / 12 liften  
Kinderen Toddler Time 1-3 Jaar
Ship Mates 3-5 Jaar
Celebrity Cadets 6-8 Jaar
Ensigns 9-11 Jaar
Admiral Teens 12-17 Jaar
Videogames
Creditcards VISA, MasterCard, American Express, Diner`s Club
Winkels/Shopping Winkelpromenade / Boutique
Restaurants The Trellis (Hoofd restaurant) Inclusief
Oceanview Grill (Buffetrestaurant) Inclusief
Oceanview Café (Buffetrestaurant) Inclusief
Café al Bacio & Gelateria (Snacks) Inclusief
Tuscan Grille (Steakhouse) Niet Inclusief
Aqua Spa Café (Wellness-Restaurant) Inclusief
Bistro on Five (Snacks) Niet Inclusief
Pool Grill (Snacks) Inclusief
Blu (Wellness-Restaurant) Niet Inclusief
Qsine (Specialiteiten restaurant) Niet Inclusief
Overige Reisburo / Strijkservice / Kunstgalerie / Conferentieruimte / Wasserij / Bibliotheek / Internetcafé / Kaartkamer
Sport Fitnesscentrum / Basketball- en Volleyvbalveld / Jogging-Parcours / Voetbalveld / Golf Simulator 
Zwembad(en) 1
Entertainment Boordprogramma / Bioscoop / verschillende Lounges / Discotheek/Nachtclub / Casino / Theater / Show keuken 
Wellness Aqua Spa 
Aromatherapie / Hydrotherapie / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Accupunctuur / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Stoombad / Massage / Beautysalon  
Whirlpool(s) 6
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  
Cruise rederij Klasse Bouwjaar Passagiere / Personal
Celebrity Cruises Groot schip 5 2001 1950 /
Beoordeling 8,9
Tonnage 91,000
Bouwjaar 2001
Lengte 294 meter
Breedte 32 meter
Snelheid
Hutten / Passagiersdekken 975 / 11
rolstoeltoegankelijk Ja
Stabilisatoren
Valuta aan boord Amerikaanse Dollar
Voertaal Engels
Vlag Malta
Dek
Dek 2, Continental
Dek 3, Plaza
Dek 4, Promenade
Dek 5, Entertainment
Dek 6, Penthouse
Dek 7, Vista
Dek 8, Panorama
Dek 9, Sky
Dek 10, Resort
Dek 11, Sunrise
Dek 12, Sports
Binnenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Binnenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Binnenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Binnenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Binnenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Ocean View
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Buitenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Buitenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Buitenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Buitenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.
Buitenhut
Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Veranda
Oppervlakte: 15,8 m² (veranda 3,5 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Deluxe Buitenhut met balkon
Oppervlakte: 15,8 m² (veranda 3,5 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Deluxe Buitenhut met balkon
Oppervlakte: 15,8 m² (veranda 3,5 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Deluxe Buitenhut met balkon
Oppervlakte: 15,8 m² (veranda 3,5 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Deluxe Familie Buitenhut met balkon
Oppervlakte: 25,2 m² (veranda 22,4 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met loungezitje, aparte slaapkamer met twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een slaapbank, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige kamers zijn rolstoeltoegankelijk. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk.
Concierge
Oppervlakte: 17,7 m² (veranda 3,9 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.
Concierge Class buitenhut met balkon
Oppervlakte: 17,7 m² (veranda 3,9 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.
Concierge Class buitenhut met balkon
Oppervlakte: 17,7 m² (veranda 3,9 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.
Concierge Class buitenhut met balkon
Oppervlakte: 17,7 m² (veranda 3,9 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.
Aqua
Oppervlakte: 18,1 m² (veranda 5,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, 24-uurs roomservice, kluisje, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, badjassen, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige kamers zijn rolstoeltoegankelijk.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.
Aqua Class buitenhut met balkon
Oppervlakte: 18,1 m² (veranda 5,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, 24-uurs roomservice, kluisje, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, badjassen, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige kamers zijn rolstoeltoegankelijk.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.
Aqua Class buitenhut met balkon
Oppervlakte: 18,1 m² (veranda 5,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, 24-uurs roomservice, kluisje, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, badjassen, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige kamers zijn rolstoeltoegankelijk.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.
Suite
Oppervlakte: 23,3-133,0 m² (veranda 5,3-102 m²)
Kenmerken per suite-type verschillend, maar allen beschikken over: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige kamers zijn rolstoeltoegankelijk.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping, persoonlijke butlerservice.
Sky Suite met balkon
Oppervlakte: 23,3 m² (veranda 5,3 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, kluisje, 24-uurs roomservice, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, badjassen, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping, persoonlijke butlerservice.
Sky Suite met balkon
Oppervlakte: 23,3 m² (veranda 5,3 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, kluisje, 24-uurs roomservice, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, badjassen, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping, persoonlijke butlerservice.
Celebrity Suite met balkon
Oppervlakte: 43,3 m² (veranda 7,9 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, kluisje, 24-uurs roomservice, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, badjassen, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping, persoonlijke butlerservice.
Royal Suite met balkon
Oppervlakte: 50,0 m² (veranda 18,1 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje en whirlpool, aparte slaapkamer met twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, kluisje, 24-uurs roomservice, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, badjassen, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping, persoonlijke butlerservice.

Binnenhut


Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.

Ocean View


Oppervlakte: 15,8 m²
Kenmerken: venster, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank voor een 3e persoon.

Veranda


Oppervlakte: 15,8 m² (veranda 3,5 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.

Concierge


Oppervlakte: 17,7 m² (veranda 3,9 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, een entertainment center en interactieve televisie. Badkamer met douche en toilet, 24-uurs roomservice, badjassen, kluisje en telefoon. Sommige hutten zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige hutten beschikken over een slaapbank of bovenbedden voor een 3e en 4e persoon.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.

Aqua


Oppervlakte: 18,1 m² (veranda 5,0 m²)
Kenmerken: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, balkon met zitje, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, 24-uurs roomservice, kluisje, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, badjassen, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige kamers zijn rolstoeltoegankelijk.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping.

Suite


Oppervlakte: 23,3-133,0 m² (veranda 5,3-102 m²)
Kenmerken per suite-type verschillend, maar allen beschikken over: vloer tot het plafond glazen schuifdeuren, twee bedden te converteren tot queen size, mini-bar, een zithoek met een bank, badkamer met bad en/of douche, een entertainment center en interactieve televisie. Sommige kamers zijn rolstoeltoegankelijk.
Extra inbegrepen services: Welkom champagne, dagelijks fruit selectie, verse snijbloemen, dagelijkse hors d`oeuvre, keuze menu kussens, dekbedden en lakens, lederen sleutelhanger, briefpapier en draagtas, dubbeldikke Frette badjassen, Hansgrohe douchekop, VIP-uitnodigingen voor evenementen, Vroege inscheping en ontscheping, persoonlijke butlerservice.