Oud en Nieuw langs de Zuid Amerikaanse kust - 16-Dagen

  • Buenos Aires, Argentinië
  • 16-Dagen
  • Zuid Amerika
Eerstvolgende vertrekdatum Binnenhut Buitenhut Balkonhut Suite
21.12. - 05.01.2021 € 3.250 € 3.460 € 5.236 € 8.482
Meer data

Overzicht

Oud en Nieuw langs de Zuid Amerikaanse kust - 16-Dagen

  • Buenos Aires, Argentinië
  • 16-Dagen
  • Azamara

Azamara Quest

Deze cruise vaart u met Azamara Quest, een klein, maar zeer comfortabel cruiseschip van Azamara Club Cruises. In een luxe ambience met hoge mate van persoonlijke service, heerst er aan boord toch een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Bij deze Italiaanse rederij aan boord zal het u aan niets ontbreken. Maaltijden zijn van hoog niveau en de stijl van service die Azamara u biedt zal u als erg prettig ervaren. Met hun kleinere schaal is Azamara Club Cruise in staat u op unieke wijze van deze speciale bestemmingen te laten genieten. 


Waarom deze cruise boeken?

U reist met een Klein, luxe schip 5 sterren cruiseschip

Bij Azamara is vrijwel alles inbegrepen en reist u nagenoeg kindvrij.
Lees hier wat is inbegrepen bij Azamara Club Cruises.

Laat u tijdens deze Zuid-Amerika cruise meevoeren op het ritme van de localmuziek, duik in de historie van oude volkeren, koloniale herinneringen en prachtige natuur.

Reisprogramma

Dag 1 Buenos Aires, Argentinië - Dag 2 Buenos Aires, Argentinië - Dag 3 Punta del Este, Uruguay - Dag 4 Dag op zee (AZA/CEL) - Dag 5 Dag op zee (AZA/CEL) - Dag 6 Santos, (Sao Paolo), Brazilië - Dag 7 Ilha Bela, Brazilië - Dag 8 Parati, Brazilië - Dag 9 Buzios, Brazilië - Dag 10 Rio de Janeiro, Brazilië - Dag 11 Rio de Janeiro, Brazilië - Dag 12 Copacabana, Brazilië - Dag 13 Copacabana, Brazilië - Dag 14 Dag op zee (AZA/CEL) - Dag 15 Dag op zee (RCC) - Dag 16 Montevideo, Uruguay - Dag 17 Montevideo, Uruguay - Dag 18 Buenos Aires, Argentinië

Het schip - Azamara Quest

Azamara Quest

Azamara Club Cruises is onderdeel van Celebrity Cruises. De Azamara Quest is in 2007 toegevoegd, gebouwd in 2000 en gerenoveerd is in 2012. Het luxe schip is geschikt voor de ervaren passagier die op zoek is naar een nieuwe cruise-ervaring. De Azamara Quest is een luxe en elegant schip met een goede en persoonlijke service. Cruises van Azamara Club Cruises staan garant voor uitstekende service en comfort. Van het ontbijt tot in de laatste avonduren is alles tot in de perfectie verzorgd. De sfeer aan boord is informeel wat zorgt voor een ontspannen sfeer, met maximaal 686 passagiers kunt u in intieme sfeer genieten van een onvergetelijke cruise.

Bij Azamara Club Cruises is praktisch alles bij de reissom inbegrepen. Zo ook de klasse wijnen tijdens lunch en diner, pendeldiensten in de haven gratis beschikbaar en ook de fooien en concierge service is bij de prijs inbegrepen.

De uitgebreide excursie programma`s focussen op de lokale cultuur en geschiedenis en de unieke aspecten van iedere bestemming. Experts en locals bereiden u voor op iedere haven en kunnen u alles vertellen over de cultuur, bezienswaardigheden, musea, winkels en restaurants van iedere prachtige en unieke bestemming die het schip aan doet. Animatie en lezingen zijn aangepast aan de bestemming.

Hutten
De meeste hutten aan boord van de Azamara Quest hebben een eigen balkon met meer dan genoeg ruimte. Maak een keuze uit 17 verschillende hut categorieën die zijn verdeeld over vijf dekken. De hutten zijn ruim, gezellig en luxueus ingericht. In elke hut kunt u gebruik maken van een conciërge service.

Eten en Drinken
Aan boord van de Azamara Quest geniet u van de beste delicatessen in het Windows Cafe, de Pool Grill of de Breeza. Daarnaast worden in de twee specialiteitenrestaurants, de Aqualina en de Prime C, heerlijke mediterrane en Noord-Afrikaanse gerechten bereid, waaronder uitmuntende steaks, vis en zeevruchten.

Entertainment
Het dagelijks entertainment programma zal elke avond speciaal maken aan boord van de Azamara Quest. U kunt in een onstpannen en informele omgeving genieten van de optredens. Ook een bezoek aan een van de vele bars, zoals de Martini Bar of de Piano & Wine bar verzekerd u van een gezellige avond.

Sport & Wellness
Het wellness-center is de perfecte locatie vele wellness-behandelingen, waaronder aroma en thalasso therapieën. Een groot deel van de behandelingen kunnen ook in uw eigen cabine of suite gehouden worden. Daarnaast is er ook een Aqua Spa en een fitnesscentrum met vakbekwame trainers, die beschikbaar zijn om u te helpen. Ook zijn er yoga, cycling en aerobic cursussen. Joggen doet u op de atletiekbaan, heerlijk in de frisse zeelucht.

Winkels
De winkels nodigen u uit om in een ontspannen sfeer uw inkopen te doen.

Dresscode
Er is geen vaste dress code aan boord van de Azamara Quest. Overdag kunt u zich dus casual kleden maar in de avonden adviseren wij meer formele kleding te dragen, maar het is niet vereist. Houd er wel rekening mee dat badkleding, tops en slippers niet zijn toegestaan in de restaurants aan boord.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 10
Dekken/Liften 8 dekken / 4 liften 
Creditcards VISA, MasterCard, American Express, Diner`s Club 
Winkels/Shopping Souvenirshop / Boutique / Photo-Shop / Duty Free Shop
Restaurants Discoveries (Hoofdrestaurant) Inclusief
Windows Café (Buffetrestaurant) Inclusief
Aqualina (Mediterraans Restaurant) Niet inclusief
Prime C (Steakhouse) Niet inclusief
The Patio (Snacks) Inclusief
Mosaic Café (Snacks) Inclusief
Overige Boordfotograaf / Wi-Fi / Reisburo / Kunstgalerie / Wasserij / Bibliotheek / Internetcafé  
Sport Yoga / Fitnesscentrum / Shuffleboard / Sportveld / Jogging-Parcours / Pilates / Tafeltennis
Zwembad(en) 2
Entertainment Shows / Boordprogramma / Live-Muziek / verschillende Lounges / Casino / Theater  
Wellness The Sanctum Spa 
Aromatherapie / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Accupunctuur / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Solarium / Hot Stone
Whirlpool(s) 2
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  


Beoordeling 8,8
Tonnage 30,277 GT
Bouwjaar 2000
Lengte 180 meter
Breedte 25 meter
Snelheid 18,5 knopen
Hutten / Passagiersdekken 345 / 8
rolstoeltoegankelijk 7
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord US dollar
Voertaal Engels
Vlag Malta

Foto's & Video's

De hutten

Stel hieronder uw reis samen (voor offerte of reservering)

Vertrekdatum Binnenhut Buitenhut Balkonhut Suite
21.12. - 05.01.2021 € 3.250 € 3.460 € 5.236 € 8.482
Kies het gewenste huttype
Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Meer data
Loading...

Klik hier voor de polisvoorwaarden.

Premie: 5,5% van de reissom + € 3,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting.

Verzekeringen

Klik hier voor de polisvoorwaarden.

Verzekeringen
Uitbreiding verzekeringen
De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds Reizen bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen).
Klik hier voor meer informatie o.a. over het Calamiteitenfonds

Standaard reserveringskosten bedragen € 25 per boeking.

Het HCC Comfortpakket kosten € 35 per boeking (max. 4 personen).
Hierbij is o.a. inbegrepen verzorging door Holland Cruise Center van de online check-in bij de rederij (indien mogelijk), toezending van reisdocumenten per post. Bij afname van het HCC Comfortpakket vervallen de standaard reserveringskosten.
Klik hier voor meer informatie over het HCC Comfortpakket

HCC Afhandeling
Op alle bij Holland Cruise Center gereserveerde reizen zijn onze Reis- en boekingsvoorwaarden van toepassing. Door het verzenden van de boekingsaanvraag verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden en gelden de van toepassing zijnde annulerings- en wijzigingskosten. Klik Die hier om de Holland Cruise Center Reisvoorwaarden te lezen. Ik heb kennisgenomen van bovenstaande boekings- en annuleringsvoorwaarden en verklaar mij hiermee akkoord door het verzenden van deze boekingsaanvraag. Ik heb begrepen dat er in de prijsopgave voor sommige reisonderdelen wordt uitgegaan van het laagst mogelijke tarief en deze (voor boekingen op aanvraag) dus onder voorbehoud van beschikbaarheid zijn. Mochten er hierdoor prijsveranderingen optreden, dan neemt Holland Cruise Center contact met mij op.
Overzicht
  • 3.250,- vanaf Totaal
    Actuele prijs