Celebrity Cruises Specials

 

Boekingsperiode

tot en met 28 februari 2018, of zo lang de voorraad strekt.

Aanbiedingen


Boek uiterlijk 28 februari 2018 een geselecteerde Celebrity afvaart en profiteer van een korting tot € 200.00 per persoon OF kies bij verblijf vanaf een buitenhut voor 2 extra`s! 

Gast 1 en 2 kiezen bij verblijf in een buitenhut of hogere hutcategorie een van onderstaande extra’s:
Gratis fooien, een Classic drankenpakket, onbeperkt internet of boordtegoed van 0.00 per persoon.

Fooien: 
Gratis fooien hebben betrekking op de fooien voor de hutsteward, obers, assistent obers en hoofdober fooien zoals deze zijn opgesteld in de Celebrity Cruises richtlijnen voor fooien.

Classic Drankenpakket:
Het Classic drankenpakket biedt bieren tot .00 per bestelling, sterk alcoholische dranken, bevroren drankjes en cocktails tot $ 8.00 per bestelling en wijnen per glas tot .00 per bestelling. Tevens zijn alle limonades, verse en gebottelde sappen, premium koffie, thee en non-premium gebotteld water inclusief service fee inbegrepen. Het Classic non-alcoholische drankenpakket biedt alle limonades, verse en gebottelde sappen, premium koffie, thee en non-premium gebotteld water, de service fee is inbegrepen. Voor de drankpakketten gelden de voorwaarden van Celebrity?s Alcohol Policy met een minimale leeftijd om alcohol te consumeren, deze minimale leeftijd varieert per afvaart. Elke gast dient op het moment van boeken zijn of haar geboortedatum in de reservering te vermelden.

Boordtegoed: 
Het boordtegoed is per persoon in Amerikaanse Dollars en zal bijgeschreven worden op de boordrekening. Het boordtegoed heeft geen contante waarde, is niet overdraagbaar en kan niet in contanten worden uitgekeerd. Op de laatste dag van de cruise zal het eventueel niet gebruikte boordtegoed om 22.00 uur lokale tijd komen te vervallen.

Onbeperkt Internet:
Gasten die kiezen voor het internetpakket krijgen instructies voor het gebruik van het internet in hun hut op de eerste dag van de cruise.

 

 

 

Voorwaarden:

  • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief.
  • Celebrity Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment afvaarten uit te sluiten en op ieder moment deze actie te beëindigen.
  • Alle boekingen voor deze actie dienen uiterlijk 28 februari 2018 23.59 uur ingeboekt te staan in het Celebrity Cruises reserveringssysteem.

Cruise overzicht alle cruises met Celebrity Cruises