MSC Cruises Specials

   
Aanbiedingen


Actie 1: Zonnige Zomer Deals
Aantrekkelijke tarieven op geselecteerde afvaarten in de Middellandse Zee, Noord Europa & Caribbean. Deze afvaarten zijn tevens boekbaar inclusief korting op het Easy drankpakket en of inclusief vluchten/transfers.Actie 2: Gratis Easy drankpakket voor geselecteerde winter 19-20 afvaarten
Gratis Easy drankpakket op geselecteerde winter 19-20 afvaarten. Easy drankpakket is alleen gratis voor de 1e en 2e persoon in de hut. Overige personen dienen het Easy drankpakket verplicht af te nemen.
Cruises vanuit Miami naar Cuba met MSC Armonia: 2 excursies uit het People to people programma zijn inclusief.
Voorwaarden: Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief, wel combineerbaar met MSC Voyagers Clubkorting en is boekbaar t/m 31 mei 2019.

Details

 

 

 

Voorwaarden:

  • MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment afvaarten uit te sluiten en op ieder moment deze actie te beëindigen.
  • Alle boekingen voor actie 1 dienen uiterlijk 15 juli 2019 uur ingeboekt te staan in het MSC Cruises reserveringssysteem.
  • Boekingen voor actie 2 dienen uiterlijk 31 mei 2019 ingeboekt te zijn in het MSC Cruises reserveringssysteem.
  • Alle acties kunnen ook op basis van Fly & Cruise worden aangeboden.
  • Voor de Easy drankpakketten geldt dat deze vooraf, tegen bijbetaling, ge upgrade kunnen worden naar een Premium drankpakket. Prijzen voor de upgrade bedraagt € 9,- p.p.p.d. voor Euro vaargebieden en € 22,50 p.p.p.d. voor de Dollar vaargebieden.

Goed om te weten:

  • Wanneer het All Inclusive pakket wordt geboekt, is het drankpakket alleen voor de 1e en 2e persoon in de hut inclusief. De overige personen in de hut dienen hetzelfde drankpakket verplicht af te nemen tegen betaling. (voor kinderen uiteraard de non-alcoholische versie)
  • Bij Fly & Cruise is de beschikbaarheid afhankelijk van de stoelvoorraad
  • Voor Aurea Experience en Yacht Club is bij de All Inclusive actie ook een Wi-Fi pakket inclusief
  • Voor familiehutten (code FLA= 2 naast elkaar gelegen balkonhutten met tussendeur voor max 6 personen tegen vaste prijs) geldt dat er voor 4 personen het Easy drankpakket inclusief is en 2 Wi-Fi pakketten (All Inclusive Actie) - prijzen conform boekingssytemen.

 

Ga naar alle aanbiedingscruises van MSC Cruises