MSC Cruises Specials

    

Actie 1: Vluchten naar Genua € 99,- per persoon, Fly & Cruise, boekbaar t/m 12 december 2019.
Voor slechts € 99,- per persoon boekt u nu uw vlucht voorafgaand uw cruise met de MSC Divina, MSC Fantasia of MSC Grandiosa. Vluchten zijn vanuit Amsterdam inclusief transfers en ruimbagage a 23 kilo. Deze actie is geldig op alle categorieën en experiences en op de familiehutten alsmede de Super familiehutten. Boekingsperiode: tot en met 12 december of zolang de voorraad strekt. Combineerbaar met MSC Voyagers Club Korting, maar niet met andere kortingen.

Actie 1 is ook boekbaar met korting op een Easy Drankenpakket (Drankenpakket actie is alleen geldig bij een Bella/Fantastica Experience inclusief familiehutten en Super familiehutten) Let wel; korting op drankenpakket geldt alleen voor de 1e en 2e persoon in de hut (€ 16,- p.p.p.n. ipv € 29,- p.p.p.n.) Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken volgens de volledige tarieven. Bij boeking in een familiehut max 6 personen geldt de korting op het drankenpakket voor de eerste 4 personen in de hut. Bij een Super familiehut max 10 personen, geldt de korting op het drankenpakket voor de eerste 6 personen in de hut. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken volgens de volledige tarieven.  Boekingsperiode: tot en met 12 december of zolang de voorraad strekt. Combineerbaar met MSC Voyagers Club Korting, maar niet met andere kortingen.

Voorwaarden:
- MSC Cruises behoudt zich het recht voor om op elk moment deze actie te beëindigen of te wijzigen.
- Bovenop de huidige annuleringsvoorwaarden (100% voor de vluchten en reguliere voorwaarden cruisegedeelte) geldt een annuleringstoeslag van € 100,- per persoon.
- Boekingen dienen voor 12 december 2019 zijn ingeboekt in MSC Cruises reserveringssysteem.

Actie 2: 2e persoon 50% korting, Actie is verlengd nu boekbaar t/m 31 januari 2020.
Op geselecteerde afvaarten biedt MSC Cruises een de 2e persoon 50% korting. De aanbieding is automatisch verwerkt in de getoonde prijzen. Aanbieding is boekbaar t/m 14 november of zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties/acties/aanbiedingen en MSC behoudt zich het recht om bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Club Voyagerskorting kan worden toegepast op deze actie

Actie 3: Gratis upgrade voor zomer 2020 afvaarten, boekbaar t/m 12 december 2019.
Actie is geldig voor afvaarten in de Middellandse Zee, Noord-Europa & Caribbean (mini-, week- en longcruises) Binnenhut naar Buitenhut of Buitenhut naar Balkonhut. Geldig voor hutten in de Bella/ Fantastica Experience. Boekingsperiode: tot en met 12 december of zolang de voorraad strekt. Combineerbaar met MSC Voyagers Club Korting, maar niet met andere kortingen.
Actie 3 is ook mogelijk met korting op drankenpakket, zie voorwaarden actie 1.

SUPERSTUNT: 3e en 4e persoon in de hut helemaal GRATIS met MSC Armonia
Per heden zal voor alle nieuwe reserveringen voor winter 2019-2020 afvaarten (muv Kerst & Nieuwjaar afvaarten) én zomer 2020 afvaarten met de MSC Armonia, de 3e en 4e persoon in de hut HELEMAAL GRATIS zijn. Dit geldt zowel voor volwassenen als kinderen als 3e/4e persoon in de hut. Boekbaar zolang de voorraad strekt, MSC Cruises behoudt zich het recht om bepaalde afvaarten uit te sluiten danwel de actie te beëindigen.

   

Ga naar alle aanbiedingscruises van MSC Cruises