AIDAaura

Een cruise met Aida is er voor iedereen. Het schip heeft enorm veel faciliteiten zodat niemand zich hoeft te vervelen aan boord. De AIDAaura is een wat kleiner schip en daarom ideaal voor veel mensen die zich snel thuis willen voelen. Aida legt de nadruk bij de faciliteiten en excursies veelal op sportief gebied. Zo is er de mogelijkheid om te gaan mountain biken op eigen

Aida fietsen als uw cruiseschip in de haven ligt. Blijft u aan boord dan kunt u gaan fitnessen of aan een competitie voetbal, tennis of andere balsport meedoen.

Als de zon schijnt tijdens een zeedag dan is het zonnedek met zwembad een populaire plek. Lekker luieren op uw ligbed en af en toe een duik in het zwembad.

Hutten
Aan boord van de AIDAaura heeft u de keuze uit een binnenhut, een buitenhut of een balkonhut waar u heerlijk kunt genieten van de zon, de zee en niet te vergeten het spectaculaire uitzicht. Alle hutten zijn licht, modern en comfortabel ingericht met voldoende opbergruimte.

Eten en Drinken
Aan boord van elk Aida schip zijn alle maaltijden in buffetvorm. Tijdens het buffet zijn zowel bier, tafelwijn en frisdrank inclusief. Tegen bijbetaling bestaat de optie om een tafel te reserveren in 1 van de specialiteiten restaurants waar u a la carte kunt dineren.

Entertainment
De gehele dag en avond heeft u een uitgebreide keuze om invulling te geven aan uw cruise. Overdag zijn er de vele excursie mogelijkheden en worden er spelletjes georganiseerd of zijn er diverse sport competities. In de avond kunt u naar het theater om te genieten van een musical of andere voorstelling. Neem na de wervelende show in het theater plaats in 1 van de vele bars om te genieten van uw favoriete genre muziek.

Sport & Wellness
Het fitnesscentrum heeft de meest moderne fitnessapparaten voor cardio en kracht training. Daarnaast worden er dagelijks cursussen aangeboden van yoga, pilates, aerobics en vele andere.

Winkels
De winkels bieden u diverse mogelijkheden met dagelijks leuke aanbiedingen.

Dresscode
Voor het verblijf aan boord van een Aida schip wordt voor zowel overdag als in de avond sportieve, casual kleding geadviseerd. Voor de avonden kunt u wat meer elegante avondkleding inpakken maar niets is verplicht.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 6
Dekken/Liften 12 dekken en 6 liften
Kinderen Kids Club 3-6 jaar
Kids Club 7-9 jaar
Kids Club 10-11 jaar
Teens Club 12-13 jaar
Teens Club 14-17 jaar
Speelkamer, Lounge, Kinderclub, Kinderzwembad, Speciale excursies, 
Creditcards EC-pas, VISA, MasterCard, American Express, Traveller Cheques 
Winkels/Shopping Aida Shop / Photo-Shop
Restaurants Calypso Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
Markt Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
Gourmet-Restaurant Rossini (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
Pool Grill (Snacks) Inclusief
Selection Restaurant (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
Overige Wi-Fi / Kunstgalerie / Conferentieruimte / Wasserij / Internetcafé / Promenade / Nudisten gedeelte / Foto galerij / Bibliotheek
Sport Yoga / Fitnesscentrum / Aerobic / Volleyball / Basketbalveld / Putting Green / Golf simulator / Sportveld / Jogging-Parcours / Nordic Walking / Power Plate
Zwembad(en) 1
Entertainment Shows / Boordprogramma / Live-Muziek / verschillende Lounges / Theater  
Wellness Aida Body & Soul 
Aroma Sauna / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Shiatsu  
Whirlpool(s) 2
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Aida Aura
Beoordeling 9,0
Tonnage 42,289 Brt
Bouwjaar 2003
Lengte 202,8 meter
Breedte 28,1 meter
Snelheid 21,2 knopen
Hutten / Passagiersdekken 633 / 10
rolstoeltoegankelijk 4
Stabilisatoren
Valuta aan boord Euro
Voertaal Duits
Vlag Italië