AIDAbella

Het cruiseschip AIDAbella kenmertk zich door de sfeer aan boord. Ongedwongen is hiervoor de beste omschrijving en dat is wat deze rederij maar ook dit schip zo populair maakt bij veel mensen.Het enorme  theatrium van 3000 m is het  bruisende middelpunt van de AIDAbella. Hier vindt u het theater, winkels en de meest gezellige bars. Dit alles is over 3 dekken verdeeld waardoor er voor iedereen plaats is.

Hutten
Aan boord van de AIDAbella heeft u de keuze uit een binnenhut, een buitenhut of een balkonhut waar u heerlijk kunt genieten van de zon, de zee en niet te vergeten het spectaculaire uitzicht. Alle hutten zijn licht, modern en comfortabel ingericht met voldoende opbergruimte.

Eten en Drinken
Aan boord van elk Aida schip zijn alle maaltijden in buffetvorm. Tegen bijbetaling bestaat de optie om een tafel te reserveren in 1 van de specialiteiten restaurants waar u a la carte kunt dineren. Tijdens het buffet zijn zowel bier, tafelwijn en frisdrank inclusief. Denk daarbij aan het feit dat ook de fooien inclusief zijn en uw cruise met Aida is in vergelijking veelal voordeliger dan menig ander vakantie.

Entertainment
De gehele dag en avond heeft u een uitgebreide keuze om invulling te geven aan uw cruise. Overdag zijn er de vele excursie mogelijkheden en worden er spelletjes georganiseerd of zijn er diverse sport competities. In de avond kunt u naar het spectaculaire theater om te genieten van een musical of andere voorstelling. Neem na een fantastische show plaats in 1 van de vele bars om te genieten van uw favoriete muziek.

Sport & Wellness
De reizigers op de AIDAbella die van sport houden bevinden zich op het juiste cruiseschip. Een hoeveelheid van fitness- en sportmogelijkheden en bovendien is er nog het wellness centre met maar liefst 2000 m² aan behandelkamers, sauna`s, jacuzzi`s en thermale baden.

Winkels
De vele winkels bieden u diverse mogelijkheden met dagelijks leuke aanbiedingen.

Dresscode
Voor het verblijf aan boord van een Aida schip wordt voor zowel overdag als in de avond sportieve, casual kleding geadviseerd. Voor de avonden kunt u wat meer elegante avondkleding inpakken maar niets is verplicht.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 13
Dekken/Liften 11 dekken en 10 liften
Kinderen Kids Club 3-6 jaar
Kids Club 7-9 jaar
Kids Club 10-11 jaar
Teens Club 12-13 jaar
Teens Club 14-17 jaar
Speelkamer, Lounge, Kinderclub, Kinderzwembad, Speciale excursies, 
Creditcards EC-pas, VISA, MasterCard, American Express, Traveller Cheques 
Winkels/Shopping Aida Shop / Photo-Shop / Bloemenshop
Restaurants Weite Welt Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
Bella Vista Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
Markt Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
Pizzeria Mare (Pizzeria) Inclusief
Gourmet-Restaurant Rossini (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
Buffalo Steak House (Steak house) Niet inclusief
Sushi Bar Niet inclusief
Overige Wi-Fi / Kunstgalerie / Conferentieruimte / Wasserij / Internetcafé / Promenade / Nudisten gedeelte / Foto galerij / Bibliotheek
Sport Yoga / Fitnesscentrum / Aerobic / Volleyball / Basketbalveld / Putting Green / Golf simulator / Sportveld / Jogging-Parcours / Nordic Walking / Power Plate
Zwembad(en) 3
Entertainment Shows / Boordprogramma / Live-Muziek / verschillende Lounges / Theater / 4D bioscoop / Biljart / Discotheek / Casino
Wellness Aida Body & Soul 
Aroma Sauna / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Shiatsu  
Whirlpool(s) 4
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Aida Bella
Beoordeling 8,1
Tonnage 69,203Brt
Bouwjaar 2008
Lengte 251,89 meter
Breedte 32,2 meter
Snelheid 22 knopen
Hutten / Passagiersdekken 1025 / 11
rolstoeltoegankelijk 11
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord Euro
Voertaal Duits
Vlag Italië