AIDAmar

Met de AIDAmar weet u zeker dat u een cruise boekt om nooit te vergeten. In vergelijking met veel andere schepen is dit schip niet te groot en niet te klein. Er zijn genoeg faciliteiten aan boord om uw geen moment te vervelen. Het theatrium, de spa en wellness, de kinderclub en de eigen Aida Brauhaus maken dit schip helemaal af. Bovendien verblijft u aan boord van de AIDAmar altijd in een prima, moderne hut. 

Hutten
Aan boord van de AIDAmar heeft u de keuze uit een binnenhut, een buitenhut of een balkonhut waar u heerlijk kunt genieten van de zon, de zee en niet te vergeten het spectaculaire uitzicht. Alle hutten zijn licht, modern en comfortabel ingericht met voldoende opbergruimte.

Eten en Drinken
Aan boord van elk Aida schip zijn alle maaltijden in buffetvorm. Tegen bijbetaling bestaat de optie om een tafel te reserveren in 1 van de specialiteiten restaurants waar u a la carte kunt dineren. Tijdens het buffet zijn zowel bier, tafelwijn en frisdrank inclusief. Een eigen gebrouwen biertje met een heerlijke braadworst in het Brauhaus mag zeker niet ontbreken.

Entertainment
De gehele dag en avond heeft u een uitgebreide keuze om invulling te geven aan uw cruise. Overdag zijn er de vele excursie mogelijkheden en worden er spelletjes georganiseerd of zijn er diverse sport competities. In de avond kunt u naar het theater om te genieten van een musical of andere voorstelling. Neem na de wervelende show in het theater plaats in 1 van de vele bars om te genieten van uw favoriete genre muziek. Dit alles speelt zich af in het theatrium verdeeld over 3 dekken !

Sport & Wellness
Het fitnesscentrum heeft de meest moderne fitnessapparaten voor cardio en kracht training. Daarnaast worden er dagelijks cursussen aangeboden van yoga, pilates, aerobics en vele andere.

Het enorme wellness center is er om een heerlijke massage te ondergaan, een schoonheids- behandeling of een voetenmassage bij de pedicure.

Winkels
De winkels bieden u diverse mogelijkheden met dagelijks leuke aanbiedingen.

Dresscode
Voor het verblijf aan boord van een Aida schip wordt voor zowel overdag als in de avond sportieve, casual kleding geadviseerd. Voor de avonden kunt u wat meer elegante avondkleding inpakken maar niets is verplicht.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 14
Dekken/Liften 12 dekken en 10 liften
Kinderen Kids Club 3-6 jaar
Kids Club 7-9 jaar
Kids Club 10-11 jaar
Teens Club 12-13 jaar
Teens Club 14-17 jaar
Speelkamer, Lounge, Kinderclub, Kinderzwembad, Speciale excursies, 
Creditcards EC-pas, VISA, MasterCard, American Express, Traveller Cheques 
Winkels/Shopping Aida Shop / Photo-Shop / Bloemenshop
Restaurants Markt Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
Bella Donna Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
California Grill (Buffet Restaurant) Inclusief
Gourmet-Restaurant Rossini (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
Brauhaus (Duitse snacks) Niet inclusief
Buffalo Steak House (Steak house) Niet inclusief
East Restaurant (Aziatisch Restaurant) Niet inclusief
Sushi Bar Niet inclusief
Overige Wi-Fi / Kunstgalerie / Conferentieruimte / Wasserij / Internetcafé / Promenade / Nudisten gedeelte / Foto galerij / Bibliotheek
Sport Yoga / Fitnesscentrum / Aerobic / Volleyball / Basketbalveld / Putting Green / Golf simulator / Sportveld / Jogging-Parcours / Nordic Walking / Power Plate
Zwembad(en) 3
Entertainment Shows / Boordprogramma / Live-Muziek / verschillende Lounges / Theater / 4D bioscoop / Casino / Discotheek
Wellness Aida Body & Soul 
Aroma Sauna / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Shiatsu  
Whirlpool(s) 4
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Aida Mar
Beoordeling 8,9
Tonnage 71,304 Brt
Bouwjaar 2012
Lengte 253,3 meter
Breedte 32,2 meter
Snelheid 22 knopen
Hutten / Passagiersdekken 1097 / 12
rolstoeltoegankelijk 11
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord Euro
Voertaal Duits
Vlag Italy