AIDAstella

Cruiseschip AIDAstella is een ideaal vakantieverblijf. Verzorgd, vol met attracties en faciliteiten, rust wanneer u dat wenst en een uitzonderlijk goede plek om met de familie samen te zijn.

Als u niet uitkijkt ziet u uw kinderen de hele vakantie op de AIDAstella niet. Zij hebben namelijk de vakantie van hun leven. Met vele leeftijdgenootjes beleven zij de mooiste avonturen. Uiteraard kunt u ook samen een leuke excursie doen. Wat dacht u van samen duiken of mountainbiken. De avond geniet u lekker ongedwongen met zijn allen van een goed diner.

Aida cruises is ideaal om samen met uw familie of vrienden uw vakantie te vieren. Alle frisdrank, bier en wijn zijn al in de reissom verwerkt en ook de fooien heeft u bij het boeken al voldaan.

Hutten
Aan boord van de AIDAstella heeft u een grote keuze uit verschillende soorten hutten. Alle hutten zijn ingericht met de meest moderne technieken en zoals u bij een Aida schip gewend zal zijn valt deze op door de lichte kleuren. Kiest u voor een spa hut, dan heeft u tijdens uw gehele cruise toegang tot het grote wellness center.

Eten en Drinken
Aan boord van de AIDAstella zijn een aantal buffet restaurants en bovendien meerdere specialiteiten restaurants die u tegen bijbetaling kan reserveren. Tijdens een show in het theatrium kunt u genieten van een drankje in een van de vele bars want u heeft ook uitzicht op de het podium..

Entertainment
Aan boord van de AIDAstella is het theatrium het centrale gedeelte van het schip waar veel van het entrertainment zich zal afspelen. Uiteraard zijn er genoeg andere mogelijkheden om de avond door te brengen op die manier die het beste bij uw wensen aansluit. 

Sport & Wellness
Hypermoderne fitnessapparaten voor allerlei soorten training staan tot uw beschikking tijdens een cruise met de AIDAstella. Ook worden er dagelijks cursussen aangeboden van yoga, pilates, aerobics en vele andere. Het enorme wellness center is naar de laatste eisen modern ingericht en u kunt hier terecht voor een heerlijke massage, een schoonheidsbehandeling of wat te denken van een ontspannende voetenmassage bij de pedicure.

Winkels
De vele winkels op de AIDAstella bieden u diverse mogelijkheden met dagelijks leuke aanbiedingen.

Dresscode
Voor het verblijf aan boord van de AIDAstella wordt voor zowel overdag als in de avond sportieve, casual kleding geadviseerd. Voor de avonden kunt u wat meer elegante avondkleding inpakken maar niets is verplicht.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 13
Dekken/Liften 12 dekken en 10 liften
Kinderen Kids Club 3-6 jaar
Kids Club 7-9 jaar
Kids Club 10-11 jaar
Teens Club 12-13 jaar
Teens Club 14-17 jaar
Speelkamer, Lounge, Kinderclub, Kinderzwembad, Speciale excursies, 
Creditcards EC-pas, VISA, MasterCard, American Express, Traveller Cheques 
Winkels/Shopping Aida Shop / Photo-Shop / Bloemenshop / Juwelier
Restaurants Markt Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
Bella Donna Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
California Grill (Snacks) Inclusief
Gourmet-Restaurant Rossini (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
Brauhaus (Duitse snacks) Niet inclusief
Buffalo Steak House (Steak house) Niet inclusief
East Restaurant (Aziatisch Restaurant) Niet inclusief
Sushi Bar Niet inclusief
Overige Wi-Fi / Kunstgalerie / Conferentieruimte / Wasserij / Internetcafé / Promenade / Nudisten gedeelte / Foto galerij / Bibliotheek
Sport Yoga / Fitnesscentrum / Aerobic / Volleyball / Basketbalveld / Putting Green / Golf simulator / Sportveld / Jogging-Parcours / Nordic Walking / Power Plate
Zwembad(en) 3
Entertainment Shows / Boordprogramma / Live-Muziek / verschillende Lounges / Theater / Discotheek / Casino / 4D bioscoop  
Wellness Aida Body & Soul 
Aroma Sauna / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Shiatsu  
Whirlpool(s) 4
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  
Aida Stella
Aida Stella
Aida Stella
Aida Stella
Aida Stella
Aida Stella
Aida Stella
Aida Stella
Beoordeling 8,3
Tonnage 71,304 Brt
Bouwjaar 2013
Lengte 253,3 meter
Breedte 32,2 meter
Snelheid 22 knopen
Hutten / Passagiersdekken 1097 / 12
rolstoeltoegankelijk 11
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord Euro
Voertaal Duits
Vlag Italië