AIDAvita

Cruiseschip AIDAvita heeft een zeer divers aanbod aan sport en spel, spa en fitness en het entertainment voor zowel kinderen als de volwassenen is overvloedig. U komt tijd te kort maar heeft ook de tijd van uw leven aan boord van dit energieke schip van Aida Cruises.

Bij Aida cruises maakt iedereen een eigen keuze van de dagindeling. Sportievelingen vermaken zich aan boord met de vele faciliteiten in het fitness center en de vele workshops die worden aangeboden. Op het sportveld waar u kunt voetballen, basketballen of een andere balsport worden ook nog eens diverse competities gespeeld. Tijdens een excursie kunt u gebruik maken van een van de vele fietsen en heerlijk genieten van al het moois in de plaats waar u die dag bent.  

Hutten
Aan boord van de AIDAvita heeft u een grote keuze uit verschillende soorten hutten. Alle hutten zijn ingericht met de meest moderne technieken en zoals u bij een Aida schip gewend zal zijn valt deze op door de lichte kleuren. Kiest u voor een spa hut, dan heeft u tijdens uw gehele cruise toegang tot het grote wellness center.

Eten en Drinken
Aan boord van de AIDAvita zijn een aantal buffet restaurants en bovendien meerdere specialiteiten restaurants die u tegen bijbetaling kan reserveren.

Entertainment
Aan boord van de AIDAvita kunt u genieten van diverse shows, een gokje wagen in het casino of lekker genieten van de rust in de bibliotheek. Diverse zithoekjes zorgen er voor dat u altijd een leuk plekje vindt waar u zich op uw gemak voelt.   

Sport & Wellness
Hypermoderne fitnessapparaten voor allerlei soorten training staan tot uw beschikking tijdens een cruise met de AIDAvita. Ook worden er dagelijks cursussen aangeboden van yoga, pilates, aerobics en vele andere. Het enorme wellness center is naar de laatste eisen modern ingericht en u kunt hier terecht voor een heerlijke massage, een schoonheidsbehandeling of wat te denken van een ontspannende voetenmassage bij de pedicure.

Winkels
De vele winkels op de AIDAvita bieden u diverse mogelijkheden met dagelijks leuke aanbiedingen.

Dresscode
Voor het verblijf aan boord van de AIDAvita wordt voor zowel overdag als in de avond sportieve, casual kleding geadviseerd. Voor de avonden kunt u wat meer elegante avondkleding inpakken maar niets is verplicht.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 7
Dekken/Liften 10 dekken en 6 liften
Kinderen Kids Club 3-6 jaar
Kids Club 7-9 jaar
Kids Club 10-11 jaar
Teens Club 12-13 jaar
Teens Club 14-17 jaar
Speelkamer, Lounge, Kinderclub, Kinderzwembad, Speciale excursies, 
Creditcards EC-pas, VISA, MasterCard, American Express, Traveller Cheques 
Winkels/Shopping Aida Shop / Photo-Shop
Restaurants Calypso Restaurant (Buffet Restaurant) Inclusief
Gourmet-Restaurant Rossini (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
Pool Grill (Snacks) Inclusief
Selection Restaurant (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
Overige Wi-Fi / Kunstgalerie / Conferentieruimte / Wasserij / Internetcafé / Promenade / Nudisten gedeelte / Foto galerij / Bibliotheek
Sport Yoga / Fitnesscentrum / Aerobic / Volleyball / Basketbalveld / Putting Green / Golf simulator / Sportveld / Jogging-Parcours / Nordic Walking / Power Plate
Zwembad(en) 1
Entertainment Shows / Boordprogramma / Live-Muziek / verschillende Lounges / Theater  / Discotheek
Wellness Aida Body & Soul 
Aroma Sauna / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Shiatsu  
Whirlpool(s) 2
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Aida Vita
Beoordeling 8,0
Tonnage 42,289 Brt
Bouwjaar 2002
Lengte 202,8 meter
Breedte 28,1 meter
Snelheid 21,2 knopen
Hutten / Passagiersdekken 633 / 10
rolstoeltoegankelijk 4
Stabilisatoren
Valuta aan boord Euro
Voertaal Duits
Vlag Italië