Azamara Quest

Azamara Club Cruises is onderdeel van Celebrity Cruises. De Azamara Quest is in 2007 toegevoegd, gebouwd in 2000 en gerenoveerd is in 2012. Het luxe schip is geschikt voor de ervaren passagier die op zoek is naar een nieuwe cruise-ervaring. De Azamara Quest is een luxe en elegant schip met een goede en persoonlijke service. Cruises van Azamara Club Cruises staan garant voor uitstekende service en comfort. Van het ontbijt tot in de laatste avonduren is alles tot in de perfectie verzorgd. De sfeer aan boord is informeel wat zorgt voor een ontspannen sfeer, met maximaal 686 passagiers kunt u in intieme sfeer genieten van een onvergetelijke cruise.

Bij Azamara Club Cruises is praktisch alles bij de reissom inbegrepen. Zo ook de klasse wijnen tijdens lunch en diner, pendeldiensten in de haven gratis beschikbaar en ook de fooien en concierge service is bij de prijs inbegrepen.

De uitgebreide excursie programma`s focussen op de lokale cultuur en geschiedenis en de unieke aspecten van iedere bestemming. Experts en locals bereiden u voor op iedere haven en kunnen u alles vertellen over de cultuur, bezienswaardigheden, musea, winkels en restaurants van iedere prachtige en unieke bestemming die het schip aan doet. Animatie en lezingen zijn aangepast aan de bestemming.

Hutten
De meeste hutten aan boord van de Azamara Quest hebben een eigen balkon met meer dan genoeg ruimte. Maak een keuze uit 17 verschillende hut categorieën die zijn verdeeld over vijf dekken. De hutten zijn ruim, gezellig en luxueus ingericht. In elke hut kunt u gebruik maken van een conciërge service.

Eten en Drinken
Aan boord van de Azamara Quest geniet u van de beste delicatessen in het Windows Cafe, de Pool Grill of de Breeza. Daarnaast worden in de twee specialiteitenrestaurants, de Aqualina en de Prime C, heerlijke mediterrane en Noord-Afrikaanse gerechten bereid, waaronder uitmuntende steaks, vis en zeevruchten.

Entertainment
Het dagelijks entertainment programma zal elke avond speciaal maken aan boord van de Azamara Quest. U kunt in een onstpannen en informele omgeving genieten van de optredens. Ook een bezoek aan een van de vele bars, zoals de Martini Bar of de Piano & Wine bar verzekerd u van een gezellige avond.

Sport & Wellness
Het wellness-center is de perfecte locatie vele wellness-behandelingen, waaronder aroma en thalasso therapieën. Een groot deel van de behandelingen kunnen ook in uw eigen cabine of suite gehouden worden. Daarnaast is er ook een Aqua Spa en een fitnesscentrum met vakbekwame trainers, die beschikbaar zijn om u te helpen. Ook zijn er yoga, cycling en aerobic cursussen. Joggen doet u op de atletiekbaan, heerlijk in de frisse zeelucht.

Winkels
De winkels nodigen u uit om in een ontspannen sfeer uw inkopen te doen.

Dresscode
Er is geen vaste dress code aan boord van de Azamara Quest. Overdag kunt u zich dus casual kleden maar in de avonden adviseren wij meer formele kleding te dragen, maar het is niet vereist. Houd er wel rekening mee dat badkleding, tops en slippers niet zijn toegestaan in de restaurants aan boord.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 10
Dekken/Liften 8 dekken / 4 liften 
Creditcards VISA, MasterCard, American Express, Diner`s Club 
Winkels/Shopping Souvenirshop / Boutique / Photo-Shop / Duty Free Shop
Restaurants Discoveries (Hoofdrestaurant) Inclusief
Windows Café (Buffetrestaurant) Inclusief
Aqualina (Mediterraans Restaurant) Niet inclusief
Prime C (Steakhouse) Niet inclusief
The Patio (Snacks) Inclusief
Mosaic Café (Snacks) Inclusief
Overige Boordfotograaf / Wi-Fi / Reisburo / Kunstgalerie / Wasserij / Bibliotheek / Internetcafé  
Sport Yoga / Fitnesscentrum / Shuffleboard / Sportveld / Jogging-Parcours / Pilates / Tafeltennis
Zwembad(en) 2
Entertainment Shows / Boordprogramma / Live-Muziek / verschillende Lounges / Casino / Theater  
Wellness The Sanctum Spa 
Aromatherapie / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Accupunctuur / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Solarium / Hot Stone
Whirlpool(s) 2
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  


Azamara Quest
Azamara Quest
Azamara zwembad
Azamara zwembad
Azamara aan dek
Azamara aan dek
Azamara dekparty
Azamara dekparty
Azamara sushi
Azamara sushi
Azamara spa
Azamara spa
Azamara diner
Azamara diner
Azamara lunch aan dek
Azamara lunch aan dek
Beoordeling 8,8
Tonnage 30,277 GT
Bouwjaar 2000
Lengte 180 meter
Breedte 25 meter
Snelheid 18,5 knopen
Hutten / Passagiersdekken 345 / 8
rolstoeltoegankelijk 7
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord US dollar
Voertaal Engels
Vlag Malta