Cruisebestemmingen Azië en het Verre Oosten


Azië is als cruisegebied onder Nederlanders sterk in opkomst. Gezien het uitgebreide en diverse aanbod aan cruisebestemmingen niet verwonderlijk. Van de woestijn in Dubai tot de sawahs in Indonesië, van de sushi in Japan tot de currys van Thailand en van de theeplantages in Maleisië tot de strandeilanden van de Malediven; er is hier héél veel te zien en beleven. 

Een cruise in Azië kent onbegrensde mogelijkheden. Dit continent kent veel cruise water en de vele archipels vormen de meest exotische cruise bestemmingen, denk aan een de Filipijnen en natuurlijk Indonesië. Het Aziatische vasteland biedt u hoogtepunten als China, Singapore en Vietnam, maar ook de ontelbare baaien en schitterende kustlandscheppen in deze regio bieden een unieke vakantie-ervaringen.

Dit grootste continent biedt een wereld aan cultuur, verbluffend tempelcomplexen, mooie havensteden en een schitterend achterland. Tijdens uw Azië cruise kunt u schitterende Boedistische tempels, kleurrijke markten, drukke metropolen, landelijke rijstterrassen en zelfs de Chinese muur bezoeken. U zult geimponeerd zijn als u aan dek staat tijdens het binnen varen van Hong Kong, met haar indrukwekkende skyline.

Cruise Azië en het Verre Oosten Cruise door de mystieke orient Cruise Indonesie, Singapore en Thailand Cruise Verre OostenHet vaartgebied Azië is zo groot en verscheiden dat het vrijwel onmogelijk is alles tijdens één cruise te zien. China en Japan laten zich vaak goed combineren tijdens een cruise, soms in combinatie met Korea  en Vietnam. Hier is ook nog veel recente historie te bekijken. Singapore en Maleisie laten zich vaak combineren met Maleisië en de Indonesische archipel. Zo ook India, Sri Lanka en de Malediven het afwisselende decor van indrukwekkende cruise vormen; een metropool als Mumbai en een tropisch "bounty"-paradijs in één cruise.

Sommige cruises maken langere tochten en geven gelegenheid de hoogtepunten van meerdere regio`s te bekijken.

Pas de criteria hierboven aan om de cruise te vinden die u zoekt...
Of klik op de cruiseregio´s hieronder voor meer informatie...