Cruisebestemmingen in Filipijnen

De warmte van het welkom dat je krijgt wanneer je in de Filippijnen aankomt, heeft alleen competitie van het prettige klimaat. Gemaakt uit meer dan 7000 eilanden, is het niet verrassend dat cruisereizigers aangetrokken worden door de witte zandstranden, koraalrifen en warme azuurblauwe tropische wateren.

Hoewel de meeste mensen voor de duur van hun verblijf op deze prachtige kust blijven, en wie kan hen dit kwalijk nemen, heeft de Filippijnen zoveel meer te bieden. Verder binnenland onthult de dichte jungles, bergen, vulkanen en grotten van de archipelagos. Hoewel veel bezoekers op zoek zijn naar een cruisevakantiebestemming die ongerepte stranden biedt om te ontspannen, zijn er sommigen die op zoek zijn naar iets met een beetje meer actie.

Puerto Princesa heeft enkele van de meest idyllische stranden met de extra bonus van een ondergrondse rivier en is een geweldige introductie van het stedelijke leven met zijn markten, bruisende straten en heerlijke Aziatische keuken. Wat de motivatie voor uw bezoek ook is, is een cruise naar de Filipijnen zeker adembenemend.

Cruisebestemmingen in Filipijnen Azië