Cruisebestemmingen in India

India is een land van uitersten; rijk en arm, modern en oud leven allemaal naast elkaar om een ​​hectisch en kleurrijk land te creëren. Traditionele plattelandsgemeenschappen liggen naast levendige, moderne steden zoals Mumbai met zijn westerse wolkenkrabbers, multiculturele smaken en traditionele bazaars.

Op uw cruise vakantie naar India kunt u iconische bezienswaardigheden zien, zoals de Taj Mahal en het kosmopolitische Cochin met zijn prachtige natuurlijke haven en zonnige stranden. Indische cruises nemen u mee naar een raadselachtige wereld waar u altijd warm en vriendelijk wordt ontvangen. Het eten is wereldberoemd om zijn verscheidenheid, kruiden en verleidelijke smaken. Of het nu gaat om een maaltijd van een nederige straatverkoper of een 5-sterren restaurant, je wordt weggeblazen door haar frisheid en smaak.

Wat de cruisevakantie betreft, in India zal een hele nieuwe, spannende wereld voor u open gaan, om door u te worden verkend. In feite is er zoveel om te zien, u moet gewoon terugkomen voor meer.

Cruisebestemmingen in India Azië