Cruisebestemmingen in Indonesië

Wij Nederlanders hebben natuurlijk heel wat historie liggen in Indonesië en er is nog heel veel herkenbaar. Maar ook voor de moderne torist geldt, als u ongerepte witte zandstranden, vulkanische gebieden, groene terrassen en weelderige regenwouden wilt vinden, dan adviseren wij u een cruise vakantie naar Indonesië te boeken!

Indonesië gaat alles om de natuur. Voor degenen die van de zee houden, zijn de wateren van Indonesië thuis voor een caleidoscoop van manta´s, clownvisjes, schildpadden en andere kleurrijke tropische vissen die zich in de prachtige koraalbedden bevinden.

Wat eten betreft, is frisheid de volgorde van de dag met veel vis, salades en groentetails. Maar wees gewaarschuwd, Indonesiërs houden van heet eten, dus pas op voor de vurige rode en groene paprika´s. En wat de lokale palm-sapwijn (Arak) betreft, geniet met mate.

Van het pitoreske Bali, naar Komodo Island (met zijn beroemde dinosaurus-achtige Komodo-draak) en Borobudur´s architectonische wonderen, er is hier voor ieder wat wils.

Cruisebestemmingen in Indonesië Azië