Cruisebestemmingen in Maleisië

Maleisië is een land dat zowel levendig modern en traditioneel is. Hoezo? Nou, het is verdeeld in tweeën door de Zuid-Chinese Zee. Aan de ene kant is het lichte en hectische moderne Maleisië, en aan de andere kant is Borneo met zijn jungles, orang-utans en afgelegen stammen.

Een cruise vakantie naar Maleisië en Port Klang brengt u binnen de afstand van de wolkenkrabbers, de moderne architectuur en de bruisende straten van Kuala Lumpur. Een stad van ongelooflijke culturele verscheidenheid, Maleis, Chinees, Indiase en Britse bewoners heeft allemaal bijgedragen aan het creëren van deze agressieve moderne stad. De Petronas Towers zijn waarschijnlijk een van de beroemdste bezienswaardigheden, maar het is ook bekend om het winkelen, lekker eten en een hub voor internationale zaken.

Toch is het andere gezicht van Maleisië van riffen, regenwouden en bergen. Een cruise vakantie naar Kota Kinabalu op het eiland Borneo biedt een glimp van wilde Maleisië en jungles die thuis zijn van exotische soorten, koraalriffen leven met schildpadden, haaien en tropische vissen. Hier worden wolkenkrabbers vervangen door langhuizen en moderniteit door stamtraditie.

Een cruise naar Maleisië is alsof je twee vakanties krijgt voor de prijs van één.

Cruisebestemmingen in Maleisië Azië