Cruisebestemmingen in Singapore

Het is nergens op aarde hetzelfde als in Singapore. Ultra-moderne wolkenkrabbers, tropisch regenwoud, enkele herinneringen aan het koloniale verleden en een rijk assortiment kleurrijke culturen botsen om een ​​dynamisch, levendig en energiek land te creëren.

U wordt ook getroffen door hoe zorgvuldig het schoon is. Als u van de heldere lichten en stadsleven houdt, dan is een cruise naar Singapore ideaal. Belangrijke investeringen in zijn toeristische industrie hebben voor de ontwikkeling van Marina Bay Sands en Resorts World gezorgd, die casino?s, een pretpark, musea, fantastische winkelrestaurants en bars bieden.

Het praten over restaurants, een van de grootste trekpleisters van Singapore, moet over de diversiteit van keukens zijn, de stad biedt een ruime keuze aan stijlvolle restaurants om het te proeven. De meest populaire zijn Maleisische, Indiase en Chinese keukens, met name goed zijn Biff Randang, Satay en Char Kway Teow (dikke rijstnoedels met chili, garnalen en mosselen).

Herinneringen van uw cruise naar Singapore blijven u voor altijd bij. Het heeft echt de wow factor: felle lichten, heerlijk eten en een zeer warm welkom.

Cruisebestemmingen in Singapore Azië