Cruisebestemmingen in Sri Lanka

Als u in Sri Lanka bent, bent u nooit ver weg van een palmbomenstrand. Dat moet een van de beste redenen zijn om een ​​cruise te nemen naar dit betoverende land. Als u zich kunt wegtrekken van zijn weelderige bergachtige binnenland en perfecte stranden, heeft Sri Lanka een rijke en gevarieerde cultuur om te verkennen. Deeltjes Indiase, Nederlandse, Portugese en Britse invloeden kunnen worden gezien in de dorpen en dorpen van het eiland.

In het zuiden toont Galle het Nederlandse erfgoed. De smalle straatjes zijn gevuld met winkels en leuke cafés en restaurants waar u de lokale curries kunt proeven. Wees voorzichtig echter, ze hebben de neiging om aan de hete kant te zijn.

Colombo combineert alles wat Sri Lanka zo groot maakt en kan het best gezien wordt met de lokale tuk-tuk. Het is een rijke smeltkroes van culturen, die een stedelijke buzz brengt naar een zeer landelijk eiland. Na het zien van de natuurlijke schoonheid en stedelijke centra, is Sri Lanka zeker een van uw favoriete cruisevakantiebestemmingen.

Cruisebestemmingen in Sri Lanka Azië