Cruisebestemmingen in VA Emiraten

Zon, zand, winkelen en kristalheldere water geven vrijwel alles aan dat u op uw cruise naar de Verenigde Arabische Emiraten vindt. Maar het laat ook ruimte voor een paar verrassingen.

Om te beginnen, als u Fujairah bezoekt, vindt u een bergachtig landschap met prachtige natuurwandelingen. De stad heeft ook veel souks om te verkennen. De andere Emiraten, zoals Dubai en Abu Dhabi, zijn meer woestijnachtig en hebben de neiging om geassocieerd te worden met overvloed. En met goede reden, beide kennen een groot aantal stijlvolle hotels en winkelcentra. U kunt uren doorbrengen op jacht naar de bekende designermerken en dan ontspannen op de prachtige stranden.

Wat eten betreft, zul je nooit honger hebben, want er zijn zoveel restaurants dat je voor elke smaak terecht kunt, maar ook de lokale gerechten van hummus, shawama en falafel zijn voortreffelijk.

Ondanks zijn reputatie voor high-end winkels en restaurants en verbazingwekkende wolkenkrabbers, zuklt u zien dat u tijdens een cruise vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten verliefd wordt op dit prachtige land en de mix van islamitische cultuur en moderniteit.

Cruisebestemmingen in VA Emiraten Azië