Cruisebestemmingen Canarische Eilanden

Het cruisegebied van de Canarische Eilanden kent niet alleen cruisehavens die op de verschillende Canarische Eilanden liggen. Tijdens een cruise door dit vaargebied doet u veeal ook cruisebestemmingen aan in Marokko, op Madeira en soms zelfs de Azoren. Sommige cruises naar de Canarische Eilanden beginnen op de Middellandse Zee en doen ook in dat cruisegebied enkele leuke en interessante bestemmingen aan.

Zo`n 350 kilometer voor de Afrikaanse kust liggen de Canarische Eilanden, een zonovergoten eilandengroep en geliefde cruise-bestemming. De bekendste eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote; maar ook La Palma, La Gomera en El Hierro zijn een bezoek meer dan waard. Ook al liggen de eilanden op relatief korte afstand van elkaar, ze hebben allen een authentiek en veelzijdig karakter.

Cruise Gran Canaria, genieten van het strand Pice de Teide op Tenerife Cruise de Canarische Eilanden Canarische cruise

 

Op het grootste eiland van de Canarische Eilanden, Tenerife, kunt u genieten van een spectaculaire en zeer afwisselende natuur. Een bezoek aan Tenerife is een ware openbaring. U ziet bananenplantages, naaldboombossen, lavarotsen, druiventeelt en sfeervolle kleine dorpjes. Tenerife is bij uitstek een wandeleiland en u kunt diverse routes kiezen. En dit alles onder het toeziend oog van de reusachtige slapende vulkaan de Teide, de hoogste berg van Spanje(!) een bezoekje waard in het vaargebied van de Canarische Eilanden.
 
Een cruise naar de Canaruische Eilanden wordt veel in combinatie met het westelijke deel van de Middellandse Zee aangeboden. Vertrek voor een Canarische cruise is veelal vanuit Gran Canaria, Barcelona, Rome, Marseille of Malaga.

Ongeacht het jaargetij; bent u op zoek naar de zon? Kies dan voor een cruise naar de Canarische Eilanden!

Pas de criteria hierboven aan om de cruise te vinden die u zoekt...
Of klik op de cruisebestemmingen hieronder voor meer informatie...