Introductie Celebrity Cruises

Een eerste klas Amerikaanse rederij met grote, exclusieve, elegante schepen in jachtvorm. Maaltijden van hoog culinair niveau, excellente service en mogelijkheid tot dineren in Evening Chique kledij. Geniet aan boord van cabaret, moderne kunst, lezingen of goede theatershows, of ontdek de bestemming met de unieke excursies met lokale experts.

Lees hier over de actuele aanbiedingen/acties van Celebrity Cruises.

Hutaccommodatie bij Celebrity Cruises

Op de Celebrity schepen heeft u een ruime keus qua hut categorieën. Kenners noemen Celebrity Cruises zelfs de redeij met de ruimste hutten in de verschillende soorten. Naast de traditionele binnenhutten, buitenhutten en balkonhutten bieden zij ook Conciërge- en Aqua Class hutten. Voor de gasten die ruimte en luxe een must vinden tijdens hun reis bieden verschillende luxe suites de uitkomst.

Het is mogelijk een hut te reserveren voor één tot maximaal zes personen per hut. Voor mindervalide gasten biedt Celebrity ook diverse mogelijkheden, zo zijn er binnen elke hut categorie mindervalide hutten beschikbaar.

Inbegrepen bij uw accommodatie:
* Diensten van uw hutsteward
* Schoonmaakdienst 2x per dag
* Gratis roomservice 24 uur per dag
* Wasserette dienst (tegen betaling)
* Gratis strandhanddoek voor gebruik aan boord

Boordactiviteiten bij Celebrity Cruises

Aan boord bij Celebrity Cruises hoeft niemand zich te vervelen, men biedt activiteiten voor jong en oud en er is voor ieder wat wils. Of u nu graag naar de speciaal voor Celebrity Cruises gecreëerde producties in het theater kijkt of uw geluk beproeft in het Fortunes Casino of liever deeleneemt aan de wijnproeverijen van Riedel Crystal.

Ook kunt u meedoen met een Zumba les die aan boord wordt georganiseerd en wanneer u een dagje wilt relaxen kunt u altijd naar de heerlijke spa Canyon Ranch. Daar is een grote diversiteit aan behandelingen waarvan er 20 speciaal ontwikkeld zijn voor Celebrity Cruises. Bij de Solstice klasse schepen kunt u The Lawn bezoeken, een grasmat van ca. 2000 vierkante meter waar u kunt picknicken, polo of jeu de boules kunt spelen. Speciaal voor de kinderen is er een activiteiten-programma per leeftijdscategorie.

Verder zijn er de volgende faciliteiten aanwezig:
* Joggingbaan
* Zwembaden
* Basketbalveld
* Whirlpool / Bubbelbaden
* Zwembad met Thalassotherapie
* Bioscoop
* Speelkamer voor bordspellen
* Winkelpromenade
* Spa & Fitness ruimte

Culinair bij Celebrity Cruises

Celebrity Cruises staat wereldwijd bekend om haar awards winnende keuken. U kunt elke avond in het hoofd restaurant terecht om te dineren. Er wordt elke dag een wisselend 4-gangen menu geserveerd. Indien gewenst kunt u ook dineren in het Oceanview Cafe buffetrestaurant. Ook kunt u kiezen voor het Select Dining programma. Dit is een open zitting waarbij u per avond binnen de openingstijden van het hoofdrestaurant zelf kan beslissen hoe laat u wenst te gaan dineren. Naast het hoofdrestaurant en restaurant Luminae voor suite gasten biedt Celebrity op alle schepen diverse specialiteitenrestaurants. Wat te denken van Qsine? Een nieuw concept restaurant waar u uw bestelling via een iPad plaatst! Of het Italiaanse restaurant Tuscan Grille waar u de mooiste gerechten besteld inclusief bijpassende wijnen.

Overige specialiteitenrestaurants zijn:
* Murano
* Silk Harvest
* Sushi on Five
* The Porch
* The Lawn Club Grill
* Café al Bacio & Gelateria

Op de Solstice Class categorie schepen is het ook mogelijk om te dineren in Mast Grill. Aqua Class gasten hebben het privilege om te dineren in het exclusieve Aqua Class restaurant Blu.

Entertainment bij Celebrity Cruises

Aan boord van elk schip vindt u een theater waar speciaal voor Celebrity Cruises, Broadway theaterproducties zijn, maar uiteraard ook cabaret, zang en lezingen. Om niets te missen biedt Celebrity Cruises het CelebrityLife Activities programma. Een greep uit het aanbod zijn onder andere kookwedstrijden, wine & dine cursussen en zumbalessen. Uiteraard worden alle activiteiten elke dag vermeld in het boord-journaal.

 

Op de Celebrity Eclipse, Equinox en Solstice kunt u de Hot Glass Show bezoeken. Een geweldige glasblaasshow. In de internetlounge kunt u aan de slag met de mooiste gadgets en leren hoe deze werken. Aan boord kunt u uiteraard ook shoppen. Met exclusieve winkels zoals Bulgari, Breitling en Omega aan boord van Celebrity Silhouette en Celebrity Reflection. Het assortiment horloges, juwelen, kleding, cosmetica en parfum van Michael Kors treft u aan boord van de Celebrity Silhouette, Celebrity Reflection, Celebrity Eclipe en Celebrity Equinox.

Excursies bij Celebrity Cruises

Met Celebrity Cruises kunt u de mooiste plekken ter wereld op een ontspannen of actieve manier ontdekken. Met zorg en een perfecte voorbereiding zorgen ze voor een uitgebreid programma.  Ervaren experts hebben de mooiste bestemmingen voor u gevonden en maken van elke reis een onvergetelijke ervaring. Het enige dat u hoeft te doen, is beslissen welke excursies het gaan worden.

Met ´Family Tour Challenges´ biedt Celebrity excursies aan, die speciaal geschikt zijn voor families met kinderen. Wilt u met het hele gezin op ontdekkingstocht, dan is dit uw keuze.

Naast groepsexcursies is het bij Celebrity mogelijk privé-excursies te boeken. Geniet en ontspan tijdens uw trip, waar de gids er alleen voor u is.

Wat goed is om te weten; excursies geboekt via Celebrity Cruises zijn tot 24-uur voor begin kostenloos te annuleren (behoudens een aantal excursies incl vluchten).

Kinderfaciliteiten bij Celebrity Cruises

Ook al moeten de kids het bij Celebrity stellen zonder mega waterparken en glijbanen, kinderen hoeven zich aan boord van een van de Celebrity schepen geen minuut te vervelen. Er zijn diverse kinderprogramma’s ingedeeld per leeftijdscategorie, waardoor de activiteiten afgestemd zijn op hun eigen leeftijd.

* Toddler time voor kinderen t/m 2 jaar oud
* Fun Factory voor kinderen van 3 t/m 11 jaar oud
* X Club voor tieners

Ouders kunnen genieten van een heerlijk avondje samen uit zonder de kinderen! Het is mogelijk om een babysit service aan te vragen voor per uur/per kind voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar oud.

Tevens is het mogelijk om babysitservice aan te vragen in de hut voor de kosten van per uur voor maximaal 2 kinderen van hetzelfde gezin. Voor de babysitservice in de hut dienen de kinderen minimaal 1 jaar oud te zijn.