Celebrity Edge

Celebrity Cruises, het bedrijf dat altijd al moderne luxe cruises bracht, heeft het weer gedaan. Het introduceren van een revolutionaire nieuwe schip dat klaar is om alle verwachtingen te verbrijzelen. Overtreffen is het woord voor de Celebrity Edge. Dit is het eerste schip in de nieuwe Edge Class schepen ontworpen om de toekomst achter ons te laten.

Het hoogtepunt van de naar buiten gerichte visie is het Magic Carpet, een bijzondere locatie die stemming, functie en zelfs de locatie verandert. Dit ongelooflijke technische hoogstandje is `s werelds eerste vrijdragende, drijvende platform met een hoogte van 13 verdiepingen boven de zeespiege. Dus u zweeft boven de open oceaan. Met een adembenemend uitzicht, een bar en ruimte voor live muziek optredens, is het een bestemming zelf.

Spectaculaire hutten met adembenemende uitzichten. Exclusieve Cashmere Collection beddengoed en matrassen handgemaakt in Italië. Met Celebrity Edge ligt de focus altijd op moderne luxe, zelfs wanneer u slaapt.

Als de zon ondergaat worden de ruimten op de Celebrity Edge getransformeerd naar volledig nieuwe ruimten om weer nieuwe ervaringen op te doen. Overdag steeds veranderende abstract kunstwerk, en onverwacht entertainment creëren de ruimten tot een luxe resort-achtige sfeer. `s Avonds is er sfeerverlichting, kunt u heerlijk buiten dineren met live muziek.

Beoordeling nnb
Tonnage 117.000 Btr
Bouwjaar 2018
Lengte 300 meter
Breedte 38 meter
Snelheid 22 knopen
Hutten / Passagiersdekken 1467 / 14
rolstoeltoegankelijk 23
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord US dollar
Voertaal Engels
Vlag Malta