Celebrity Reflection

  • Celebrity Cruises
  • Groot schip 5
  • 2.012
  • 3060
Beoordeling 9,5
Tonnage 126,000 GT
Bouwjaar 2.012
Lengte 319 meter
Breedte 37,5 meter
Snelheid 24 knopen
Hutten / Passagiersdekken 1.532 / 14
rolstoeltoegankelijk Ja
Stabilisatoren
Valuta aan boord Amerikaanse Dollar
Voertaal Engels
Vlag Malta

Celebrity Reflection

Dresscode Celebrity Reflection

Overdag is er niet een echte dresscode op Celebrity Reflection, behalve in de binnenrestaurants, waar u liever niet in badkleding binnen gaat. Ook ´s avonds bent u vrij in uw kledingkeuze, ontspannen vrijetijdskleding is goed bruikbaar. In de specialiteiten restaurants, kleden de meeste passagiers zich in sportieve, maar elegante vrijetijdskleding, het zogenaamde smart casual.

Tijdens een formele avond is het gebruikelijk iets feestelijks te dragen, maar u bent geenszins verplicht hieraan deel te nemen.

Terug
Entertainment

Op Celebrity Reflections is het entertainment veelzijdig en zowel voor jong als oud. Naast de sportieve activiteiten (zie sport & wellness), beschikt het schip over o.a. Celebrity Central, een centraal op dek 4 gelegen podium aan het atrium, het Reflection Theater met dagelijkse musicals, theatershows of zelfs een rockconcert, een groot casino en The Fun Factory en X Club, de kinderclubs, is voor alle leeftijdscategorieën tussen 3 & 17 jaar.

Ook in de diverse andere lounges en bars, treden artiesten op. Sky Observation Lounge wordt ´s avonds een discotheek, Liquid, gaat dicht als de laatste gasten vertrekken...

Terug
Culinaire verwennerij

Passagiers van Celebrity Reflection hebben aan boord keuze uit totaal 12 restaurants, waarvan 4 standaard zijn inbegrepen. Het hoofdbuffetrestaurant is Oceanview Café, op dek 14; daarnaast zijn Opus Restaurant, Aqua Spa Café en Mast Grill allen inbegrepen. Blu Restaurant, op dek 5, is exclusief voor gasten in Aqua Suites.
Er zijn ook een aantal goede specialiteiten restaurants, waar u tegen bijbetaling kunt eten. Tuscan Grill, Sushi on Five en Murano (Frans) zijn hiervan een mooi voorbeeld.

Daarnaast liggen verspreid over het schip tal van bars en lounges, waaronder een Martini Bar, Cellars Masters wijnbar, koffie- en ijsbar en exclusief voor suite-gasten Micheals Club. Op het achtersteven van dek 15 ligt de Sunset Bar, aanrader voor wie graag in buiten zit...

Terug
Winkelen

Aan boord van Celebrity Reflection, liggen de Galleria Boutiques op dek 5. Winkelen aan boord is taxfree, waardoor uw cruise de perfecte tijd is om uzelf te trakteren. Aan boord verken je elegante gemarmerde looppaden met enkele van ´s werelds beste boetieks.

Designermerken zoals Tag Heuer, Swarovski en Calvin Klein zijn te vinden op de meeste schepen in de Celebrity vloot. Aan boord van Celebrity Reflection kom je de meest exclusieve cruisewinkels tegen, waaronder de boetieks Bvlgari, Breitling, Omega en Michael Kors. Reflection is ook het eerste schip op zee dat Kate Spade aanbiedt.

Als geavanceerde elektronica meer jouw ding is, hoef je niet verder te zoeken dan de Innovations Store, waar je de nieuwste technologie kunt vinden, van iPads tot laptops.

Er worden in de kunstgallerij regelmatig veilingen georganiseerd en op thema-avonden worden in marktstalletjes o.a. horloges, juwelen en zonnebrillen met korting aangeboden.

Terug
Spa, sport en wellness

Aan boord van Celebrity Reflection zijn de spa en wellness mogelijkheden erg goed. De Canyon Ranch Spaclub is veelzijdig, met tal van sauna´s, zonnestudio, thalasso, kapper, barbier, pedicure, manicure en schoonheidssalon etcetc. Ook de fitnessruimte die hier ligt is van alle moderne apparatuur voorzien.

Over het gehele schip liggen totaal drie zwembaden op dek 14 en liggen meerdere whirlpools verspreid over de top dekken. The Lawn Club, waar echt gras ligt, geeft mogelijkheden voor croquet, jue de boules en golfputting. Op dek 15 ligt een multifunctioneel sportveld.

Terug
De hutten
De hutten zijn onder te verdelen in vier verschillende hoofdcategorieën die allemaal ruim en comfortabel zijn ingericht. Ze hebben allemaal een inloop gardarobe kast, grote spiegels, tv, video en een haardroger. Ook is er in elke hut vers fruit aanwezig.