Contact

Geachte klant,

Wij helpen u graag bij het kiezen van een rederij en schip, maar ook kunnen wij u adviseren over vaargebieden en reisperioden. Vraag bij ons een offerte op, door ons te laten weten wat uw wensen zijn. Voor het beste advies is het belangrijk, dat u ons informeert over gewenste bestemming, reisperiode, reisduur, aantal passagiers en eventuele andere wensen.

Van Holland Cruise Center mag en kunt u ook na de reservering een goede klantenservice verwachten. Door middel van telefonisch contact en e-mail staan wij altijd voor u klaar. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen als het gaat om het uitzoeken van een passend en voordelig vluchtschema, goede haven-hotels, online check-in, dinerreserveringen enzovoort.

Mocht u iets niet kunt vinden op onze website, een offerte aan willen vragen of een specifieke vraag hebben, laat het ons dan weten middels onderstaande formulier en wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook bellen, ons telefoonnummer is 085-0479888.

Het HCC-team