Cruise vanuit Malaga

Met een cruise vanuit Malaga ontdekt u de Middellandse Zee of reist u naar de Canarische Eilanden, Marokko en Madeira. Ideaal om in deze Spaanse stad te vertrekken. Bovendien kunt u het makkelijk combineren met een heerlijk weekje strand aan de Costa del Sol.

Er zijn tal van cruiseschepen die vanuit Malaga vertrekken voor een Middellandse Zee cruise en vanuit Nederland is Malaga prima bereikbaar per vliegtuig.

Malaga cruise haven Malaga cruise haven Andalusisch huis Malaga Malaga, sardines op het strand

Cruise bestemming Malaga

Hoofdstad van de Costa del Sol is wel Malaga. Het is vooral een gezellige en levendige stad met mooie parken en pleinen, smalle straatjes boordevol restaurants en bodega`s. De stad aan de voet van de heuvel Gibralfaro, die het handelsmerk van Málaga is, strekt zich over een groot gebied uit tussen de bergen en de zee. Vrijwel alle bezienswaardigheden liggen in de oude binnenstad. 

Uw cruiseschip ligt in de haven van Malaga, op een 5 minuten loopafstand van het centrum (rechtdoor de haven uitlopen). Wanneer u linksaf slaat en de brug oploopt, komt u bij het grote warenhuis El Corte Ingles.

Bezienswaardigheden Malaga

Actueel cruise-excursie weer Malaga

SeaDream Specials

14-Daagse cruise, Malaga - Bridgetown

Schip:
Seadream I
vanaf p.p.:
€ 2.990,00
Vaargebied:
Transatlantisch
Vertrekhaven
Malaga, Spanje
Dag 1 Malaga, Spanje - Dag 2 Dag op zee (SDR) - Dag 3 Dag op zee (SDR) - Dag 4 Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spanje - Dag 5 Dag op zee (SDR) - Dag 6 Dag op zee (SDR) - Dag 7 Dag op zee (SDR) - Dag 8 Dag op zee (SDR) - Dag 9 Dag op zee (SDR) - Dag 10 Dag op zee (SDR) - Dag 11 Dag op zee (SDR) - Dag 12 Dag op zee (SDR) - Dag 13 Dag op zee (SDR) - Dag 14 Bridgetown, Barbados