Ontdek de ongerepte natuur van West-Canada & Alaska tijdens een cruise-combinatiereis

Ontdek de ongerepte natuur met de schitterende landschappen in het westen van Canada en Alaska. Observeer beren in hun natuurlijke omgeving, leer welk belang de zalmtrek heeft in deze streek en zie met eigen ogen hoe zeearenden deze vis vangen...

Al deze belevenissen hebben we voor u gecombineerd met een ultieme Alaska cruise, waardoor u ook de uitsluitend per schip bereikbare plekken kunt ontdekken.

Op zoek naar een onvergetelijke reis, dan is dit wat u zoekt! Zie hieronder ons aanbod.

West-Canada & Alaska met Holland Cruise Center, uw cruise-specialist

Waarom één van deze Canada & Alaska reizen boeken?

Een cruise langse de westkust van British Columbia naar Alaska, staat bij verrassend velen op het wensenlijstje. Maar om 9-10 uur te vliegen voor een cruise van 8-12 dagen, is voor sommigen te veel van het goede...

Daarom bieden we graag de mogelijkheid deze populaire cruises te combineren met een leuk en interessant landarrangement, zodat de lange vliegreis optimaal wordt benut en er tal van belevenissen, bovenop de cruise, tegenover staan.

KEUZEMOGELIJKHEDEN

U heeft veel keus. U kunt er voor kiezen om uw landarrangement voor of na de cruise te plannen. Maar ook het aantal en de verscheidenheid aan combineerbare landarrangementen is groot.

Reist u graag georganiseerd dan is een touringcarreis de beste optie; u reist dan in een internationaal gezelschap volledig verzorgd. Het tegenovergestelde is natuurlijk de vrij en ongedwongen camperoptie. Met een huurauto rondreizen langs voorafgereserveerde accommodatie is ook erg aantrekkelijk.

BELEVENISSEN

Het aantal belevenissen en ervaringen die u hier kunt opdoen zijn ongekend. Of het u nu gaat om actief in de natuur bezig te zijn, u puur van natuurlandschappen en het dierenleven wil genieten of ook de cultuurmix van het moderne stadsleven en traditionele gebruiken van lokale oerbevolking; er is in deze streek veel te ontdekken...

Sommige belevenissen hier zijn uniek; denk aan orca-safaris, speciale tochten om grizzley-beren te spotten, maar ook bergwandelingen en raftingtochten in één van de vele rivieren. Kennismaking met de lokale Haida-indianen hun cultuur van totempalen en omgang met de natuur is ook erg interessant.

ALASKA CRUISES

Holland Cruise Center biedt een groot aantal Alaska cruises aan, met verschillende rederijen en vele afvaartdata.

Reist u graag met de middelgrote schepen van Holland America Line of liever met Carnival, Princess Cruises of een freestyle cruise met Norwegian Cruise Line. Het is ook mogelijk om meer in expeditie-stijl te reizen met Hurtigruten, of de luxer versie daarvan met Ponant of Seabourn.

Het seizoen loopt van mei t/m oktober...

ADVIES VAN SPECIALISTEN

Bij Holland Cruise Center is de organisatie van uw reis in veilige handen. Wij stelden op basis van onze kennis en ervaring een aantal aantrekkelijke arrangementen samen, waarbij u tevens profiteert van speciale tarieven .

Naar wens stellen we de reis geheel volgens uw wensen op maat voor u samen, waarbij we u natuurlijk van ons gespecialiseerde advies voorzien.