Cruise combinatiereizen oftewel Cruisetours

Er kan over de hele wereld worden gecruised en er valt tijdens dit soort rondreizen over zee heel veel te zien en ontdekken. Maar om er echt een belevenisreis van te maken combineert u een cruise met een mooi en interessant landarrangement. Wij stelden dit soort cruise combinatiereizen samen onder de naam Cruisetours.

Op plekken waar naar ons idee meer te beleven is dan uitsluitend met een cruise mogelijk is, lieten wij ons fantasie de vrijeloop en stelden speciale cruisetours samen.

Op zoek naar een onvergetelijke reis, dan is dit wat u zoekt! Zie hieronder ons aanbod.

Cruisetour en cruise combinatiereizen met Holland Cruise Center, uw cruise-specialist

Actuele cruisetour bestemmingen...

Combineer uw cruise met de mooiste landarrangementen

Waarom een Cruise-combinatiereis of Cruisetour boeken?

Een cruise waar dan ook ter wereld is fantastisch, maar door deze te combinaren maakt u er echt een topreis van. Trek er zelf op uit met een huurauto, camper of reis één van de mooiste treintrajecten; verleng de reis met een verblijf op ’s werelds mooiste stranden of ga diep de wildernis in om dieren te spotten in hun natuurlijke omgeving.

Al dit soort belevenissen bieden we aan met onze Cruisetours. Met de Cruise combinatiereizen bieden we de mogelijkheid om populaire cruises te combineren met een leuk en interessant landarrangement, zodat uw vakantie een echte top-vakantie wordt...

KEUZEMOGELIJKHEDEN

U heeft veel keus. U kunt er voor kiezen om uw landarrangement voor of na de cruise te plannen. Maar ook het aantal en de verscheidenheid aan combineerbare landarrangementen is groot.

Reist u graag georganiseerd dan is een touringcarreis de beste optie; u reist dan in een internationaal gezelschap volledig verzorgd. Het tegenovergestelde is natuurlijk de vrij en ongedwongen camperoptie. Met een huurauto rondreizen langs voorafgereserveerde accommodatie is ook erg aantrekkelijk.

BELEVENISSEN

Het aantal belevenissen en ervaringen die u hier kunt opdoen zijn ongekend. Of het u nu gaat om actief in de natuur bezig te zijn, u puur van natuurlandschappen en het dierenleven wil genieten of ook de cultuurmix van het moderne stadsleven en traditionele gebruiken van lokale oerbevolking; er is in deze streek veel te ontdekken...

Sommige belevenissen hier zijn uniek; denk aan orca-safaris, speciale tochten om grizzley-beren te spotten, maar ook bergwandelingen en raftingtochten in één van de vele rivieren. Kennismaking met de lokale Haida-indianen hun cultuur van totempalen en omgang met de natuur is ook erg interessant.

KWALITEIT

Naast onze goede rederijen, werkt Holland Cruise Center alleen met de beste lokale agenten, die helpen de voor u zo aantrekkelijk mogelijke reis samen te stellen. Hierbij gaat het er ons niet uitsluitend om een reis voordelig te maken, maar juist de reis uniek en vol belevenissen.

Het gaat vaak om reizen die nergens anders worden aangeboden en dus een exclusief karakter hebben. Ongeacht het tarief doen wij onze uiterste best alleen hoogste kwaliteit binnen het beschikbare budget te bieden...

ADVIES VAN SPECIALISTEN

Bij Holland Cruise Center is de organisatie van uw reis in veilige handen. Wij stelden op basis van onze kennis en ervaring een aantal aantrekkelijke arrangementen samen, waarbij u tevens profiteert van speciale tarieven .

Naar wens stellen we de reis geheel volgens uw wensen op maat voor u samen, waarbij we u natuurlijk van ons gespecialiseerde advies voorzien.