Laat u betoveren in Zuidoost Azië tijdens een cruise-combinatiereis

Ontdek de mystieke wereld van Zuidoost Azië met bruisende metropolen, eeuwenoude en verscheiden culturen en lieflijke landschappen met kleine nederzettingen. Maak kennis met lokale gebruiken, proef bekende en minder bekende gerechten uit en snuif de geuren van de oriënt...

Al deze belevenissen hebben we voor u gecombineerd met ultieme Zuidoost Azië cruises, waardoor u comfortabel kunt reizen van speciale plaatsen en deze plekken ontspannen kunt ontdekken.

Op zoek naar een unieke reis, dan heeft u hem hier gevonden! Zie hieronder ons aanbod.

 

 

Zuidoost Azië met Holland Cruise Center, uw cruise-specialist

Waarom één van deze Zuidoost Azië reizen boeken?

Laat u betoveren tijdens een cruise in de Zuidoost Aziatische wateren. Verrassende bestemmingen worden afgewisseld met ons bekendere plekken. Maar er is hier zoveel meer te ontdekken...

Daarom bieden we graag de mogelijkheid deze populaire cruises te combineren met een leuk en interessant landarrangement, zodat de lange vliegreis optimaal wordt benut en er tal van belevenissen, bovenop de cruise, tegenover staan.

KEUZEMOGELIJKHEDEN

U heeft veel keus. U kunt er voor kiezen om uw landarrangement voor of na de cruise te plannen. Maar ook het aantal en de verscheidenheid aan combineerbare landarrangementen is groot. Vind u toch niet wat u zoekt, dan stellen we uw reis graag op maat samen. 

Wilt u graag meer ontdekken, zien en doen, maak dan één van de cruise combinatiereizen inclusief een rondreis. U reist dan privé met eigen minibus, chauffeur en lokale gids; vaak zijn wandelingen en bezichtiging inbegrepen en is de hele trip verzorgd. Ook kunt u kiezen voor een heerlijk strandverblijf of een aantal nachten in één van de bruisende Metropolen.

BELEVENISSEN

Het aantal belevenissen en ervaringen die u hier kunt opdoen zijn ongekend. Of het u nu gaat om een culturele ontdekkingstocht, langse tal van tempels, lokale nijverheidscentra of andere bezienswaardigheden, u liever wilt ontspannen op parelwitte stranden met af en toe een uitstapje of één van de interessante steden wilt verkennen; er is in deze streek veel te ontdekken...

Er zijn hier unieke belevenissen op te doen; neem bijvoorbeeld het Noorden van Thailand, Laos en Cambodja, met tal van jungletrekking mogelijkheden en verborgen tempels. Of al wandelend door de rijstvelden van Noord-Vietnam en de karstgebergtes in de streek. De theeplantages van Maleisië bekijken of het taffereel van een kleurrijke, lokale markt. Met Indonesië hebben wij Nederlanders nog steeds een speciale band en wij bieden aantrekkelijke rondreizen over Sumatra, Java en zelfs de eilanden waar de Komodo′s leven. Genieten op één van de Balineese stranden, met de traditionele Gamelan-muziek op de achtergrond en dan ’s avonds smullen van de beste sateh.

ZUIDOOST AZIE CRUISES

Holland Cruise Center biedt een groot aantal cruises in Zuidoost Azië aan, met verschillende rederijen en vele afvaartdata.

Reist u graag met de middelgrote schepen van Holland America Line of liever met Celebrity, Princess Cruises, NCL of een cruise met Royal Caribbean. Het is ook mogelijk om meer in luxe expeditie-stijl te reizen met Ponant en Seabourn, of een zeilcruise met een 3- of 4 master van Star Clippers.

Het seizoen loopt van oktober t/m april...

ADVIES VAN SPECIALISTEN

Ook voor deze reisbestemming is de organisatie van uw reis bij Holland Cruise Center in goede handen. Met onze, veelal persoonlijke, ervaringen en in samenwerking met de beste lokale agenten, stellen wij de cruise-combinatiereizen voor u samen. Wij bieden tal van aantrekkelijke arrangementen, waarbij u tevens profiteert van speciale tarieven.

Naar wens stellen we de reis geheel volgens uw wensen op maat voor u samen, waarbij we u natuurlijk van ons gespecialiseerde advies voorzien.