Familiehutten en ruime familiesuites en villas

Er is veel keuze voor gezinnen die met kinderen een cruisevakantie willen houden. Of het nu om babies, kleuters of teenagers gaat, er zijn schepen bij waarvan elk kind droomt. Van de keuze uit verschillende hutcategoriën worden de ouders juist vaak weer blij.

Traditionele 4- en 5-persoonshutten met stapelbed opstelling bestaan nog steeds en dit zijn wel de gunstigst geprijste hutten. Rederijen met o.a. dit type familiehutten zijn: Carnival, Costa Cruises, MSC Cruises en Norwegian Cruise Line.

Familie minisuites beschikken meestal over een 2-persoonsbed en een zitgedeelte waarvan de sofa ook als bedbank voor 2 kinderen kan fungeren. In dit type hut heb je al extra ruimte en vaak ook de mogelijkheid om een hut met een balkon te boeken. (Handig voor als kleine kinderen op tijd naar bed moeten..).

Er zijn ook rederijen die suites en zelfs villas aanbieden met één of meerdere slaapkamers. Zo kan een gezin op heel comfortabele wijze reizen. Zelfs een grote familie met de grootouders of twee gezinnen kunnen zo samen in één accommodatie verblijven.

 

Kortom ouders met kinderen, ongeacht de leeftijd, kijk eens naar al die cruises die worden aangeboden in de Middellandse Zee, de Caribbean of zelfs met vertrek vanuit Nederland, die zijn echt zo gek nog niet...