Gezinnen met kinderen

Kinderfamilies staan weer voor de vakantiekeuze; 2 weken Mallorca, met de auto naar Zuid-Frankrijk of een rondreis USA? Stop! Vergeet niet dat het maken van een cruise pure verwennerij is tegen een vaak verrassend laag tarief!

Tijdens een cruise zijn de maaltijden inbegrepen en er is, aan boord van de cruiseschepen van tegenwoordig, voor het hele gezin iets te doen. Buiten dat, je komt elke dag in een nieuwe plaats, zonder dat daarvoor zelf gereisd moet worden. Elke dag een nieuwe plaats, stad of eiland om te verkennen, terwijl de koffer gewoon uitgepakt kan blijven. Met deskundige begeleiding, zowel aan boord als ook tijdens landexcursies, genieten ook de ouders van een ontspannen vakantie.
Verschillende schepen beschikken over ruime familiehutten, soms zelfs met meerdere slaapkamers en tot wel 10 bedden, zodat opa & oma ook mee kunnen op reis. Dit is natuurlijk ook ideaal voor samenreizende gezinnen; en terwijl de kids zwemmen genieten de ouders van een wijntje en wat tapas op het balkon van de hut of het achterdek. Heerlijk, na een dagje cultuur snuiven in Rome, Barcelona of op één van de Griekse eilanden.

Als je nooit eerder hebt gecruised is 2 weken misschien best lang, dus vaak wordt bij een eerste keer een cruise gecombineerd met een landarrangement. Bijvoorbeeld 2-3 nachtjes Venetië, 7-10-dagen cruise Griekse eilanden afgesloten met een paar nachten Rome. Een kort weekje aan het strand op mallorca, gevolgt door een cruise over de Middellandse Zee om aloude mediterrane cultuur te ontdekken of wat te denken van 7-10 dagen fly-drive Florida om vervolgens een cruise vanuit Miami naar de tropische eilanden in het Caribisch Gebied te maken...

Kortom ouders met kinderen, ongeacht de leeftijd, kijk eens naar al die cruises die worden aangeboden in de Middellandse Zee, de Caribbean of zelfs met vertrek vanuit Nederland, die zijn echt zo gek nog niet...