Handleiding online boeken

Het is onze bedoeling om u, met onze website, op zo eenvoudig mogelijke manier de cruise van uw wens te laten vinden. Wij zijn niet "al wetend" en hebben ook de wijsheid niet in pacht; dus als u opmerkingen heeft over de werking van onze website, laat ons dit dan a.u.b. weten door ons te mailen op info@hcc-cruises.nl.

  1. In onze Cruise keuzewijzer helpen we u bij het kiezen van een cruise met een rederij c.q. schip dat het beste past bij de wensen die u heeft. Weet u al in welke periode u de cruise wil maken, in welk vaargebied etc. dan kunt u in het "Zoek & vergelijk"-menu al gelijk beginnen te zoeken.
  2. Door op "Favoriet" te klikken kunt u uw wens cruise(s) bewaren en later snel weer terug vinden.
  3. Indien u een "Prijsvergelijk" van verschillende cruises wil maken, dan kunt u steeds nadat u een datum en huttype heeft uigekozen, de cruise "opslaan voor vergelijk". Nadat u de eerste cruise heeft gemarkeerd, zoekt u uw volgende cruise via het "Zoek & vergelijk"-menu. Om het vergelijk te zien klikt u op "prijs vergelijk" boven in uw scherm. Hier staan uw geselecteerde cruises overzichtelijk naast elkaar voor uw vergelijking.