Harmony of the Seas

Harmony of the Seas is een schip uit de Oasis klasse en aan boord bevinden zich tal van sportfaciliteiten en entertainment evenals de andere schepen. Maar Royal Carribean zou Royal Carribean niet zijn als er toch ook iets nieuws te vinden zijn. Denkt u hierbij o.a. aan de 3 waterglijbanen die over het Central Park heen gaan en waar de derde glijbaan uitmondt in een trechter.  Zo zijn er ook nog de “Boardwalk” waar u diverse restaurants en bars tegenkomt maar ook een Tequila Bar en een Starbucks.

Hutten
Dit schip is één van de grootste oceaan cruiseschepen van deze tijd. U heeft de keuze uit wel 43 verschillende hut categorieën. Zo kunt u kiezen tussen een binnenhut, een buitenhut, een balkonhut of een hut  met uitzicht op het zogenoemde Central Park of de promenade. Bij de suites kunt u onder andere kiezen uit Aqua Theater suites met uitzicht op het Amfitheater of één van de loftsuites, die uit twee etages bestaan. Indien u met uw familie op cruise gaat is dit ook geen probleem, want dan bieden de grotere familie hutten voldoende ruimte.

Eten en Drinken
Geniet van uw maaltijd in één van de elegante hoofdrestaurants of laat uzelf verwennen met een drie gangen menu. Natuurlijk is er ook de mogelijk een tafel te reserveren in één van de vele specialiteitenrestaurants. Of u nu kiest voor de Japanse gerechten in Izumi Hibachi & Sushi, voor een malse steak of zeevruchten in de Chops Grill of wilt genieten van uw favoriete Mexicaanse gerechten in het Sabor Modern Mexican restaurant, dit kan allemaal want er is voor elk wat wils. In een van de diverse bars en lounges kunt u onder het genot van een aperitief gezellig genieten.

Entertainment
Er is veel te ontdekken aan boord van de Harmony of the Seas. Door een uniek LifeStyle-Areal concept op 7 verschillende gebieden kunt u  genieten, zoals u dat wenst.  Er is bijvoorbeeld het Central Park met grote groengebieden, die heel erg geschikt zijn voor wandelingen. Of de Boardwalk die u uitnodigt voor een wandeling op de  strandpromenade. Nog meer  hoogtepunten aan boord zijn het grote AquaTheater en de Royal promenade. Wilt u liever sportief bezig blijven aan boord? Dan kunt u terecht bij een van de twee klimwanden of de Fitness. Voor wie een paar baantjes wil schaatsen, ook dat is geen probleem op de ijsbaan.

Sport & Welness
Ontspannen en relaxen kunt u in het Vitality at Sea Spacentrum. Verwen u zelf met een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling. Breng eens een bezoek aan de thermen of één  van de vele sauna’s. Daarnaast kunt u de moderne apparatuur in het Fitnesscentrum uitproberen, een yoga les volgen of een rondje hardlopen op de hardloopbaan.

Winkelen
Verschillende  winkels en boetiekjes nodigen u uit om eens uitgebreid te gaan winkelen. De Royal promenade biedt u alles wat u nodig heeft, van kleding, sieraden tot parfums en souvenirs.

Dresscode
Voor overdag adviseren wij u om sportieve en casual kleding in te pakken. ’ s Avonds zult u echter soms elegante kleding nodig hebben. Op sommige avonden voldoet nette kleding. Wanneer u uitstapjes wilt  gaat maken dan adviseren wij u om stevige en makkelijke schoenen mee te nemen.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 23
Dekken/Liften 15 dekken / 23 liften
Kinderen Royal Babies 0,5-1,5 jaar
Royal Tots 1,5-3 jaar
Aquanauts 3-5 jaar
Explorers 6-8 jaar
Voyagers 9-11 jaar
Teens 12-14 jaar
Teens 15-17 jaar
Speelkamer, Teenager Discotheek, Kinderclub, Videogames, Kinderzwembad 
Creditcards VISA, MasterCard, American Express, Diner`s Club, Traveller Cheques
Winkels/Shopping Winkelpromenade / Boutique / Juwelier / Photo Shop / Parfumerie / Duty Free-Shops  
Restaurants Windjammer Marketplace (Buffet Restaurant) Inclusief
150 Central Park (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
The Grande Restaurant (Formeel Restaurant) Inclusief
American Icon Grill (Amerikaans Restaurant) Inclusief
Izumi (Japans Restaurant) Niet inclusief
Sorrento`s (Pizzeria) Inclusief
Chic (Specialiteiten Restaurant) Inclusief
Boardwalk Dog House (Snacks) Inclusief
Johnny Rockets (Restaurant) Niet inclusief
Sabor Taqueria (Mexicaans Restaurant) Niet inclusief
Giovanni`s Table (Italiaans Restaurant) Niet inclusief
Park Café (Snacks) Inclusief
Chops Grille (Steak house) Niet inclusief
Solarium Bistro (Specialiteiten Restaurant) Niet inclusief
Coastal Kitchen (Californische keuken; alleen voor suite gasten) Niet inclusief
Wonderland (Gourmet restaurant ) Niet inclusief
Mini Bites (Snacks) Niet inclusief
Overige Wi-Fi / Kunstgalerie / Conferentieruimte / Wasserij / Fotogalerie / Bibliotheek / Internetcafé / Central Park
Sport Thai Chi / Pilates / Yoga / Fitnesscentrum / Basketballveld /Sportveld / Jogging-Parcours / Inline schaatsbaan / Klim muur / Mini golf / Surf simulator / Tokkelbaan / 
Zwembad(en) 4  
Entertainment Shows / Karaoke / Boordprogramma / Live-Muziek / Speelautomaten / Open Air Bioscoop / verschillende Lounges / Discotheek/Nachtclub / Casino / Theater / 3D bioscoop / Waterpark / Glijbanen / Aqua Theater
Wellness Vitality @ Sea
Aromatherapie / Kapsalon / Thalasso / Manicure/Pedicure / Accupunctur / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Solarium / Body Wraps
Whirlpool(s) 10
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegen betaling te gebruiken!  


Harmony of the Seas
Harmony of the Seas
Harmony of the Seas zwembad
Harmony of the Seas zwembad
Harmony of the Seas UltimateAbyss
Harmony of the Seas UltimateAbyss
Beoordeling 9
Tonnage 226,000 GT
Bouwjaar 2016
Lengte 362 meter
Breedte 47
Snelheid 22,6 knopen
Hutten / Passagiersdekken 2700 / 15
rolstoeltoegankelijk Ja
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord US dollar
Voertaal Engels
Vlag Bahamas