Familiecruise - Weekje relaxen en iets zien...

Europeesche Metropolen met AIDA Prima

Cruise vanuit Rotterdam met Aida Cruises

8-Dagen vanaf € 699
Vertrek uit Rotterdam

Genieten van alle faciliteten van dit moderne cruiseschip, dat één van de nieuwste schepen in de vloot van AIDA Cruises is. Vertrek is vanuit Rotterdam. Tijdens deze week kunt u de grote steden van West-Europa gaan verkennen, zoals voormalig Hanzestad Hamburg, bourgondisch genieten in Brugge of tijdens een excursie naar Parijs of Londen.

Lees verder

Mini-Cruise meivakantie Barcelona - Rome

Norwegian Epic cruise

8-Dagen vanaf € 699
Norwegian Epic

Kennismaken met cruisen in de mei vakantie? Dat kan tijdens de 4 daagse cruise met de Norwegian Epic vanaf Barcelona via Napels naar Rome. Combineer dit met een paar dagen Barcelona en/of een paar dagen Rome en u beleeft een fantastische vakantie die naar meer zal smaken. Inbegrepen: 1 nacht Barcelona, 3 nachten Rome & vliegreis.

Lees verder

Baltische Zee en St. Petersburg vanuit Kiel

MSC cruises vanuit Kiel

8-Dagen vanaf € 1139
MSC Fantasia

Tijdens een ontspannen weekje aan boord bij MSC Fantasia verkend u de bruisende steden van Noord-Europa. Op het programma staan o.m. de kleine zeemeermin in Kopenhagen, het oude centrum van Stockholm en de Hermitage in Sint Petersburg.

Lees verder

Italië, Frankrijk en Spanje met Costa Pacifica

Costa cruise Middellandse Zee

8-Dagen vanaf € 649
vanuit Rome

Mediterrane sfeer & cultuurproeven tijdens deze familiecruise met Costa Pacifica. Naast het Noorditaliaanse Savonna, Marseille en het bruisende Barcelona, worden tijdens deze familiecruise ook designstad Valencia en het schitterende Sardinië aangedaan.

Lees verder

Cultuur snuiven met het hele gezin.

Klassieke Mediterrannee met de Norwegian Spirit

Norwegian cruises Middellandse Zee

12-Dagen vanaf 1669,00 op basis van Premium All Inclusive met vertrek vanuit Rome

Goed verzorgde familiecruise met verschillende superinteressante bestemmingen op de route. Verken met het hele gezin Venetië en het verrassend leuke Valletta op Malta; maar ook de oude handelssteden aan de Adriatische kust en West-Griekenland. En weet u wat het ideale is van een cruise met Norwegian Cruise Lines? Alles is inbegrepen....de drankjes en de fooien ook !

Lees verder

Baltische Zee, Vision of the Seas

RCC cruises Noord Europa

13-Dagen vanaf € 1864
Vanuit Amsterdam

Met vertrek vanuit Amsterdam is deze familiecruise aan boord van Royal Caribbean extra aantrekkelijk. De reis gaat naar de Baltische Zee met haar bruisende hoofdsteden, waar voor jong en oud iets valt te beleven. In het noorden zijn de dagen lang en de lucht gezond...

Lees verder

Dubai, Oman, United Arab Emirates

Costa cruises Midden-Oosten

8-Dagen vanaf € 449
Costa Mediterranea

Familiecruise vanuit Dubai, die zich prima laat verlengen in dit wonderbaarlijk Emiraat. s Werelds grootste winkelcentrum, s werelds hoogste gebouw; alles is hier in de overtreffende trap en in contrast met een euwe oude cultuur... 

Lees verder

Zuid Oost Azie met Aida Bella

Bali cruise met Aida Cruises

15-Dagen vanaf € 1199,00
Vanuit Bangkok

Deze prachtige cruise laat u al het mooie van Zuid Oost Azie zien. Bezoek steden als Singapore en Kuala Lumpur en geniet van de tropische paradijzen als Koh Samui en Penang. In Ho Chi Minh City komt u in een compleet andere wereld.

Lees verder