Familiecruise - Weekje relaxen en iets zien...

Metropolen met AIDAperla, lekker dichtbij inschepen

Cruise vanuit Rotterdam met Aida Cruises

Genieten van alle faciliteiten van een moderne cruiseschip Vertrek en aankomsthaven is Rotterdam. Tijdens deze week kunt u diverse steden van West-Europa gaan verkennen, zoals voormalig Hanzestad Hamburg. Ga heerlijk bourgondisch genieten in Brugge of ga shoppen tijdens een excursie naar Parijs of Londen.

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888

Lees verder

Zweden, Finland, Rusland, Estland vanuit Stockholm

Baltische Zee cruise vanuit Stockholm

8-Dagen vanaf € 819
Costa Magica

Cultuur snuiven langs de Baltische Zee, met als hoogtepunt natuurlijk St. Petersburg. Maar laat u ook verrassen door het Middeleeuwse Tallinn en de frisse hoofdstad van Finland, Helsinki. Er is meer te zien dan u wellicht in eerste instantie zou denken...

Aan boord van Costa voelen gezinnen met kinderen zich altijd wel thuis. Mediterrane sfeer en smaken, gaan er bij jong en oud goed in. Ook qua faciliteiten is Costa Magica kinderfamilie vriendelijk te noemen.

Lees verder

cruise naar Frankrijk, Spanje en Portugal met Royal Caribbean

Cruisen naar L:issabon met Royal Caribbean

8-Dagen vanaf € 995
Explorer of the Seas

Vertrek vanuit Southampton voor een cruise rijk aan culturele bezienswaardigheden, maar dan met een schip dat als erg kindvriendelijk wordt ervaren. Ga op avontuur in Normandië, het noorden van Spanje en ontdek de Portugeese hoofdstad. En dan tijdens zeedagen lekker genieten van de scheepsfaciliteiten...

Lees verder

Cultuur snuiven met het hele gezin.

Klassieke Mediterrannee met de Norwegian Spirit

Norwegian cruises Middellandse Zee

12-Dagen vanaf 1669,00 op basis van Premium All Inclusive met vertrek vanuit Rome

Goed verzorgde familiecruise met verschillende superinteressante bestemmingen op de route. Verken met het hele gezin Venetië en het verrassend leuke Valletta op Malta; maar ook de oude handelssteden aan de Adriatische kust en West-Griekenland. En weet u wat het ideale is van een cruise met Norwegian Cruise Lines? Alles is inbegrepen....de drankjes en de fooien ook !

Lees verder

Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Bahrein, Qatar

11-12-2019 * MSC Lirica * 12 dagen al vanaf 839 euro per persoon

Bezoek het mooiste van het Midden Oosten met deze 12 daagse cruise met de MSC Lirica. Het aanbod van excursies is overweldigend. Aan boord geniet van u de heerlijke maaltijden en uw comfortabele hut. Voor een klein bedrag extra boekt u het all inclusive drankenpakket bij. Onbezorgd op vakantie!

Lees verder

Canada & New England vanaf New York

18-10-2019 * MSC Meraviglia * 11 dagen vanaf New York vanaf 949 euro per persoon

Vanaf New York naar de prachtigste plekjes langs de Amerikaanse en Canadese Oostkust. Op 18 oktober 2019 maakt de MSC Meraviglia een schitterende cruise tijdens de Indian Summer. Jong en Oud zullen zich aan boord van dit mooie schip prima vermaken.

Lees verder

Azoren & Canarische Eilanden vanuit Las Palmas

03-12-2018 * AIDAcara * 15 daagse cruise vanaf 1215 euro per persoon

Dit is een bijzondere cruise die slechts 4x per jaar zal worden gevaren. Vanaf Las Palmas zet u koers naar de Azoren. Deze schitterende Portugese eilanden zijn nog ongerept en u zult versteld staan van de groene omgeving en het lekkere klimaat. Uiteraard mag Madeira niet ontbreken en ook zullen de overige Canarische Eilanden als Tenerife, La Palma, Lanzarote en Fuerteventura worden bezocht.
* de cruise van 17 december eindigt op Tenerife in plaats van op Gran Canaria

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888
Lees verder