Familiecruise - Weekje relaxen en iets zien...

Europeesche Metropolen met AIDA Prima

Cruise vanuit Rotterdam met Aida Cruises

8-Dagen vanaf € 699
Vertrek uit Rotterdam

Genieten van alle faciliteten van dit moderne cruiseschip, dat één van de nieuwste schepen in de vloot van AIDA Cruises is. Vertrek is vanuit Rotterdam. Tijdens deze week kunt u de grote steden van West-Europa gaan verkennen, zoals voormalig Hanzestad Hamburg, bourgondisch genieten in Brugge of tijdens een excursie naar Parijs of Londen.

Lees verder

Mini-Cruise meivakantie Barcelona - Rome

Norwegian Epic cruise

8-Dagen vanaf € 699
Norwegian Epic

Kennismaken met cruisen in de mei vakantie? Dat kan tijdens de 4 daagse cruise met de Norwegian Epic vanaf Barcelona via Napels naar Rome. Combineer dit met een paar dagen Barcelona en/of een paar dagen Rome en u beleeft een fantastische vakantie die naar meer zal smaken. Inbegrepen: 1 nacht Barcelona, 3 nachten Rome & vliegreis.

Lees verder

Baltische Zee en St. Petersburg vanuit Kiel

MSC cruises vanuit Kiel

8-Dagen vanaf € 1139
MSC Fantasia

Tijdens een ontspannen weekje aan boord bij MSC Fantasia verkend u de bruisende steden van Noord-Europa. Op het programma staan o.m. de kleine zeemeermin in Kopenhagen, het oude centrum van Stockholm en de Hermitage in Sint Petersburg.

Lees verder

Italië, Frankrijk en Spanje met Costa Pacifica

Costa cruise Middellandse Zee

8-Dagen vanaf € 649
vanuit Rome

Mediterrane sfeer & cultuurproeven tijdens deze familiecruise met Costa Pacifica. Naast het Noorditaliaanse Savonna, Marseille en het bruisende Barcelona, worden tijdens deze familiecruise ook designstad Valencia en het schitterende Sardinië aangedaan.

Lees verder