Een weekje zien & doen

Emiraten vanuit Dubai met de AIDAprima

Beleef het sprookje van 1000 en 1 nacht aan boord van de AIDAprima. Een fantastische 8 daagse cruise vanuit Dubai naar Muscat, Abu Dhabi en Manama. U beleeft een onvergetelijke week aan boord van dit heerlijke schip. Tijdens de dagen in Dubai heeft u volop de gelegenheid om deze wereldstad te ontdekken.

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888
Lees verder

Caribbean Cruise ( incl. Cuba ) met de MSC Armonia

18-03-2019 * MSC Armonia * 8 dagen Caribbean inclusief Cuba

Havana oude stijl...dat is nu nog mogelijk voor het over een paar jaar is gemoderniseerd. Ga daarom mee met de MSC Armonia en vaar vanaf Miami naar heerlijke Caribisch eilanden en bezoek Havana. Voor een toeslag boekt u deze cruise op basis van all inclusive.

Lees verder

Parels van de Middellandse Zee vanuit Mallorca

Genieten van alle faciliteiten van dit moderne cruiseschip, dat één van de nieuwste schepen in de vloot van AIDA Cruises is. U vertrekt vanaf het mooie Mallorca voor een cruise langs prachtige bestemmingen als Corsica, Rome en Florence. Geniet van een heerlijke dag in Barcelona.

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888
Lees verder

Even wat meer tijd voor uw eigen ontdekkingstocht...

Hurtigruten voordeeldatum Bergen - Kirkenes - Bergen

Hurtigruten cruises Bergen

12-Dagen vanaf € 3917,00
MS Nordnorge

Geen rederij komt dichter bij de natuur langs de Noorse kust. Met de gemoedelijke schepen van Hurtigruten vaart u over de oude postroute, die over de poolcikel voert. Dit is geen cruise maar een zeereis...

Lees verder

Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Bahrein, Qatar

11-12-2019 * MSC Lirica * 12 dagen al vanaf 839 euro per persoon

Bezoek het mooiste van het Midden Oosten met deze 12 daagse cruise met de MSC Lirica. Het aanbod van excursies is overweldigend. Aan boord geniet van u de heerlijke maaltijden en uw comfortabele hut. Voor een klein bedrag extra boekt u het all inclusive drankenpakket bij. Onbezorgd op vakantie!

Lees verder

Noordkaap met het MS Nieuw Statendam

07-07-2019 * MS Nieuw Statendam * 15 dagen Noorwegen vanaf 2549 euro per persoon

Met het nieuwste Holland America Line schip, het MS Nieuw Statendam, vanaf Amsterdam naar de Noorse Fjorden en de Noordkaap. Geniet van alle luxe, comfort en faciliteiten aan boord van de nieuwste aanwinst en bezoek de prachtigste plaatsen in het schitterende Noorwegen.

Lees verder

Hawaii met het MS Oosterdam

20-10-2019 * MS Oosterdam * Hawaii cruise

Een heerlijke 19 daagse cruise naar de eilanden van Hawaii. We kennen het allemaal van de televisie maar wat zou het heerlijk zijn om deze prachtige eilanden met eigen ogen te mogen aanschouwen. Niets staat u meer in de weg met deze prachtige cruise van Holland America Line.

Lees verder