Vriend(inn)en cruiseweek: cultuur, shoppen & terrashoppen

Europeesche Metropolen met AIDAperla, lekker dichtbij inschepen

Cruise vanuit Rotterdam met Aida Cruises

Genieten van alle faciliteiten van dit moderne cruiseschip, dat één van de nieuwste schepen in de vloot van AIDA Cruises is. Vertrek en aankomsthaven is Rotterdam. Tijdens deze week kunt u diverse grote steden van West-Europa gaan verkennen, zoals voormalig Hanzestad Hamburg. Ga heerlijk bourgondisch genieten in Brugge of ga shoppen tijdens een excursie naar Parijs of Londen.

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888

Lees verder

Herfstvakantie Special met de MSC Seaview incl. vluchten en transfers

13-10-2018 - 8-Dagen vanaf € 974 inclusief vluchten & transfers - MSC Seaview *****

Tijdens deze pracht cruise op het nieuwste MSC schip, MSC Seaview, vertrekt u vanaf het Zuid Franse Marseille voor een 8 daagse cruise langs mooie plaatsen aan de Middellandse Zee. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Pompei of de Amalfikust vanuit Napels. Bezoek het schitterende Sicilie, met de imposante Etna, en geniet van het mooie eiland Malta, met de verrassend leuke hoofdstad La Valetta. Als afsluiter heeft u een volledige dag in het heerlijke Barcelona en de kans om deze wereldstad uitgebreid te ontdekken.

U heeft keuze uit vertrek vanaf Brussel of vanuit Amsterdam (kleine toeslag).

Lees verder

Westelijke Middellandse Zee

Westelijke Middellandse Zee * Oasis of the Seas * al vanaf 989 euro per persoon

Bevaar de Mediterranee met de Oasis of the Seas en bezoek o.a. Mallorca en Rome. Ondertussen staat u versteld van de faciliteiten en de diverse eet- en drinkgelegenheden aan boord van dit schitterende schip van Royal Caribbean. Van jong tot oud...iedereen zal een fantastische tijd hebben aan boord.

Lees verder

Canarische Eilanden & Madeira vanuit Las Palmas

Diverse data in 2018 en 2019 * AIDAnova * Canarische Eilanden * vanaf 625 euro per persoon

Het nieuwste schip van AIDA Cruises, de AIDAnova, zal vanaf Las Palmas gaan varen en 8 daagse cruises maken naar de andere Canarische Eilanden en Madeira. Wilt u ook als 1 van de eersten genieten van dit prachtige schip met de meest nieuwe snufjes en faciliteiten dan kunnen wij u deze heerlijke cruise van harte aanbevelen.

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888
Lees verder