Gezinsbelevenissen aan boord van een Funship

Bermuda cruise vanaf Boston

Bermuda Eilanden * Norwegian Gem * al vanaf 1237 euro per persoon * all inclusive

Als u voor de cruise kiest dan kiest u voor een heerlijke week aan boord waarbij u zich geen moment hoeft te vervelen. De Norwegian Gem is uitgerust met heel veel faciliteiten en tijdens uw bezoek aan King`s Wharf geniet u van al het moois van de Bermuda Eilanden.

 

Lees verder

West Caribbean

Westelijke Caribbean * Carnival Horizon * 7 dagen al vanaf 455 euro per persoon

Het nieuwste schip van Carnival Cruises, de Carnival Horizon, vaart t/m 2020 deze 7 daagse cruise langs Ocho Rios op Jamaica, de Kaaiman Eilanden en Cozumel in Mexico. Een heerlijke cruise langs mooie plaatsen waar u optimaal kunt genieten van de excursies die worden aangeboden.

Lees verder

Westelijke Middellandse Zee

Westelijke Middellandse Zee * Oasis of the Seas * al vanaf 989 euro per persoon

Bevaar de Mediterranee met de Oasis of the Seas en bezoek o.a. Mallorca en Rome. Ondertussen staat u versteld van de faciliteiten en de diverse eet- en drinkgelegenheden aan boord van dit schitterende schip van Royal Caribbean. Van jong tot oud...iedereen zal een fantastische tijd hebben aan boord.

Lees verder

West Middellandse Zee vanuit Barcelona

Cruise Middellandse Zee met Norwegian Epic

Aan boord van dit ultieme familie cruiseschip zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig en tijdens deze cruise geniet u van de mooiste Mediterrane plaatsen. Deze cruise kunt u desgewenst boeken incl. vliegreis en is natuurlijk ook perfect te combineren met een 8 daags verblijf aan de Costa Brava of Costa Dorada.

* deze cruise is ook te reserveren met vertrek vanuit Civitavecchia ( al dan niet in combinatie met Rome )

Lees verder