Een weekje in de watten gelegd tijdens een luxe cruise

Griekse Eilanden met de Star Flyer

11-08-2018 * Star Flyer * Griekse Eilanden * vanaf 2095 euro per persoon

Samen een weekje zeilen...ook zonder zeilervaring kan dat dankzij Star Clippers die met prachtige zeilschepen de wateren bevaren. Wilt u meehelpen aan boord dan kan dat maar wilt u liever lekker relaxen aan boord dan is dat ook mogelijk.

Lees verder

Rondom IJsland

15-08-2019 * Le Champlain * IJsland * luxe balkonsuite vanaf 4360 euro per persoon

In alle luxe IJsland ontdekken? Dat kan natuurlijk met een rondreis over land maar waarom niet met een cruiseschip? Le Champlain van de franse rederij Ponant vertrek op 15 augustus 2019 voor een cruise rondom het schitterende IJsland. Natuurlijk zijn er diverse excursiemogelijkheden om dit prachtige land te ontdekken.

Lees verder

Caribbean Cruise vanaf Barbados met de SeaDream I

15-12-2018 * SeaDream I * Caribbean * vanaf 2990 euro per persoon

Alsof u op uw eigen jacht vertoeft...dat is SeaDream. Compleet verzorgd, alles inclusief en dat op een zeer hoog niveau. Zelfs de watersporten zijn inbegrepen en wat dacht u van wat kaviaar en champagne terwijl u in de Caribische zee aan het zwemmen bent? Ook dat is SeaDream Yacht Club.

Lees verder

6 dagen Franse Riviera

23-05-2019 * Azamara Pursuit * Franse Riviera * vanaf 1725 euro per persoon

6 dagen lang optimaal genieten van elkaar aan boord van de Azamara Pursuit. Uw drankjes zijn reeds inclusief dus geniet samen met een glas champagne aan het dek. Ontdek overdag plaatsen als St. Tropez of het gezellige Bastia op Corsica.

Lees verder

Romantisch & stijlvolle luxe-cruises

Cuba cruise met het MS Veendam

04-01-2019 * MS Veendam * Ontdek Cuba * vanaf 1509 euro per persoon

Ontdek Cuba zoals het was nu het nog kan. Vaar mee met het sfeervolle schip van Holland America Line, het MS Veendam en geniet van de luxe en comfort aan boord. Natuurlijk heeft u genoeg tijd om het prachtige Cuba te ontdekken.

Lees verder

de Zwarte Zee met de Azamara Journey

18-07-2020 * Azamara Journey * Zwarte Zee * vanaf 4509 euro per persoon

Uniek en na lange tijd terug van weggeweest...een cruise naar de Zwarte Zee. Boordevol cultuur met bezoekjes aan Efeze, Odessa en Sochi. Vertrek en aankomst is in de Griekse hoofdstad Athene. Aan boord verblijft u op basis van all-in dus al uw drankjes en de fooien zijn reeds inclusief.

Lees verder

Noordkaap met het MS Nieuw Statendam

07-07-2019 * MS Nieuw Statendam * 15 dagen Noorwegen vanaf 2549 euro per persoon

Met het nieuwste Holland America Line schip, het MS Nieuw Statendam, vanaf Amsterdam naar de Noorse Fjorden en de Noordkaap. Geniet van alle luxe, comfort en faciliteiten aan boord van de nieuwste aanwinst en bezoek de prachtigste plaatsen in het schitterende Noorwegen.

Lees verder