Een weekje in de watten gelegd tijdens een luxe cruise

Griekse Eilanden met de Star Flyer

11-08-2018 * Star Flyer * Griekse Eilanden * vanaf 2095 euro per persoon

Samen een weekje zeilen...ook zonder zeilervaring kan dat dankzij Star Clippers die met prachtige zeilschepen de wateren bevaren. Wilt u meehelpen aan boord dan kan dat maar wilt u liever lekker relaxen aan boord dan is dat ook mogelijk.

Lees verder

Rondom IJsland

15-08-2019 * Le Champlain * IJsland * luxe balkonsuite vanaf 4360 euro per persoon

In alle luxe IJsland ontdekken? Dat kan natuurlijk met een rondreis over land maar waarom niet met een cruiseschip? Le Champlain van de franse rederij Ponant vertrek op 15 augustus 2019 voor een cruise rondom het schitterende IJsland. Natuurlijk zijn er diverse excursiemogelijkheden om dit prachtige land te ontdekken.

Lees verder

Caribbean Cruise vanaf Barbados met de SeaDream I

15-12-2018 * SeaDream I * Caribbean * vanaf 2990 euro per persoon

Alsof u op uw eigen jacht vertoeft...dat is SeaDream. Compleet verzorgd, alles inclusief en dat op een zeer hoog niveau. Zelfs de watersporten zijn inbegrepen en wat dacht u van wat kaviaar en champagne terwijl u in de Caribische zee aan het zwemmen bent? Ook dat is SeaDream Yacht Club.

Lees verder

6 dagen Franse Riviera

23-05-2019 * Azamara Pursuit * Franse Riviera * vanaf 1725 euro per persoon

6 dagen lang optimaal genieten van elkaar aan boord van de Azamara Pursuit. Uw drankjes zijn reeds inclusief dus geniet samen met een glas champagne aan het dek. Ontdek overdag plaatsen als St. Tropez of het gezellige Bastia op Corsica.

Lees verder