Natuurwonderen ontdekken tijdens een familiecruise

Noordkaap met het MS Nieuw Statendam

07-07-2019 * MS Nieuw Statendam * 15 dagen Noorwegen vanaf 2549 euro per persoon

Met het nieuwste Holland America Line schip, het MS Nieuw Statendam, vanaf Amsterdam naar de Noorse Fjorden en de Noordkaap. Geniet van alle luxe, comfort en faciliteiten aan boord van de nieuwste aanwinst en bezoek de prachtigste plaatsen in het schitterende Noorwegen.

Lees verder

Het mooiste van de Oostzee

03-05-2019 * MSC Poesia * Hoofdsteden van de Oostzee vanaf 1329 euro per persoon

Bezoek met het gezin de prachtigste hoofdsteden van de Oostzee. Vanaf Kopenhagen begint het avontuur met de MSC Poesia waar genoeg faciliteiten aanwezig zijn om uw cruise onvergetelijk te maken. Onontdekte steden zoals Klaipeda of Riga zullen u versteld doen staan.

Lees verder

Familieweek natuurbelevenis

Noorse Fjorden

Vanaf Southampton vaart u in 8 dagen langs de vele hoogtepunten van de Noorse kust. Stavanger, Olden en het schitterende Geiranger. Een bezoek aan Bergen ontbreekt niet tijdens deze heerlijke cruise met Princess Cruises. Bezoek de vismarkt in Bergen en proef de heerlijkste zalm ooit.

Lees verder

Canada & New England

12-10-2018 * Norwegian Dawn * 8 dagen Indian Summer in de USA vanaf 1059 euro per persoon

Met Norwegian Cruise Lines de mooiste natuur langs de Amerikaanse en Canadese kust beleven in oktober is een sprookje. De kleuren die u daar zult aantreffen zijn ongelofelijk mooi. Bezoek Bar Harbor, Sydney, Halifax en eindig uw cruise in de fantastische stad Quebec.

Lees verder

Alaska ( vanuit Seattle )

16-09-2018 * Emerald Princess * Alaska cruise vanaf 779 euro per persoon

Alaska op zijn mooist...dat zal ook uw ervaring zijn na deze prachtige 8 daagse cruise vanuit Seattle naar het mooie Alaska. Ketchikan, het varen langs Tracy Arm, Juneau en Skagway zullen ongelofelijke indrukken bij u achterlaten. Een bezoek aan Victoria op Vancouver Island ontbreekt niet.

Lees verder