Met z`n tweeën een weekje de natuur in

Noorse Fjorden vanaf Rotterdam

18-05-2019 * MS Rotterdam * Noorse Fjorden * vanaf 999 euro per persoon

Heerlijk 8 dagen samen genieten van de prachtige Noorse kust op het MS Rotterdam. Vertrek en aankomst in Rotterdam dus wat wenst u nog meer. Prachtige natuur en een heerlijk uitzicht. Tip: reis met het treintje in Flam naar de top van de bergen en sta versteld van de adembenemende uitzichten.

Lees verder

Rondom IJsland

15-08-2019 * Le Champlain * IJsland * luxe balkonsuite vanaf 4360 euro per persoon

In alle luxe IJsland ontdekken? Dat kan natuurlijk met een rondreis over land maar waarom niet met een cruiseschip? Le Champlain van de franse rederij Ponant vertrek op 15 augustus 2019 voor een cruise rondom het schitterende IJsland. Natuurlijk zijn er diverse excursiemogelijkheden om dit prachtige land te ontdekken.

Lees verder

Canarische Eilanden & Madeira vanuit Las Palmas

Diverse data in 2018 en 2019 * AIDAnova * Canarische Eilanden * vanaf 625 euro per persoon

Het nieuwste schip van AIDA Cruises, de AIDAnova, zal vanaf Las Palmas gaan varen en 8 daagse cruises maken naar de andere Canarische Eilanden en Madeira. Wilt u ook als 1 van de eersten genieten van dit prachtige schip met de meest nieuwe snufjes en faciliteiten dan kunnen wij u deze heerlijke cruise van harte aanbevelen.

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888
Lees verder