Een week natuurwonderen delen met je vrienden

Noorse Fjorden vanaf Rotterdam

18-05-2019 * MS Rotterdam * Noorse Fjorden * vanaf 999 euro per persoon

Heerlijk 8 dagen samen genieten van de prachtige Noorse kust op het MS Rotterdam. Vertrek en aankomst in Rotterdam dus wat wenst u nog meer. Prachtige natuur en een heerlijk uitzicht. Tip: reis met het treintje in Flam naar de top van de bergen en sta versteld van de adembenemende uitzichten.

Lees verder

Canarische Eilanden & Madeira vanuit Las Palmas

Diverse data in 2018 en 2019 * AIDAnova * Canarische Eilanden * vanaf 625 euro per persoon

Het nieuwste schip van AIDA Cruises, de AIDAnova, zal vanaf Las Palmas gaan varen en 8 daagse cruises maken naar de andere Canarische Eilanden en Madeira. Wilt u ook als 1 van de eersten genieten van dit prachtige schip met de meest nieuwe snufjes en faciliteiten dan kunnen wij u deze heerlijke cruise van harte aanbevelen.

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888
Lees verder

Herfstvakantie Special met de MSC Seaview incl. vluchten en transfers

13-10-2018 - 8-Dagen vanaf € 974 inclusief vluchten & transfers - MSC Seaview *****

Tijdens deze pracht cruise op het nieuwste MSC schip, MSC Seaview, vertrekt u vanaf het Zuid Franse Marseille voor een 8 daagse cruise langs mooie plaatsen aan de Middellandse Zee. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Pompei of de Amalfikust vanuit Napels. Bezoek het schitterende Sicilie, met de imposante Etna, en geniet van het mooie eiland Malta, met de verrassend leuke hoofdstad La Valetta. Als afsluiter heeft u een volledige dag in het heerlijke Barcelona en de kans om deze wereldstad uitgebreid te ontdekken.

U heeft keuze uit vertrek vanaf Brussel of vanuit Amsterdam (kleine toeslag).

Lees verder

Arabische Emiraten met MSC Splendida

Cruise Emiraten met MSC Splendida

8-Dagen vanaf € 599
MSC Splendida ****

Tijdens onze winter kunt u met heerlijke temperaturen, al cruisend, de Emiraten en Oman ontdekken. Laat u verrassen door de samensmelting van Arabische Cultuur met de Souks en kamelen, aan de ene kant, en de moderne wolkenkrabbers, ´s werelds grootste winkelcentra en aantrekkelijke stranden aan de andere kant.

Het schip is erg kindvriendelijk, maar ook papa & mama zullen tijdens deze cruise aan hun trekken komen!

Lees verder