Een kortere ontdekkingstrip maken

Dublin tot Portsmouth

29-04-2019 * l`Austral * van Dublin naar Portsmouth

Ontdek Ierland en de Engelse zuidkust met het prachtige schip van Ponant Cruises. Aan boord bevindt u zich in Franse sferen. De keuken staat erom bekend u de meest fantastische gerechten voor te schotelen.

Lees verder

Baltische Zee met AIDAbella - Vroegboektarief

AIDA Bella onderweg in de Oostzee, naar oa Kopenhagen

Deze prachtige cruise laat u al het moois van de Baltische Zee zien. Bezoek steden als St. Petersburg en Kopenhagen en geniet van de cultuur in plaatsen als Tallinn en Gdansk.

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888

Lees verder

Cannes - Cannes

06-10-2018 * Royal Clipper * Middellandse Zee vanaf 2285 euro

Lekker een weekje nazomeren aan boord van het prachtige zeilschip de Royal Clipper. Bent u actief en wilt u de bemanning een handje meehelpen? Ook dat is mogelijk aan boord. Als u liever van het mooie weer aan dek wilt genieten dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Lees verder

Zelf op ontdekkingsreis gaan

Noordkaap met het MS Nieuw Statendam

07-07-2019 * MS Nieuw Statendam * 15 dagen Noorwegen vanaf 2549 euro per persoon

Met het nieuwste Holland America Line schip, het MS Nieuw Statendam, vanaf Amsterdam naar de Noorse Fjorden en de Noordkaap. Geniet van alle luxe, comfort en faciliteiten aan boord van de nieuwste aanwinst en bezoek de prachtigste plaatsen in het schitterende Noorwegen.

Lees verder

Hurtigruten voordeeldatum Bergen - Kirkenes - Bergen

Hurtigruten cruises Bergen

12-Dagen vanaf € 3917,00
MS Nordnorge

Geen rederij komt dichter bij de natuur langs de Noorse kust. Met de gemoedelijke schepen van Hurtigruten vaart u over de oude postroute, die over de poolcikel voert. Dit is geen cruise maar een zeereis...

Lees verder

Hawaii met het MS Oosterdam

20-10-2019 * MS Oosterdam * Hawaii cruise

Een heerlijke 19 daagse cruise naar de eilanden van Hawaii. We kennen het allemaal van de televisie maar wat zou het heerlijk zijn om deze prachtige eilanden met eigen ogen te mogen aanschouwen. Niets staat u meer in de weg met deze prachtige cruise van Holland America Line.

Lees verder

Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Bahrein, Qatar

11-12-2019 * MSC Lirica * 12 dagen al vanaf 839 euro per persoon

Bezoek het mooiste van het Midden Oosten met deze 12 daagse cruise met de MSC Lirica. Het aanbod van excursies is overweldigend. Aan boord geniet van u de heerlijke maaltijden en uw comfortabele hut. Voor een klein bedrag extra boekt u het all inclusive drankenpakket bij. Onbezorgd op vakantie!

Lees verder