Tropische droomcruise voor het hele gezin

Hawaii Cruise met Carnival Splendor

Carnival cruises Hawaii

01-12-2018 * Carnival Splendor * 15 dagen al vanaf € 1251,00 per persoon

Echt iets heel anders, vanuit Los Angeles de Pacific over naar de paradijselijke eilanden van Hawaii. En aan boord van de Carnival schepen heeft ieder gezinslid het naar zijn zin...

Lees verder

Kaapverdië & Canarische Eilanden vanuit Las Palmas

Dit is een bijzondere cruise die slechts 2x per jaar zal worden gevaren. Vanaf Las Palmas zet u koers naar Kaapverdie. Deze schitterende eilanden zijn ongerept en u zult versteld staan van het lekkere klimaat en de vriendelijke en vrolijke bevolking. Uiteraard mag Madeira niet ontbreken en ook zullen de overige Canarische Eilanden als Tenerife, La Palma, Lanzarote en Fuerteventura worden bezocht.
* de cruise van 31 december begint op Tenerife in plaats van op Gran Canaria

Op veel cruises van Aida gelden lagere `vario` tarieven. Deze zijn van toepassing op een garantiehut. Belt u ons voor de actuele tarieven van uw favoriete Aida cruise: 085-0479888
Lees verder

Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Bahrein, Qatar

11-12-2019 * MSC Lirica * 12 dagen al vanaf 839 euro per persoon

Bezoek het mooiste van het Midden Oosten met deze 12 daagse cruise met de MSC Lirica. Het aanbod van excursies is overweldigend. Aan boord geniet van u de heerlijke maaltijden en uw comfortabele hut. Voor een klein bedrag extra boekt u het all inclusive drankenpakket bij. Onbezorgd op vakantie!

Lees verder

Een weekje relaxen in tropische sferen

Westelijke Middellandse Zee met Symphony of the Seas *****

8-Dagen vanaf € 1378
Symphony of the Seas *****

Diverse vertrekdata in september & oktober met Royal Caribbean´s nieuwste megaschip Symphony of the Seas. Dit is wel de meest spectaculaire manier om op de Middellandse Zee te cruisen. Normaliter varen deze mega-schepen alleen in de Caribbean, dus dit us uw kans om binnen Europa een cruise met grote Woow-factor te beleven...

Inscheping voor deze cruise is in Barcelona en de route loopt onder andere langs Mallorca, La Spezia, Civitavecchia (Rome) en Napels (Pompei); waar telkens in een hele dag verkenningstochten en avonturen kunnen worden beleefd. 

Lees verder

Florida & Bahamas Cruise vanuit New York

Bahamas cruise vanuit New York

Vanuit de Big Apple naar Florida en de Bahamas voor een tropische familie vakantie. Geniet van alle faciliteiten van het schip tijdens de zeedagen en trek er tijdens de stops op uit. Zwemmen met dolfijnen op de Bahamas of lekker luieren op het strand. Bezoek vanuit Port Canaveral het nabijgelegen Kennedy Space Centre voor een dag vol inspirerende en educatieve tentoonstellingen. Amuseer je bij een van de themaparken van wereldfaam, zoals Epcott Center en Disney. Of breng de dag door op de uitkijk naar alligators vanuit een hovercraft.

Schip is een aanrader voor jong en oud!

Lees verder

Arabische Emiraten met MSC Splendida

Cruise Emiraten met MSC Splendida

8-Dagen vanaf € 599
MSC Splendida ****

Tijdens onze winter kunt u met heerlijke temperaturen, al cruisend, de Emiraten en Oman ontdekken. Laat u verrassen door de samensmelting van Arabische Cultuur met de Souks en kamelen, aan de ene kant, en de moderne wolkenkrabbers, ´s werelds grootste winkelcentra en aantrekkelijke stranden aan de andere kant.

Het schip is erg kindvriendelijk, maar ook papa & mama zullen tijdens deze cruise aan hun trekken komen!

Lees verder