Een weekje relaxen in tropische sferen

Westelijke Middellandse Zee met Symphony of the Seas *****

8-Dagen vanaf € 1378
Symphony of the Seas *****

Diverse vertrekdata in september & oktober met Royal Caribbean´s nieuwste megaschip Symphony of the Seas. Dit is wel de meest spectaculaire manier om op de Middellandse Zee te cruisen. Normaliter varen deze mega-schepen alleen in de Caribbean, dus dit us uw kans om binnen Europa een cruise met grote Woow-factor te beleven...

Inscheping voor deze cruise is in Barcelona en de route loopt onder andere langs Mallorca, La Spezia, Civitavecchia (Rome) en Napels (Pompei); waar telkens in een hele dag verkenningstochten en avonturen kunnen worden beleefd. 

Lees verder

Florida & Bahamas Cruise vanuit New York

Bahamas cruise vanuit New York

Vanuit de Big Apple naar Florida en de Bahamas voor een tropische familie vakantie. Geniet van alle faciliteiten van het schip tijdens de zeedagen en trek er tijdens de stops op uit. Zwemmen met dolfijnen op de Bahamas of lekker luieren op het strand. Bezoek vanuit Port Canaveral het nabijgelegen Kennedy Space Centre voor een dag vol inspirerende en educatieve tentoonstellingen. Amuseer je bij een van de themaparken van wereldfaam, zoals Epcott Center en Disney. Of breng de dag door op de uitkijk naar alligators vanuit een hovercraft.

Schip is een aanrader voor jong en oud!

Lees verder

Arabische Emiraten met MSC Splendida

Cruise Emiraten met MSC Splendida

8-Dagen vanaf € 599
MSC Splendida ****

Tijdens onze winter kunt u met heerlijke temperaturen, al cruisend, de Emiraten en Oman ontdekken. Laat u verrassen door de samensmelting van Arabische Cultuur met de Souks en kamelen, aan de ene kant, en de moderne wolkenkrabbers, ´s werelds grootste winkelcentra en aantrekkelijke stranden aan de andere kant.

Het schip is erg kindvriendelijk, maar ook papa & mama zullen tijdens deze cruise aan hun trekken komen!

Lees verder